- 8 Eylül 2021
- 326
- 663
- 18
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.701
Amin Allah razı olsunRabbim yardımcın olsun , içini feraha kavuştursun İnşallah kardeşim
500 aldım kalan3000 aldım
Kalan 20.000
Rabbim Şafi ismiyle Şifa versin babaciginiza İnşallah
15.000 aldım bitti2.000 okundu
Kalan 15.000
Hayırlı kandiller arkadaşlar..Oğlumun kulak zarı delindi onun adina sizlerden 70.000 Ya Şafi zikrini bekliyorum..dua edenlerden etmeyenlerden de Allah razi olsun..Yiğit adina dua ederseniz sevinirim
300 alıyorum canım eğer bitmezse üzerine ilave alırımHayırlı kandiller arkadaşlar..Oğlumun kulak zarı delindi onun adina sizlerden 70.000 Ya Şafi zikrini bekliyorum..dua edenlerden etmeyenlerden de Allah razi olsun..Yiğit adina dua ederseniz sevinirim
500 aldımöHayırlı kandiller arkadaşlar..Oğlumun kulak zarı delindi onun adina sizlerden 70.000 Ya Şafi zikrini bekliyorum..dua edenlerden etmeyenlerden de Allah razi olsun..Yiğit adina dua ederseniz sevinirim
2.200 aldimHayırlı kandiller arkadaşlar..Oğlumun kulak zarı delindi onun adina sizlerden 70.000 Ya Şafi zikrini bekliyorum..dua edenlerden etmeyenlerden de Allah razi olsun..Yiğit adina dua ederseniz sevinirim
Canım süre var mi? Alirim tabiki
Bilmiyorum ki canım süresi yok sanırsamCanım süre var mi? Alirim tabiki
Tamam kuzum bugun çeker bildiririm insallahBilmiyorum ki canım süresi yok sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?