Siddetli eklem agrilari

Merhaba benim tüm vucudumda oluyor mesela bi iki saat el parmak ve bileklerim agriyor sonra o hafifliyor dizlerime belime atiyor

Konu sahibi Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşaAllah
Veren Rabbim alacak olanda Rabbim bol bol dua et inşaAllah ömür boyu sürmez şifa verir Rabbim inşaAllah
Allah razi olsun bazen daha kötü ne olabilir diyodum bu agrilardan simdi de insaah sadece bu hastalığımdir diyorum çünkü gec cikan bi testim vardi doktor onuda negatif bekliyodu ama pozitif cikti yeniden bi dunya kan tahlili istediler baska bisey olabilir mi diye

Allahm korktuğuna uğratmasın inşaAllah kötü bişey değildir

Fizik tedavi doktorumu bakıyor vücut ağrısına hangi doktora gideceğimi sasirdim
Komplike bakıyorlar. Fizik tedavi, ortopedi, neuroloji bakıyor.
Sizinki boyun düzleşmesi olabilir. Ben İstanbul’da özel bir doktora gittim. mAnuel terapi yapmıştı. Dokunduğunda anlıyor nerde ne sıkıntı var.

Ankilozan spondilit(iltihaplı romatizma) olabilir mi çünkü o da parmakları etkiliyor. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
O önce büyük kemikleri etkiliyor bende var tedavi goruyorim sırt kalça kemikleri dizlee ilk etkiledikleri yerler

Merhaba uzun süredir cok siddetli eklem agrilarim var romatizma testlerim negatif doktora gitmekten yoruldum ama gecmiyo cogu gece aglayarak uyuyorum aranizda varmi böyle biri romatizmal bi hastaligi olup testleri negatif cikan..

Yıllarca testlerim negatif çıktı. 7 sene sonra ankilozan spondilit teşhisi kondu. Olabiliyor yani öyle. Romatizmal hastalıklar çok çeşitli ve her hastalık kendi içinde farklı seyrediyor. Umarım bir teşhis alırsınız.
Siz ağrısız dönemlerinizde yoga pilates yürüyüşü ihmal etmeyin. Omega 3 d vitamini kullanın. Faydasını görürsünüz.

Ankilozan spondilit(iltihaplı romatizma) olabilir mi çünkü o da parmakları etkiliyor. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Iyi bayramlar bilmiyorum ki suana kadar tahlillerde bisey yoktu bi testim pozitif ciktigi icin baska testlerde istedi sonuclar bi 10 gune cikar heralde

Iyi bayramlar yeni yeni toparladim ramazan ayi cok kötü cok agrili gecti yavastan bikac gunde bir bi 10 dakikalik spor yapiyorum vucudum alissin diye yuruyuse de basliycam insallah sifa versin size de

Iyi bayramlar yeni yeni toparladim ramazan ayi cok kötü cok agrili gecti yavastan bikac gunde bir bi 10 dakikalik spor yapiyorum vucudum alissin diye yuruyuse de basliycam insallah sifa versin size de

Benim de gebelik çok zor geçiyor iltihabım çok yükseldi.
Sizin hangi testler pozitif çıktı ve ne istediler yeni?

Allah yardimciniz olsun ana testi pozitif cikti yeni testlerdd cok hatirliyamiyorum ama bi tanesi antidna ydi

Merhaba.Bende 15 yaşımdan bugüne eklem ağrıları çekiyorum.Bircok doktora gittim bı sonuç alamayınca katlanmaya çalıştım artık dayanılmaz bir hal aldı.Bir gün ayak parmagim bir gün el parmağım yada bilegim ağrıyor .Geceler zaten çok kötü dizlerim kopuyor sanki.Bir sonuc alınca yazarsanız sevinirim.Cok geçmiş olsun.

Allah yardimciniz olsun ana testi pozitif cikti yeni testlerdd cok hatirliyamiyorum ama bi tanesi antidna ydi

Lupus tan şüphelendiler sanırım.
Allah şifa versin.
Ne çıkarsa çıksın üzüntü yapmayın. Önemli olan teşhis konmuş olması. Hayatınızı teşhisi konmuş hastalığa göre düzenleyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…