harika

bak ben okudugum sehre 6 saat otobuse binemezdim agorafobiden, vucudum cikmak icin tonla belirti verirdi, midem bulanirdi- sıkışırdım cok fena falan ama ne zaman dinlenme tesisine girerdik gecerdi:) dusun 6 saat otobuse binemeyen ben birkac sene sonea otobusle 20 günlük avrupa turuna katildim hem de tek basima:) sen de ilaçlarını kullanmaya başladıktan sonra kendine geleceksin çünkü nefes darligi tamamen psikolojik. eger maddi imkanin varsa online vs terapinde alabilirsin stresini yönetme konusunda.
ilactan kisacaksan mide ilacını kes - doktorun yeme dediklerini hayatından cikar mideni rahatlat (annem de gaviskon ve mide hapi bagimlisi, reflu vs sahibi. doktorun yeme dedigi tonla sey var. gercekten dikkat ettigi dönem hicbirseyi yok, ama genelde dikkat etmiyor, beslenmesini asla degistirmedi. yiyor yiyor mide agrisi cekiyor. sizi de onun gibi diye düşündüm. ciddi bir probleminiz yoksa mide ilaci icmek yerine sıkı bir perhiz sizi rahatlatir)
kan ilaci dediğin demirse igneler oluyor demir depolarini doldurmak icin. onlardan isteyebilirsin.
ilactan kisacaksan hayatini en az etkileyen ilaclardan kis - hastayken antibiyotik icme vs. neden en acil ihtiyacin olandan kisiyorsun:)