şiddetli rahimiçi yapışıklık

tugbahls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
89
49
37
Merhabalar, hsg sonucunda tupler kapalı rahimde yapışıklık çıktı. 3gun önce ameliyat oldum tupler açılmadı rahimde tamamen kapalıymış zor bir ameliyatla açtılar şimdi evde istirahatteyim.doktorum normal yolla gebe kalamayacagımı rahim normale donunce tup bebek deneyecegimizi söyledi.ama çok endişelerim var.benim gibi olup tup bebek yapıp gebe kalabilen var mı aranızda, çok merak ediyorum.nasıl bir süreç beni bekliyorum.bilemiyorum....

cnm benimde yapışıklık çıktı ya rahim filmindi histeroskopi dedi doktorum hamileliği engeller dedi napcam bilemiyorum

Kizlar ben de 1 hafta once cikolata kisti ameliyati oldum laparoskopi ile iceri giren doktor ne görsün icimde bir Dügüm olmus kanal yumurtaliga yumurtalık kiste kist kanala yapismis boyle bir karmaşa cok şükür elinden geldigince duzeltmis... 1yil sure verdi olmadi biz de tüp bebek insallah dogal yolla kalirim

Kizlarr ben 2014 yilinda kurtaj oldum 3.adetimden itibaren adetlerim azaldi 6 gun yogun olurdum simdi 4 de bitiyo yapisiklik soz konusu olabilir mi adetim hic gecikmez 1 gun gecikir en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…