• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siddetli eklem agrilari

Merhaba.Bende 15 yaşımdan bugüne eklem ağrıları çekiyorum.Bircok doktora gittim bı sonuç alamayınca katlanmaya çalıştım artık dayanılmaz bir hal aldı.Bir gün ayak parmagim bir gün el parmağım yada bilegim ağrıyor .Geceler zaten çok kötü dizlerim kopuyor sanki.Bir sonuc alınca yazarsanız sevinirim.Cok geçmiş olsun.
Romatolojiye gitmenizi oneririm fibromiyalji tahlilllerde cikmiyo

Merhaba uzun süredir cok siddetli eklem agrilarim var romatizma testlerim negatif doktora gitmekten yoruldum ama gecmiyo cogu gece aglayarak uyuyorum aranizda varmi böyle biri romatizmal bi hastaligi olup testleri negatif cikan..
Nöroloji ye gittiniz mi ?
Travmotolojiye filan ?

Bide fibromiyalji var bence sizde ama doktorculuk oynamak istemiyorum da 🤷

Merhaba algoloji ye neden gidiyorsunuz bende de fibromiyalji var dedi doktor.
Merhaba romatoloji doktoru iraya sevk etti onlar tedaviye ilaca basliycak dedi ordakilerde hastaligi beni nelerin vekledigini ilaci falan anlattilar 1 ay sonra kontrol dediler sana ilac basladilar mi

Merhaba romatoloji doktoru iraya sevk etti onlar tedaviye ilaca basliycak dedi ordakilerde hastaligi beni nelerin vekledigini ilaci falan anlattilar 1 ay sonra kontrol dediler sana ilac basladilar mi
Peki teshis ne ?

Onceki yazilari okursaniz aciklamistim zaten fibromiyalji ciktigini
Ben sadece yazdığınız şeyi okurum 🤷geçmişte neler yazdığına neden bakayım ki konu içinde not geçin o zaman yahu
Merhaba uzun süredir cok siddetli eklem agrilarim var romatizma testlerim negatif doktora gitmekten yoruldum ama gecmiyo cogu gece aglayarak uyuyorum aranizda varmi böyle biri romatizmal bi hastaligi olup testleri negatif cikan..

Iyi bayramlar 😊 bilmiyorum ki suana kadar tahlillerde bisey yoktu bi testim pozitif ciktigi icin baska testlerde istedi sonuclar bi 10 gune cikar heralde
Bende aynıyım su anda öyle fenayimki kollarımı kaldiramiyorum.gogus bölgenin üstü agiriyor memelerime ateş basıyor hiç halim yok ağrılarım var ama bendeki eklem değil kollarin tümüyle ağrıyor.benim tedtlerdede çıkmadı bisey ama fibromiyalji dedi fizik tedavici

Bende aynıyım su anda öyle fenayimki kollarımı kaldiramiyorum.gogus bölgenin üstü agiriyor memelerime ateş basıyor hiç halim yok ağrılarım var ama bendeki eklem değil kollarin tümüyle ağrıyor.benim tedtlerdede çıkmadı bisey ama fibromiyalji dedi fizik tedavici
Aynen oyle berbat bi hastalık agrimadik yer birakmiyo allah yardimcimiz olsun

Aynen oyle berbat bi hastalık agrimadik yer birakmiyo allah yardimcimiz olsun
Cnm sende öksürük oldumu bende kesik kesik oksuruk yapıyor göğüs kafesindeki ağrı olunca kuzenim doktor kas ağrısı yapar dedi öksürük

Magnezyum takviyesi kullanıyor musunuz ?

Cnm sende öksürük oldumu bende kesik kesik oksuruk yapıyor göğüs kafesindeki ağrı olunca kuzenim doktor kas ağrısı yapar dedi öksürük
Evett bende de oluyo farkli bi öksürük tam oksururemiyorum sanmi boyle bogazimda bisey kalmis gibi ondanmis demek

Tahlillerim negatif çıktı fibromiyalji de kolay bi hastalik degil beterin beteri var diye şükrediyorum daha kötüsü degil en azindan rabbim herkesin yardımcısı olsun sifa versin insallah

Tahlillerim negatif çıktı fibromiyalji de kolay bi hastalik degil beterin beteri var diye şükrediyorum daha kötüsü degil en azindan rabbim herkesin yardımcısı olsun sifa versin insallah
Geçmiş olsun Canee. İlaç tedavisi mi verdi fiZik tedavisi mi? İnşAllah düzelme kaydedersin. 🙏🏻

Back