• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddetli kasık ağrısı

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben de hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum adetime az kaldı ve yürürken dahi hissettiğim bir kasik ağrım oluyor
Merhaba.. Benmki geçti daha da agrım sızım olmadı. Üşütmüş olabilirsiniz veya kist olabilir adetten sonra devam ederse doktora görünmenizde fayda var.

MEehaba siz bir sonuc alabildiniz mi ben kontrole gittim dr kist vs demedi hic ama sorunum devam ediyor bence bisi var ve bulamiyorlar siz ne yaptiniz acba
Merhaba. Ben gitmedim doktora adetimle beraber agrım da kesildi. Çevremde Bi kaç kişi yumurtlama döneminde üşütürsem agrım olabileceğini söylediler ben de dikkat etmeye çalışıyorum çünkü o zamandan adetime kadar devam etti ve cok da korkuttu. Bu ay öyle bişey yaşamadım nerdeyse hergun sıcak su torbasını ayagıma koyuyorum vucudum sıcaklık alsın diye. Çok şükür bu ay agrım filan olmadı.

Merhaba.. Benmki geçti daha da agrım sızım olmadı. Üşütmüş olabilirsiniz veya kist olabilir adetten sonra devam ederse doktora görünmenizde fayda var.
Çok şükür geçti canım sağ olasın 🤗😊

Rica ederim canım geç yazdım kusura bakma bazen bildirim gelmiyo göremiyorum mesajları. Konuya girmedikçe. Büyük ihtimal senin de yumurtlamadan dolayı olmuştur benmki de çok kötüydü geçti 😊😊
🤗🥰🌺şöyle diyeyim adet olmadan önce ve adetliyken biraz ağrı yaşadım tuhaf ağrılardi 😔😳hayırlısı olsun inşallah 🤲 hepimiz için

🤗🥰🌺şöyle diyeyim adet olmadan önce ve adetliyken biraz ağrı yaşadım tuhaf ağrılardi 😔😳hayırlısı olsun inşallah 🤲 hepimiz için
Amin inşallah 🤲 kendini sıcak tut üşütmemeye dikkat et canım 😊🌼 ne belirtiler geldi geçti hayatımda hiç yaşamadığım şeyleri evlendikten sonra yaşadım hep bu bebek stresi. ALLAH yardımcımız olsun 🤲♥️

Amiiin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim ☺️😍🤲🤲🤲
Allah sizden de razı olsun ne demek hepimiz burda elimizden geldiğince Bi bildiğimiz varsa yardımcı olmaya calısıyoruz 😊 bide ebru Ceylan diye biri var daha önce duydunuz mu bilmiyorum takip edin derim çok faydalı bilgiler veriyor yumurtlama hakkında. Onun vesilesiyle kalan da çok insan var. Ben bu ay onun ovulasyon testlerini denemeyi düşünüyorum

Allah sizden de razı olsun ne demek hepimiz burda elimizden geldiğince Bi bildiğimiz varsa yardımcı olmaya calısıyoruz 😊 bide ebru Ceylan diye biri var daha önce duydunuz mu bilmiyorum takip edin derim çok faydalı bilgiler veriyor yumurtlama hakkında. Onun vesilesiyle kalan da çok insan var. Ben bu ay onun ovulasyon testlerini denemeyi düşünüyorum
Evet takip ediyorum onu,çok teşekkür ederim ☺️ 😊aslında alacaktım ama strese girmeme amaçlı vazgeçtim. İnşallah en kısa zamanda bizlere de nasip olur 🤲🤲🤲

Evet takip ediyorum onu,çok teşekkür ederim ☺️ 😊aslında alacaktım ama strese girmeme amaçlı vazgeçtim. İnşallah en kısa zamanda bizlere de nasip olur 🤲🤲🤲
Amin İnşaAllah 🤲🤲keşke herkes istediği zamanda anne olabilse ama bazen Allah imtihan ediyor işte.. Bende ne kadar sıkıntı strese girmeyeyim desem bile giriyorum adetim yaklaştı mı o da başlıyor

Back
X