Merhaba benim tüm vucudumda oluyor mesela bi iki saat el parmak ve bileklerim agriyor sonra o hafifliyor dizlerime belime atiyorMerhaba arkadaşlar benimde tüm vucudum değil boynumdan omuzuma koltuk altına doğru yayılan ağrı var bazen dayanilmayacak oluyor .stresli olduğum anda dahada artıyor .Kulaklarım yanıyor birde arada fizik tedavi fibromiyalji dedi ama ilaç almıyorum .Fibromiyaljide böyle bölgesel ağrı olurmu ki
Allah razi olsun bazen daha kötü ne olabilir diyodum bu agrilardan simdi de insaah sadece bu hastalığımdir diyorum çünkü gec cikan bi testim vardi doktor onuda negatif bekliyodu ama pozitif cikti yeniden bi dunya kan tahlili istediler baska bisey olabilir mi diyeKonu sahibi Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşaAllah
Veren Rabbim alacak olanda Rabbim bol bol dua et inşaAllah ömür boyu sürmez şifa verir Rabbim inşaAllah
Allahm korktuğuna uğratmasın inşaAllah kötü bişey değildirAllah razi olsun bazen daha kötü ne olabilir diyodum bu agrilardan simdi de insaah sadece bu hastalığımdir diyorum çünkü gec cikan bi testim vardi doktor onuda negatif bekliyodu ama pozitif cikti yeniden bi dunya kan tahlili istediler baska bisey olabilir mi diye
Insallah sagolunAllahm korktuğuna uğratmasın inşaAllah kötü bişey değildir
Fizik tedavi doktorumu bakıyor vücut ağrısına hangi doktora gideceğimi sasirdimInsallah sagolun
Komplike bakıyorlar. Fizik tedavi, ortopedi, neuroloji bakıyor.Fizik tedavi doktorumu bakıyor vücut ağrısına hangi doktora gideceğimi sasirdim
Once fizige gitmeni oneririm boynunda bi sıkıntı varsa ondandir agrilarFizik tedavi doktorumu bakıyor vücut ağrısına hangi doktora gideceğimi sasirdim
Allah razi olsun insallah sadece fibromiyaljiditİlk mesajı okurken fibromoyakji diye düşündüm gercektken öyleymş cok geçmiş olsun
O önce büyük kemikleri etkiliyor bende var tedavi goruyorim sırt kalça kemikleri dizlee ilk etkiledikleri yerlerAnkilozan spondilit(iltihaplı romatizma) olabilir mi çünkü o da parmakları etkiliyor. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Merhaba uzun süredir cok siddetli eklem agrilarim var romatizma testlerim negatif doktora gitmekten yoruldum ama gecmiyo cogu gece aglayarak uyuyorum aranizda varmi böyle biri romatizmal bi hastaligi olup testleri negatif cikan..
Iyi bayramlarAnkilozan spondilit(iltihaplı romatizma) olabilir mi çünkü o da parmakları etkiliyor. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Size de iyi bayramlar. İnşallah bi an önce şifa bulursunuzIyi bayramlarbilmiyorum ki suana kadar tahlillerde bisey yoktu bi testim pozitif ciktigi icin baska testlerde istedi sonuclar bi 10 gune cikar heralde
Iyi bayramlar yeni yeni toparladim ramazan ayi cok kötü cok agrili gecti yavastan bikac gunde bir bi 10 dakikalik spor yapiyorum vucudum alissin diye yuruyuse de basliycam insallah sifa versin size deYıllarca testlerim negatif çıktı. 7 sene sonra ankilozan spondilit teşhisi kondu. Olabiliyor yani öyle. Romatizmal hastalıklar çok çeşitli ve her hastalık kendi içinde farklı seyrediyor. Umarım bir teşhis alırsınız.
Siz ağrısız dönemlerinizde yoga pilates yürüyüşü ihmal etmeyin. Omega 3 d vitamini kullanın. Faydasını görürsünüz.
Iyi bayramlar yeni yeni toparladim ramazan ayi cok kötü cok agrili gecti yavastan bikac gunde bir bi 10 dakikalik spor yapiyorum vucudum alissin diye yuruyuse de basliycam insallah sifa versin size de
Ben yeniyim de cevapla yapmazsam da gorebiliyo musunuz mesajiBenim de gebelik çok zor geçiyor iltihabım çok yükseldi.
Sizin hangi testler pozitif çıktı ve ne istediler yeni?
Allah yardimciniz olsun ana testi pozitif cikti yeni testlerdd cok hatirliyamiyorum ama bi tanesi antidna ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?