Merhaba kızlar.Yumurtlama günüm 7Eyluldu tam bugün 1 hafta sonra yani sddettli bi bel ağrısı ve sarımtırak akıntım geliyor reglime 8gun kaldı hamile olma ihtimalim varmı acaba ya umutlanmak istemiyorum ama buay 2. Ayımız olacak korunmayı bırakalı yumurtlamadan 1 gün önce iliski yaşadık sizlerde böyle belirtiler oldumu merak ediyorum tecrübelerinizi paylasirmisiniz benimle
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şiddetli bel ağrısı ve akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?
- Konu Sahibi nesli8994
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bel ağrısı sarı akıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Midem de bulanıyor ama istifra olmadı hicMerhaba kızlar.Yumurtlama günüm 7Eyluldu tam bugün 1 hafta sonra yani sddettli bi bel ağrısı ve sarımtırak akıntım geliyor reglime 8gun kaldı hamile olma ihtimalim varmı acaba ya umutlanmak istemiyorum ama buay 2. Ayımız olacak korunmayı bırakalı yumurtlamadan 1 gün önce iliski yaşadık sizlerde böyle belirtiler oldumu merak ediyorum tecrübelerinizi paylasirmisiniz benimle
Hanile çıktınız mi acaba merak ettimMidem de bulanıyor ama istifra olmadı hic
- 24 Eylül 2021
- 493
- 185
- 18
Merhaba hamilemisiniz acaba aynı brlirtiler var daMidem de bulanıyor ama istifra olmadı hic
Bende öyle ağrilar oluyor siz doktora gitdizmi? 7 aydır korunmayi birakdik hamile kalamiyorum şiddet bel ağrısı cekiyorum her yumurtama zamami bitib regle 10 12 qala başliyor banada yardiçci olum lütfen cok zor durumdayimhayır malesef değilmişim
Bende öyle ağrilar oluyor siz doktora gitdizmi? 7 aydır korunmayi birakdik hamile kalamiyorum şiddet bel ağrısı cekiyorum her yumurtama zamami bitib regle 10 12 qala başliyor banada yardiçci olum lütfen cok zor durumdayim
Bende hormonlar normal kan testleri falan yapdirdim akindi var iltihab falan dediler ne oldugunu bilmirem cok zor bir durum InsAllah her hey guzel olur bilen varmi acaba iltihab keciren falan? Tedavi sureci falanBizde 6aydir planliyorduk olmadi amh dusuklugu çıktı bende direkt tüp bebek dedi doktorlar
- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Merhaba iltihap için doktorunuz gerekli ilaçları vermeliydi aslında. Herhangi bir ilaç verilmedi mi enfeksiyonu kurutmak için? Fitil antibiyotik gibi gibi....Bende hormonlar normal kan testleri falan yapdirdim akindi var iltihab falan dediler ne oldugunu bilmirem cok zor bir durum InsAllah her hey guzel olur bilen varmi acaba iltihab keciren falan? Tedavi sureci falan
Merhaba. Yok daha önce trichomosdan tedavi oldum 6 ay serum fitil antibiyotik falan hepsim denedim resimlerin paylaşdim cok kötü bel agrim var ve sag kasik bölgem agriyorMerhaba iltihap için doktorunuz gerekli ilaçları vermeliydi aslında. Herhangi bir ilaç verilmedi mi enfeksiyonu kurutmak için? Fitil antibiyotik gibi gibi....
- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Ya sizi anlıyorum çare arıyorsunuz ama keşke resim paylaşmasaydınız şu an zaten midemden dolayı zor durumdayım...
Neyse...
Anladığım okuyabildiğim kadarıyla enfeksiyon tekrarlıyordur belkide eşinizede bakıldı mı enfeksiyon var mı yok mu? Eğer eşinizde varsa enfeksiyon sizde de tekrarlaması normal. İyi bir doktora gidip tekrar muayene olun bence eşinizle beraber.
Neyse...
Anladığım okuyabildiğim kadarıyla enfeksiyon tekrarlıyordur belkide eşinizede bakıldı mı enfeksiyon var mı yok mu? Eğer eşinizde varsa enfeksiyon sizde de tekrarlaması normal. İyi bir doktora gidip tekrar muayene olun bence eşinizle beraber.
Resim icin özür dilerim. Eşimde benle beraber tedavi oldu. 1 yildir evliyim. Artik bu durim icin cok kavka ediyoruz bilenler kac ay devam ediyorYa sizi anlıyorum çare arıyorsunuz ama keşke resim paylaşmasaydınız şu an zaten midemden dolayı zor durumdayım...
Neyse...
- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Estağfurullah ama zınk diye görüntü gelince bende zınk diye kaldım belirtmek istedim. Burda böyle çok foto atıyorlar hoş olmuyor. Neyse..Resim icin özür dilerim. Eşimde benle beraber tedavi oldu. 1 yildir evliyim. Artik bu durim icin cok kavka ediyoruz bilenler kac ay devam ediyor
Ben Vajinal mantar tedavisi gördüm yoğun bir ilaç tedavisi idi ve fitiller, antibiyotiklerle geçti bir süre ama zamanını hatırlamıyorum sadece aylar sürmedi onu biliyorum. Sizinde böyle bir enfeksiyon mu tam bilmiyorum ama iç çamaşırınızı pamuklu kullanın, makinenin en yüksek derecesinde yıkayıp iki defa yumuşatıcı olmadan durulayın, kuruttun ve ütüleyip giyin. Ben ilaç haricinde sürekli böyle yaparak kurtuldum.
Tesekkur ederim. Bazi seylere diqqat ederimEstağfurullah ama zınk diye görüntü gelince bende zınk diye kaldım belirtmek istedim. Burda böyle çok foto atıyorlar hoş olmuyor. Neyse..
Ben Vajinal mantar tedavisi gördüm yoğun bir ilaç tedavisi idi ve fitiller, antibiyotiklerle geçti bir süre ama zamanını hatırlamıyorum sadece aylar sürmedi onu biliyorum. Sizinde böyle bir enfeksiyon mu tam bilmiyorum ama iç çamaşırınızı pamuklu kullanın, makinenin en yüksek derecesinde yıkayıp iki defa yumuşatıcı olmadan durulayın, kuruttun ve ütüleyip giyin. Ben ilaç haricinde sürekli böyle yaparak kurtuldum.
Merhaba,Merhaba. Yok daha önce trichomosdan tedavi oldum 6 ay serum fitil antibiyotik falan hepsim denedim resimlerin paylaşdim cok kötü bel agrim var ve sag kasik bölgem agriyor
Sonucunuz ne oldu?