ürünün hiç bir lekesi ve yırtığı yoktur.garantisi devam ediyor.fiyatı 150 tl. Resimler günceldir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ürünün hiç bir lekesi ve yırtığı yoktur.garantisi devam ediyor.fiyatı 150 tl. Resimler günceldir.
ben bu ürünü almak istiyorum ben istanbuldayım siz?
KAc kiloya kadR kullanilabiliyor acaba
arkadaslar fiyati 125 tl yaptim dusunen varsa kacirmasin inanin sifir gibi hic lekesi yirtigi yoktur hem garantiside devam ediyor
100 tl olur mu birde gerçekten bi problem yok dimi salıncakta?
salincakta hic bir problem yok daha 6 ay oldu alali zaten ama 100 cok dusuk zaten 150 den dustum canim bu arada nerde oturuyosun
cnm aynı model kırmızı renkte ben sattım bu topıkte 150 tl ye...bence cok uygun satıosun daha da fazla ınme derım..
istanbul ümraniyedeyim ben cnm almak istiiyorum ama işte problem çıkar diye korkuyroum hiç bu şekilde ikinci el bişey almadım:S satıcıya yani size iade atmemiz mümkün mü bi problemi varsa ? beni yanlış anlamayın güvensizliğimi mazur görün
Garantisi var mı yada devam ediyor mu peki birde otomatik sallanıyor dımı almayı düşünüyorum
evet garantisi var daha 1,5 sene otomatik sallaniyo muzigi falanda var hatta titresim ozelligi var ama ben onu hic kullanmadim pilide 6 ayda 2 kere degistirdim yani uzun sure gidiyo canim
HTML:
Tmm cnm en geç Pazartesi haber Vericem buyuk ihtimal alicam ödeme kargo filan nasıl olur