• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddetli karın ağrısı ve Mide bulantısı

AlerjikRinit

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
1.191
1.002
83
39
Arkadaşlar selam,

Geçen hafta aniden başlayan karın ağrısı ve mide bulantım oldu. Elim ayağım tutmadı ayakta durmakta zorlandım. Bir süre devam etti ve geçti.

Bu arada hem vajinamda hemde popomda inanılmaz bir kaşıntı var.

Dün yine aniden karın ağrısı ve mide bulantısı başladı. İnanılmaz halsizleşiyorum elim ayağım tutmuyor. Devlet hastanesine gittim.
Buscopan iğne vurdular. Hiç bir etkisi olmadı.
Tansiyon, şeker e baktılar. Karın tomografisi yaptılar. Acil bişey yok dendi.

Aynı ağrılar bugün yine başladı.
Hem karın ağrısı, hem mide bulantısı, hemde kaşıntı.Ama nasıl kaşınma elimi rahmime sokup yırtmak istiyorum tatlı tatlı kaşınıyor.

Eczane gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun abla dedi ki belirtilerine baktım birebir uyuyor. Neo penotran diye bir fitil verdi.Bir tane kullandım. Ağrım ve kaşıntım hala devam ediyor. Ne olur bişey diyin pazartesi ye kadar ne yapsam gider bu ağrı ve kaşıntı.
Hangi bölüme gitmeliyim ? Kadın hastalıkları ? Üroloji ?

Geçmiş olsun. idrar yolu iltihabı olsa acildeki tsetlerde çıkmaz mıydı? İdrar testi yapmadılar mı? Mantar olmasın? kaşıntı deyince aklıma o geldi.

Kizimdada oldu 1 ay once salgin var suan norovirusmus sizinde belirtileriniz benziyor dr dan test isteyin isterseniz, birde probiyotik icin iyi gelir muhtemelen.

Geçmiş olsun. idrar yolu iltihabı olsa acildeki tsetlerde çıkmaz mıydı? İdrar testi yapmadılar mı? Mantar olmasın? kaşıntı deyince aklıma o geldi.
Hayır idrar testi yapılmadı,
Sadece karın tomografisi çekildi.
Çıldırmak üzereyim çok fena bişeymiş bu.

Hayır idrar testi yapılmadı,
Sadece karın tomografisi çekildi.
Çıldırmak üzereyim çok fena bişeymiş bu.
Çok saçma ya idrar testi yapılmaması 🤦🏻‍♀️ Hayret bi şey 🤦🏻‍♀️ Bence gidip idrar testi de isteyin acilden. 1 saate çıkar sonuçlar. i. Yolu iltibahı varsa tek kullanımlık saşeler var onun için. İçip sabaha derdin bitmiş ve rahat uyanıyorsun.

Çok saçma ya idrar testi yapılmaması 🤦🏻‍♀️ Hayret bi şey 🤦🏻‍♀️ Bence gidip idrar testi de isteyin acilden. 1 saate çıkar sonuçlar. i. Yolu iltibahı varsa tek kullanımlık saşeler var onun için. İçip sabaha derdin bitmiş ve rahat uyanıyorsun.
Bende onu düşündüm hastanede.
Neden idrar testi yapılmaz, ultrasonla bakılmaz diye.
Tansiyon şeker baktılar şaka gibi.
Amaç baştan savmak 😭

Ben idrar yolu enfeksiyonu oldum.
İdrar testi istiyorum desem bizden iyi biliyorsun neden doktora geliyorsun derler eminim.

İdrar yaparken yanma yada sürekli idrar yapma hissi var mı?
Kaşıntı deyince mantar gibi geldi bana da ama karın ağrısı mide bulantısı yapar mı bilmiyorum. Parazit falan mı var acaba.
Acil bir durum yok denmiş pazartesi gidip idrar tahlili yaptır. Kadın doğuma git ilk önce.

Arkadaşlar selam,

Geçen hafta aniden başlayan karın ağrısı ve mide bulantım oldu. Elim ayağım tutmadı ayakta durmakta zorlandım. Bir süre devam etti ve geçti.

Dün yine aniden karın ağrısı ve mide bulantısı başladı. İnanılmaz halsizleşiyorum elim ayağım tutmuyor. Devlet hastanesine gittim.

Hem karın ağrısı, hem mide bulantısı, hemde kaşıntı.Ama nasıl kaşınma elimi rahmime sokup yırtmak istiyorum tatlı tatlı kaşınıyor.

Eczane gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun abla dedi ki belirtilerine baktım birebir uyuyor. Neo penotran diye bir fitil verdi.Bir tane kullandım. Ağrım ve kaşıntım hala devam ediyor. Ne olur bişey diyin pazartesi ye kadar ne yapsam gider bu ağrı ve kaşıntı.
Canım bu hafta bende aynı şeyleri yaşadım aşırı mide bulantım vardı ve yediğim hiç bir şeyi modem tutmuyordu doktor taştan şüphelendi ama bişey çıkmadı. Büyük ihtimalle midemi usuttum. Ama senin ki geçmemiş istersen bir ürolojiye görün yada dahiliye de olur

Arkadaşlar selam,

Bu ara salgın varmış duyduğuma göre kan da çıkmıyormuş hatta bi gaita testi yaptırsanız ?

İdrar yaparken yanma yada sürekli idrar yapma hissi var mı?
Kaşıntı deyince mantar gibi geldi bana da ama karın ağrısı mide bulantısı yapar mı bilmiyorum. Parazit falan mı var acaba.
Acil bir durum yok denmiş pazartesi gidip idrar tahlili yaptır. Kadın doğuma git ilk önce.
Evet var,
Mantar belirtilerine baktım şimdi pek uymuyor. İdrar yolu enfeksiyonu ile birebir belirtiler.

Bu ara salgın varmış duyduğuma göre kan da çıkmıyormuş hatta bi gaita testi yaptırsanız ?
Salgın olduğunu bende duydum.
Benim gibi bir sürü insan vardı karın ağrısı ile gelen.
Fitil aldım eczaneden ama mucizevi şekilde kaşıntının kesilmesini bekliyorum.

Back
X