ablam hamileyken midesi çok yanardı dediğin gbi gece gündüz.. Gaviscon adında bi şurup içiyordu ( bu arada eşi doktor, kendisi tavsiye etmişti )
şimdiden geçmiş olsun
ablam hamileyken midesi çok yanardı dediğin gbi gece gündüz.. Gaviscon adında bi şurup içiyordu ( bu arada eşi doktor, kendisi tavsiye etmişti )
şimdiden geçmiş olsun
Naneli Sakız Çiğne..makara 1 gün var aramızda :) 24ünde gittim doktora hiç bişeyim yoktu 2 3 gündür ya stresten ya sıcaktan yada hernedense ölecem sanki.Doktora da en az 1 hafta sonra gidebilirim evde uygulayabileceğim şeyler bakıyorum bende kendimce çözüm üretmeye çalışıyorum
Stresten Kıpırdayamıyordur..amin canım çok sağol stresten oldu galibabebiş doğru düzgün kıpırdamıyo bileee 2 gündür :26:
hemen çiğniyorum allahtan vardı evde :))
Çünkü Doktorun Bana Verdiği Mide İlacı Naneli..
Zaten Hepsi Öyle..
Öylece Duruyor Dolapta..
ayy ne güzel valla inşallah hiiiççç ihtiyacın olmaz o ilaçlara valla bende bi kere bile kusmadım mideden yana hiç şikayetim olmadı şimdi durduk yere sinir etti beni midem yemek borumu yerinden söküp alasım geliyo :))
Benimki de 16. Haftadan Sonra Belli Etti..valla söz konusu hamilelik olunca psikoloji de bilinçaltıda kalmıyo bence :)) ben demir ilacımın bi kutusunu bitiremedim 3 aydır doktor artık bonibon gibi var bitane ondan yazdı içeyim diye :) bebişimin cinsiyeti kız eğer değişmediyse yada doktor doğru gördüyse :)) geç gösterdi biraz kendini seninkinin cinsiyeti ne?
allah bağışlasın inşallah hayırlı evlatlar olurlar benimki de 20.haftada gösterdi de herkes erkek gibi diyo karnımın şeklinden inşallah erkek değildir öncelikle sağlıklı olsun tabi ama herşeyini aldım bi beşiği kaldı aldıklarıma üzülürüm son anda erkek derse doktor
Valla Benimde Şeklimden Tipimden Erkek Diyor Herkes..
Daha Kız Diyeni Duymadım..
Ben Hazırlık Yapmadım Henüz Erken Diye..
Allah Kısmet Ederse Bu Ay Heyecanla Başlayacağım..
Cümlemizin Yavrusunu Allah Bağışlasın..
Sağlıkla Gelsinler İnşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?