Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben turkuaz ve ametıst aldım faydasını gormedım,bılakıs takınca kotu oluyorumm
bence sana uğuır getirdiğini inandığın herşey şifalıdır... benim öyle bir kolyem vardı sonra kayboldu uzun süre onsuz zor yaptım bence batıl inanç meselesi bu benimde öyle..
tasların gerçek olduğundan emin misin canım çünkü sahtesinin çok olduğunu duydum..nerden almıştın?bir de arastırdım nette biraz,alındığında su da bekletin deniyor bir baskasının eline değdiği taktirde o kişinin enerjisini alıyormuş..sevgiler
bence sana uğuır getirdiğini inandığın herşey şifalıdır... benim öyle bir kolyem vardı sonra kayboldu uzun süre onsuz zor yaptım bence batıl inanç meselesi bu benimde öyle..
vallahı pazaryerınden bırsuru tas satan yerden aldım sahte de olabılır, benım elıme gelene dek cok ele degmıstır deneyecegım dedıgını tsklerrr
ama buna benzer bi konu alternatif tip sifali taslar bolumunde var zannedersem.konu tekrari olmus sanirim
ben inaniyorum ve lal tasinin adet sancilarima iyi geldigini yazmistim.akiki eskiden beri inanilmaz onemsiyorum.benim burcumunda tasi.tas kullandigimda kendimi mutlu hissediyorum.artikbilmiyorum enerjisindenmidir yoksa sevdigim icinmi
Kristal kuvarz kullanıyorum.. Cep telefonu, televizyon ve bilgisayarların yaydıkları radyasyonu topladığını duymuştum.... Bilgisayarımın yanında tutuyorum... Gerçekten bir süre sonra rengi kararıyor, toprağa gömüyorum bekletip yıkıyorum tekrar koyuyorum bilgisayarımın yanına...