Siddetli eklem agrilari

Fibromiyalji diye bir hastalık var. Eklemlerde ağrı yapıyor. Ona baktırın.

Hanımefendi linki bir okuyun. Sizdeki semptomlar benziyor mu? Fizik tedavi bölümüne göründünüz mü?

Okudum siz soyleyince fizige de gittim bel fıtığı boyun fıtığı falan çıktı ama onlar yillardir var bi bel fıtığı insanin parmak kemiklerinde de agri yapmaz ya benziyo bu hastalikla

Okudum siz soyleyince fizige de gittim bel fıtığı boyun fıtığı falan çıktı ama onlar yillardir var bi bel fıtığı insanin parmak kemiklerinde de agri yapmaz ya benziyo bu hastalikla
Bel fıtığı bende de var. Kalçaya ve bacaklara vuruyor. Ağrıdan uyandığımı bilirim.

Parmak kemiklerinde bile ağrı varsa Bu fibromiyalji olabilir. Allah acil şifa versin.

Bel fıtığı bende de var. Kalçaya ve bacaklara vuruyor. Ağrıdan uyandığımı bilirim.

Parmak kemiklerinde bile ağrı varsa Bu fibromiyalji olabilir. Allah acil şifa versin.
Fibromiyalji teshisi kondu yarinda algoloji bolumune gidicem tedavi icin tahlillerde cikmazmis bu hastalik

Fibromiyalji teshisi kondu yarinda algoloji bolumune gidicem tedavi icin tahlillerde cikmazmis bu hastalik
Çok sevindim yani en azında şu an hastalığı biliyorsunuz. Ben de katkım olduğun ayrı bir sevindim.
tedavi sürecini de paylaşır mısınız? Belki muzdarip olan başkaları da faydalanır.

Çok sevindim yani en azında şu an hastalığı biliyorsunuz. Ben de katkım olduğun ayrı bir sevindim.
tedavi sürecini de paylaşır mısınız? Belki muzdarip olan başkaları da faydalanır.
Tesekkur ederim tabiki de hic aklima gelmezdi boyle bi hastalik tam dün siz soylediniz bugun öğrendim aylardir ne cektigimi bi ben bilirim rabbim herkesin yardimcisi olsun ❤

Tesekkur ederim tabiki de hic aklima gelmezdi boyle bi hastalik tam dün siz soylediniz bugun öğrendim aylardir ne cektigimi bi ben bilirim rabbim herkesin yardimcisi olsun ❤
İyi günler. Tedaviye başladılar mı? İlaç mı verdiler? Glutenli beslenmekte fibromiyaljiyi tetikliyormuş

İyi günler. Tedaviye başladılar mı? İlaç mı verdiler? Glutenli beslenmekte fibromiyaljiyi tetikliyormuş
Ilac basladilar dusuk doz ama yine de yan etkisi olacakmis dundendir psikolojik olarak baya kötüyüm agrilarin ömür boyu surecegini ogrenmek cok üzüyor kesin bi iyilesme yok dedi agrilarini azaltmaya calisicaz haftada en az 3 kez plates her gunde yürüyüş sporla kaslarini gevsetmen lazım dedi 1 ay sonra kontrol beslenme konusunda da bi problem yok istedigini yiyebilirsin dedi

Zor bir hastalıkmış verdikleri ilaç nörotik bir şey mi anti depresan gibi bir şey mi?
benim bel fıtığım için almadığım ilaç kalmadı ama geçirmiyor. İstanbul’da manuel terapiye gitmiştim. O kısa vadede rahatlattı. Ama devamını getiremedim.
Platesin çıkış noktası tedavi amaçlıymış. Aletli pilatese bir dönem gitmiştim. Çok faydasını görmüştüm.

Biraz kafami toparladimtan sonra basliycam yuruyuse platese suan cok iyi hissetmiyorum ilac prospektüsünde antidepresan iceriyo gibi agrilar ve fibromiyalji icin yaziyo tek ilac zaten gunde bi kere
Tekrar platese paslasaniza iyi geldiyse

Biraz kafami toparladimtan sonra basliycam yuruyuse platese suan cok iyi hissetmiyorum ilac prospektüsünde antidepresan iceriyo gibi agrilar ve fibromiyalji icin yaziyo tek ilac zaten gunde bi kere
Tekrar platese paslasaniza iyi geldiyse
Bende geçen sene şehir değiştirmek zorunda kaldım. Pandemide iş tempom çok yoğun ve stresliydi. Bir de üstüne tüp bebek tedavim eklenince hiç bir şeye fırsat bulamaz hale geldim. Ama çok istiyorum reformer platese geri başlamayı. Size de bir an önce acil şifalar diliyorum.

Allah razi olsun
Guzel gunler gorecegiz diyerek saglikli bir yasam diliyorum..

Merhaba arkadaşlar benimde tüm vucudum değil boynumdan omuzuma koltuk altına doğru yayılan ağrı var bazen dayanilmayacak oluyor .stresli olduğum anda dahada artıyor .Kulaklarım yanıyor birde arada fizik tedavi fibromiyalji dedi ama ilaç almıyorum .Fibromiyaljide böyle bölgesel ağrı olurmu ki

Aynı durumdayım seninle su anda tüp bebek tedavisindeyim.Ama çok yorgunum

Konu sahibi Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşaAllah
Veren Rabbim alacak olanda Rabbim bol bol dua et inşaAllah ömür boyu sürmez şifa verir Rabbim inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…