MEehaba siz bir sonuc alabildiniz mi ben kontrole gittim dr kist vs demedi hic ama sorunum devam ediyor bence bisi var ve bulamiyorlar siz ne yaptiniz acbaAmin İnşaAllah.. Sizde de inşallah Bi sıkıntı çıkmaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MEehaba siz bir sonuc alabildiniz mi ben kontrole gittim dr kist vs demedi hic ama sorunum devam ediyor bence bisi var ve bulamiyorlar siz ne yaptiniz acbaAmin İnşaAllah.. Sizde de inşallah Bi sıkıntı çıkmaz![]()
Merhaba.. Benmki geçti daha da agrım sızım olmadı. Üşütmüş olabilirsiniz veya kist olabilir adetten sonra devam ederse doktora görünmenizde fayda var.Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben de hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum adetime az kaldı ve yürürken dahi hissettiğim bir kasik ağrım oluyor
Merhaba. Ben gitmedim doktora adetimle beraber agrım da kesildi. Çevremde Bi kaç kişi yumurtlama döneminde üşütürsem agrım olabileceğini söylediler ben de dikkat etmeye çalışıyorum çünkü o zamandan adetime kadar devam etti ve cok da korkuttu. Bu ay öyle bişey yaşamadım nerdeyse hergun sıcak su torbasını ayagıma koyuyorum vucudum sıcaklık alsın diye. Çok şükür bu ay agrım filan olmadı.MEehaba siz bir sonuc alabildiniz mi ben kontrole gittim dr kist vs demedi hic ama sorunum devam ediyor bence bisi var ve bulamiyorlar siz ne yaptiniz acba
Merhaba.. Benmki geçti daha da agrım sızım olmadı. Üşütmüş olabilirsiniz veya kist olabilir adetten sonra devam ederse doktora görünmenizde fayda var.
Çok şükür geçti canım sağ olasınMerhaba.. Benmki geçti daha da agrım sızım olmadı. Üşütmüş olabilirsiniz veya kist olabilir adetten sonra devam ederse doktora görünmenizde fayda var.
Rica ederim canım geç yazdım kusura bakma bazen bildirim gelmiyo göremiyorum mesajları. Konuya girmedikçe. Büyük ihtimal senin de yumurtlamadan dolayı olmuştur benmki de çok kötüydü geçtiÇok şükür geçti canım sağ olasın![]()
Rica ederim canım geç yazdım kusura bakma bazen bildirim gelmiyo göremiyorum mesajları. Konuya girmedikçe. Büyük ihtimal senin de yumurtlamadan dolayı olmuştur benmki de çok kötüydü geçti![]()
Amin inşallahşöyle diyeyim adet olmadan önce ve adetliyken biraz ağrı yaşadım tuhaf ağrılardi
hayırlısı olsun inşallah
hepimiz için
Amiiin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederimAmin inşallahkendini sıcak tut üşütmemeye dikkat et canım
ne belirtiler geldi geçti hayatımda hiç yaşamadığım şeyleri evlendikten sonra yaşadım hep bu bebek stresi. ALLAH yardımcımız olsun
![]()
Allah sizden de razı olsun ne demek hepimiz burda elimizden geldiğince Bi bildiğimiz varsa yardımcı olmaya calısıyoruzAmiiin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim![]()
Evet takip ediyorum onu,çok teşekkür ederimAllah sizden de razı olsun ne demek hepimiz burda elimizden geldiğince Bi bildiğimiz varsa yardımcı olmaya calısıyoruzbide ebru Ceylan diye biri var daha önce duydunuz mu bilmiyorum takip edin derim çok faydalı bilgiler veriyor yumurtlama hakkında. Onun vesilesiyle kalan da çok insan var. Ben bu ay onun ovulasyon testlerini denemeyi düşünüyorum
Amin İnşaAllahEvet takip ediyorum onu,çok teşekkür ederim![]()
aslında alacaktım ama strese girmeme amaçlı vazgeçtim. İnşallah en kısa zamanda bizlere de nasip olur
![]()