Ben cok iliskilendiremedim durumu ama cok aklina takiliyosa bir kadindoguma danissan sanki daha iyi olur hem icin rahatlarmerhaba arkadaşlar herkes akıntıdan şikayetçi ben ise olmamasından.
yani şöyle ben 1,5sene önce düşük yaptım ve o zamandan beri çamaşırımda pek akıntı olmuyor.
yani önceden adetten sonra yumurtlama döneminde falan yoğun akıntım olurdu şimdi ise kupkuruyum.
afedersiniz ama sadece ilişki sırasında süt kıvamında beyaz akıntım oluyor.
düşükten sonra bir daha hamile kalamadım.acaba bunun etkisi varmıdır.benim gibi olan varmı?
cevap için teşekkür ederim ama şöyle mesela sağlıklı bir kadında fizyolojik akıntı olmalıymış.Ben cok iliskilendiremedim durumu ama cok aklina takiliyosa bir kadindoguma danissan sanki daha iyi olur hem icin rahatlar
Bisey sorcam dusukten sonra hic test yapildi mi yni hamile kalmaya calistigina ve dr kontrolunde olduguna gore bazi genetik testler var yapilmasi gereken 1.5 yildir hamile kalamiyosun anladigim kadariyla ve 1 dusuk oykun var. Tek basina akintinin hamile kalmanda etken faktor oldugunu ben dusunemiyorumcevap için teşekkür ederim ama şöyle mesela sağlıklı bir kadında fizyolojik akıntı olmalıymış.
yani kokusuz kaşıntısız.ve bu sağlıklı yumurtlamanın ve spermlerin yumrtaya ulaşabilmesi için gerekliymiş.
doktora sık sık gidiyorum.soruyorum ama tatmin edici cevap yok malesef.
1 2 ayda bir doktora gidiyorum.Bisey sorcam dusukten sonra hic test yapildi mi yni hamile kalmaya calistigina ve dr kontrolunde olduguna gore bazi genetik testler var yapilmasi gereken 1.5 yildir hamile kalamiyosun anladigim kadariyla ve 1 dusuk oykun var. Tek basina akintinin hamile kalmanda etken faktor oldugunu ben dusunemiyorum
Surekli ayni dr a gidiyorsan ise bence dr unu degistirmekle basla bunu bir dusun. Sonrada bir egitim arastirma hastanesinin genetik bolumune gitmeni tavsiye ederim. Benim kuzenim bu sekilde uc sene kaybetti iki asilama iki kendiliginden dusuk sonucunda sorunun basit bir pihtilasma problemi oldugu anlasildi her dr bu kadar bilincli olmayabiliyo. Yada dr una tam guveniyosan bu testlerle ilgili bi konus derim. Sana kromozom analizi ve trombofili esinede kromozom analizi ve y mikrodelesyonu yapilsa belki bi sonuca ulasirsiniz. Ayrica ustunde cok fazla dusunmemeye calis ters tepiyo1 2 ayda bir doktora gidiyorum.
sorun olan hiçbir şey bulunamıyor.1 kez aşılama denendi olmadı.yumurta kalitesiz olmuştu ama yinede yapıldı.
hormonlar normal yumurtlama iyi eşimin test iyi.
adetler 28 gün.en son prolaktin sorunu çıktı onun için hap kullanıyorum.ama öncesinde oda normaldi.
hiç sorun bulunamayınca işte böyle kendi kendine sorun bulmaya çalışıyorsun.
ha birde aşılama yaparken rahim ağzının hafif dar olduğunu söyledi doktor ama sonuçta sperm giremeyecek kadar değildir.
bilmiyorum...
teşekkür ederim ilginiz için.Surekli ayni dr a gidiyorsan ise bence dr unu degistirmekle basla bunu bir dusun. Sonrada bir egitim arastirma hastanesinin genetik bolumune gitmeni tavsiye ederim. Benim kuzenim bu sekilde uc sene kaybetti iki asilama iki kendiliginden dusuk sonucunda sorunun basit bir pihtilasma problemi oldugu anlasildi her dr bu kadar bilincli olmayabiliyo. Yada dr una tam guveniyosan bu testlerle ilgili bi konus derim. Sana kromozom analizi ve trombofili esinede kromozom analizi ve y mikrodelesyonu yapilsa belki bi sonuca ulasirsiniz. Ayrica ustunde cok fazla dusunmemeye calis ters tepiyo
hiç değil de düşükten sonra baya azaldı.bazen yumurtlama günlerinde de gelmiyorAkinti bayanin sahlikli dogurganligini gösterir
Eğer hic olmuyorsan bu anarmal bur durum bence
Dr a gitmelisin
Pihtilasma gebe kalmada onemli benim bilgim bu yonde cunku daha erken safhada embriyo gelisemeden gidiyo sen farkina bile varamiyosun. Yani kesin bundandir demiyorum ama. Bence sancili bir surecte olsa bir egitim arastirmaya gitmeni siddetle tavsiye ederim. Ozeller somuru yapmaktan baska bi ise yaramiyo bazilari haric diyim gunaha girmiyim. Dusunmemek elde degil farkindayim ama iste oyle soyluyoruz malesef.teşekkür ederim ilginiz için.
aslında hep başka başka doktorlara gidiyorum sonuç alamayınca.
hep özel hastaneye gittim.araştırma hastanesi istiyorum aslında ama orada çok zor olduğunu duymuştum sürecin.
genelde pıhtılaşma çıkıyormuş zaten ama pıhtılaşmanın gebe kalmada değil de bebeğin gelişmesinde ve düşük olmasında etkisi olduğunu duymuştum.ama benim sorunum gebe kalamamak.zaten ilk gebeliğimde 2 sene de ancak olmuştu.
düşünmemek elde değil.ama çabalıyorum.
yok düşük yapalı 1,5 sene oldu akıntım da eskisi gibi yoğun değil özellikle yumurtlama iğneleri kullandığımdan beri.Tüp bebek yaptırdığım zaman benim de akıntım kesilmişti galiba iki ay kadar. Ama senin 1,5 yıl olmuş çok yani. Doktor operasyon yaparken 'kötü bi koku var sanki' deyip rahim girişini temizlemişti ben ondan dolayı akıntım olmuyor diye tahmin etmiştim. Çünkü pat diye kesilmesi akıntının ilaçlardan olamaz. Nedenini sorduğunda da pek önemsememişlerdi. Kupkuru olmak da insanı telaşlandırıyor tabi. Sonra yavaş yavaş geldi akıntım
Akiniti tek basina saglikli dogurganligi gostermezAkinti bayanin sahlikli dogurganligini gösterir
Eğer hic olmuyorsan bu anarmal bur durum bence
Dr a gitmelisin
zaten bi kaç aya başlamam lazım.Pihtilasma gebe kalmada onemli benim bilgim bu yonde cunku daha erken safhada embriyo gelisemeden gidiyo sen farkina bile varamiyosun. Yani kesin bundandir demiyorum ama. Bence sancili bir surecte olsa bir egitim arastirmaya gitmeni siddetle tavsiye ederim. Ozeller somuru yapmaktan baska bi ise yaramiyo bazilari haric diyim gunaha girmiyim. Dusunmemek elde degil farkindayim ama iste oyle soyluyoruz malesef.
Rica ederim. Daha once bir genetik tani merkezinde calisiyodum o nedenle az cok fikrim var bu konuda. Ama kucuk bir tavsiye asilama yada tup bebekten once dr gerek duymasa bile bu testleri yaptir. Inslh kisa zamanda guzek haberlerini duyarizzaten bi kaç aya başlamam lazım.
eşim direkt tüpbebek diyor ama ben öncesinde aşılama yaptırmak ve rapor hakkımı kullanmak istiyorum.
ona kalsa hemen yapalım kafasında.
evet şimdiye kadar okadar çok doktor gördüm ki yumurtayı kist sanan bi önceki ayın yumurtasını gelecek aya kullanmak isteyen vs.neler neler.
önerileriniz için teşekkür ederim.
yok canım ben bu konuyu zaten öneri için açtım.Akıntım kesildiğinde ben hamileydim, bence doğurganlıkla alakalı değildir. Canım karışmak gibi olmasın da aşılamayı neden düşünmüyorsun.
amin inşallah.Rica ederim. Daha once bir genetik tani merkezinde calisiyodum o nedenle az cok fikrim var bu konuda. Ama kucuk bir tavsiye asilama yada tup bebekten once dr gerek duymasa bile bu testleri yaptir. Inslh kisa zamanda guzek haberlerini duyariz
Ben yumurtlama takibibyaparak hamile kaldimhiç değil de düşükten sonra baya azaldı.bazen yumurtlama günlerinde de gelmiyor
ama doktorlar malesef önemsemiyor bunu
Tabiki tek basina göstermez ama hamilelik durumunu artirirAkiniti tek basina saglikli dogurganligi gostermez
sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.Ben yumurtlama takibibyaparak hamile kaldim
O ay her zaman olan yumurtlama akintim neredeyse adetine birkaç gün kala oldu ve o zaman iliski yasadik, geç döllenme olmus
Akinti spermin daha kolay yumurtaya ulasmasini da sagliyormus ayrica
Tabiki tek basina göstermez ama hamilelik durumunu artirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?