Şiddetli Mide Yanması

mehruu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
405
2
116
36
kızlar 5.5 aylık hamileyim 2 gün + gecedir mide yanması ağrı bulantı 3ü bi arada beni öldürecek..sabaha kadar kıvranıyorum gün içinde 2 3 saat iyi oluyorum o fırsatta da uyuyorum neler yapmalıyım geçirmek için yardım edin lütfeeennnn

ablam hamileyken midesi çok yanardı dediğin gbi gece gündüz.. Gaviscon adında bi şurup içiyordu ( bu arada eşi doktor, kendisi tavsiye etmişti )

şimdiden geçmiş olsun

ablam hamileyken midesi çok yanardı dediğin gbi gece gündüz.. Gaviscon adında bi şurup içiyordu ( bu arada eşi doktor, kendisi tavsiye etmişti )

şimdiden geçmiş olsun

teşekkür ederim ama bana daha çok doğal reçeteler lazım şuan :) bulunduğum yerde ne eczane var ne de şehir merkezine gidebileceğim dolmuş eşim görevde 1 hafta yok evde ne bulursam yiyerek geçirmeye çalışıyorum onun için bende :(

Konu İlgili Başlığa Taşınmıştır..

Çok Normal..
Bu Aylarda Çok Sık Olabileceğini Doktorum Bana da Söylemişti..
Ama Şükür Yok Bir Şeyim..

Mide Rahatlatıcı Bir İlaç Veriyor..
Doktorunuzdan Mutlaka Talep Ediniz..

Son düzenleme:
makara 1 gün var aramızda :) 24ünde gittim doktora hiç bişeyim yoktu 2 3 gündür ya stresten ya sıcaktan yada hernedense ölecem sanki.Doktora da en az 1 hafta sonra gidebilirim evde uygulayabileceğim şeyler bakıyorum bende kendimce çözüm üretmeye çalışıyorum

Mehru canım arkadaşım çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifa versin sana

amin canım çok sağol stresten oldu galiba :( bebiş doğru düzgün kıpırdamıyo bileee 2 gündür :26:

makara 1 gün var aramızda :) 24ünde gittim doktora hiç bişeyim yoktu 2 3 gündür ya stresten ya sıcaktan yada hernedense ölecem sanki.Doktora da en az 1 hafta sonra gidebilirim evde uygulayabileceğim şeyler bakıyorum bende kendimce çözüm üretmeye çalışıyorum
Naneli Sakız Çiğne..:34:
amin canım çok sağol stresten oldu galiba :( bebiş doğru düzgün kıpırdamıyo bileee 2 gündür :26:
Stresten Kıpırdayamıyordur..
Ben İyi Bilirim..

Çünkü Doktorun Bana Verdiği Mide İlacı Naneli.. :1:
Zaten Hepsi Öyle.. :31:

Öylece Duruyor Dolapta.. :9:

ayy ne güzel valla inşallah hiiiççç ihtiyacın olmaz o ilaçlara valla bende bi kere bile kusmadım mideden yana hiç şikayetim olmadı şimdi durduk yere sinir etti beni midem yemek borumu yerinden söküp alasım geliyo :))

ayy ne güzel valla inşallah hiiiççç ihtiyacın olmaz o ilaçlara valla bende bi kere bile kusmadım mideden yana hiç şikayetim olmadı şimdi durduk yere sinir etti beni midem yemek borumu yerinden söküp alasım geliyo :))

Benim Hayattaki Herşeyim Psikolojik..
İlaç İçmesini Sevmediğim İçin, Midem de Yanmıyor.. :1:

Neyse Allah Başka Dert Vermesin Şükür Halimize..
Cinsiyeti Ne ? :emir_bebek:

valla söz konusu hamilelik olunca psikoloji de bilinçaltıda kalmıyo bence :)) ben demir ilacımın bi kutusunu bitiremedim 3 aydır doktor artık bonibon gibi var bitane ondan yazdı içeyim diye :) bebişimin cinsiyeti kız eğer değişmediyse yada doktor doğru gördüyse :)) geç gösterdi biraz kendini seninkinin cinsiyeti ne?

valla söz konusu hamilelik olunca psikoloji de bilinçaltıda kalmıyo bence :)) ben demir ilacımın bi kutusunu bitiremedim 3 aydır doktor artık bonibon gibi var bitane ondan yazdı içeyim diye :) bebişimin cinsiyeti kız eğer değişmediyse yada doktor doğru gördüyse :)) geç gösterdi biraz kendini seninkinin cinsiyeti ne?
Benimki de 16. Haftadan Sonra Belli Etti..
Benimki de Kız Teyzesi.. :emir_bebek:

allah bağışlasın inşallah hayırlı evlatlar olurlar benimki de 20.haftada gösterdi de herkes erkek gibi diyo karnımın şeklinden inşallah erkek değildir öncelikle sağlıklı olsun tabi ama herşeyini aldım bi beşiği kaldı aldıklarıma üzülürüm son anda erkek derse doktor

allah bağışlasın inşallah hayırlı evlatlar olurlar benimki de 20.haftada gösterdi de herkes erkek gibi diyo karnımın şeklinden inşallah erkek değildir öncelikle sağlıklı olsun tabi ama herşeyini aldım bi beşiği kaldı aldıklarıma üzülürüm son anda erkek derse doktor

Valla Benimde Şeklimden Tipimden Erkek Diyor Herkes..
Daha Kız Diyeni Duymadım..:9:

Ben Hazırlık Yapmadım Henüz Erken Diye..
Allah Kısmet Ederse Bu Ay Heyecanla Başlayacağım.. :16:
Cümlemizin Yavrusunu Allah Bağışlasın..
Sağlıkla Gelsinler İnşallah..

Valla Benimde Şeklimden Tipimden Erkek Diyor Herkes..
Daha Kız Diyeni Duymadım..:9:

Ben Hazırlık Yapmadım Henüz Erken Diye..
Allah Kısmet Ederse Bu Ay Heyecanla Başlayacağım.. :16:
Cümlemizin Yavrusunu Allah Bağışlasın..
Sağlıkla Gelsinler İnşallah..

aminn inşallah ben güneydoğuda yaşıyorum çok mağaza yok burada bende internetten bakıyodum artık bakmıyorum baktıkça kendime engel olamayıp her gördüğümü aldım çoğunu giyemeyecek belki :) insan minik minik kıyafetleri gördükçe hamile değilse bile doğurası geliyo valla :)))))

arkadaşım mide yanmasına en ii gelen şey karpuz, yandıkça karpuz ye ben onunla kendime gelebildim o yanma hamileliğin sonuna kadar geçmicek çünkü ilaç olsa da bi yere kadar ...

muzlu süt içtim yaklaşık yarım saat önce iyi geldi galiba tamamen geçmesede hafifledi şiddetlenince karpuzu da deneyeyim ilaç kullanmayı sevmiyorum zaten inşallah ilaçlara gerek kalmaz

Back
X