Popüler Konu Şifa bekleyen hastalarımız için okuyoruz (70.000 ya şafi cc.)

Bende 2000 okudum ve bitti. Katilan herkesten Allah razi olsun insallah tez zamanda normal seyrine döner

Kardeşlerim sizlerden kızımın şifası için Ya Şafi istiyorum 35.000 den baslatiyorum hepinizden Allah razı olsun

12.000 aldım

Kalan 23.000

2000 aldım kalan 18.000 Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah

S.a kardeslerim daha once yazmıstım bilenler vardır babam akciğer ameliyat oldu. Bir süredir taburcu olmustu ama kendini iyi hissetmediği ve bazı baska sıkıntıları oldugu için tekrar hastaneye yatırdı drlar. Akcigerine baglı bir hortum ucunda da kutu var. Akciğer de hava kaçagı varmıs. Bazı kişilerde hiç kapanmıyormus Allah korusun. Yada gec kapanıyormus. Babam haliyle tedirgin psikolojik olarak da o hortumla yasamak onu yıprratıyor.

Akciğerindeki hava kaçagının kapanması biran once o hortumun cıkarılıp saglıgına kavusması için sizlerden tekrardan dua etmenizi istiyorum. Hakkınızı helal edin canlarım.

Ya Şafi 35.000 den başlıyorum

5000 aldım

Kalan 30.000

Selam , damdan düşer gibi olmasın ama ben piskolojik olarak hastayım, bu mesajımi gören 1 cümle dua ederse yardımcı olabilir belki bana , şimdiden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…