- 5 Eylül 2018
- 12
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Yahyusatiss
-
Hepinize merhabalar.
Annem 40 yasında bir ev hanımı. Yaklaşık 3 senedir geçmeyen iç sıkıntıları baş ağrıları var. Fakat bu normal bi baş ağrısı değil ağrı kesici içse bile geçmiyor. Migren mi? Diyeceksiniz. Hayır migrende değil. 3 senedir gitmediğimiz doktor kalmadı. Midemde sıkıntılar var sanki birisi midemi sıkıyo diyor. Başıda aynı şekilde ağırlık var diyor. Bir hafta iyise, bir hafta çok kötü. Ataklar geçiriyor kendini yerlere atıyor. Doktorlarda sakinleştirici verip uyutmaktan başka birşey yapmıyorlar. Depresyon dediler tedavi gördü fakat yine sonuç alamadık. Bir türlü atlatamıyoruz bu durumu. Her bölümden doktorlara göründük ama hiçbiri bir işe yaramadı. Elimizden hiçbirşey gelmiyor. Annem gibi bu sorunları yaşayan bir tanıdığınız veya sizin böyle bir durumunuz oldu mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok çaresisiz.
Aynen benim yakinımin hipofiz bezindeydi...Arkadaşım babasını psikolog psikolog gezdirdi bu ağrılar yüzünden...en sonunda bir psikiyatrist nörolog tavsiyesinde bulunuyor...adamcağızin tümöru olduğu görüldü ..tümöre mudehale edildiğinde iyileşti.
Evet örtüşüyor bir çoğu. Tanıdığınız iyi bir doktor varmı bu konuda ?Him benzer sorunlarla doktor doktor gezip en sonunda somatizasyon bozukluğu teshisi konan birini tanımıyorum. Ruh ve sinir hastaliklari hastanesinden iyisini bulamazsiniz. Bulunduğunuz ile yakin bir hastane araştırıp bir gidin derim. Bir de bahsettiğim hastaligin bulgularını okuyun örtüşüyor mu?
Bahsettigim 20 yildan fazla konmus bir teshis. Ruh ve sinir hastaliklari hastanesinde koymuslar bu teshisi. Siz boyle tam teşekküllü bir hastaneye giderseniz daha iyi olur. Ben örtüşen durumlari bilemiyorum, bahsettigimiz hastalik icin ayirt edici midir yoksa genellikle bu tur hastalarda görülür mü bilemiyorum.Evet örtüşüyor bir çoğu. Tanıdığınız iyi bir doktor varmı bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?