Şiddetli adet sancısı

Ervaa20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
23
4
36
29
Her yıl adet ağrılarım daha çok artıyor ve attığım ilaçlar fayda etmemeye başladı, önceden sıcak su torbası bile geçirirken şimdi acile gidip iğne serum vurulmak zorunda kalıyorum. Ağrıdığı zamanda bayılıyorum ve dayanılmaz oluyor, hayatım altüst oluyor hiçbir şey yapamaz hale geliyorum. Tavsiye edebileceğiniz bitkisel bir yöntem yada herhangi birşey varmı

Aynıydım seninle rastel diye bi ilac var mucize. Ama icini mutlaka oku bnde ses kısıklığı mide ağrısı ve alerjjik rinit tetiklemesi yapıyordu mecburdum kullanmaya 20 dk icinde sanki adet degilsin gibi tum agrilar bitiyordu dene derim

Buna bakicam teşekkür ederim

Sanırım mucizeyi buldum. adet ağrılarımın dayanılmaz olmasını, kasıklarımı ve belimi parçalarcasına gelen ağrılarımı çözdüm sonunda...
daha önce de yazmıştım bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir ürünü deneyeceğim diye. bilmiyorum buraya yazmak doğru mu ama www.dismenor.com adresinden dismenor losyon diye bir ürün aldım. adet döneminde kasıklarıma be belime masaj ile iyice sürdüm. inanılmaz.... 10 dk ya kadar agrılarım dindi. tamamen bitkisel yağların karışımı imiş... aklınızda olsun kızlar...

Eklentiler

• dismenor boş.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 29
Canim bende bayilir dereceye geliyordum oturiym desem oturamiyordum yatiym desem yatamiyordum igne vurulmadan atlatamiyordum her at sanci bel agrisi beni mahfediyordu ayaklarini sicak tut kendini sicak tut papatya rezene cayi ic rezene cayi hafifletti beni

Dismenor losyon'u bende denedim karın ve bel aynı anda sürünce inanılmaz fayda gördüm tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…