- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu an elimde senden önce ben var bende kitapla ilgili o kadar çok övgü aldım ki mutlaka okumalıyım dedim
bakalım nasıl ?
=)) kesinlikle hemen okumanı tavsiye ediyorum ben balayındayken bu kitabı okudum hemde bir kaç günde bitirdim ve havuz basında ağlamaya başladım o kadar içime işledi ki ... ve kitap bitmesin istedim sanki başka kitap bu kitap gibi haz verneyecek gibi geldi
hıımmmmm balayında okumuşsun ortam zaten çok romantik kitap duygusal bende aynı duygu yoğunluğunu yaşayabilirmiyim
acaba ????
tamam okuyunca bende düşüncelerimi yazacağım sayenizde kitabı daha çok merak ettim
merakla bekliyorumm =))[/QUOTE
kitabı bitirdim cumartesi günü çok ama çok beğendim keşke daha uzun olsaydı diye iç geçirdim
keşke sonu güzel bitseydi kitabın etkisinden çıkamadım hala tavsiyen için teşekkür ederim.
merakla bekliyorumm =))[/QUOTE
kitabı bitirdim cumartesi günü çok ama çok beğendim keşke daha uzun olsaydı diye iç geçirdim
keşke sonu güzel bitseydi kitabın etkisinden çıkamadım hala tavsiyen için teşekkür ederim.
beğenmene çok sevindim. :))
Dediğim gibi soluksuz bitiyor ve devamı olsun istiyor etksii uzun sürecek. =)
seninde tavsiye etmek istediğin kitap varsa sevinirim.
Ben böyle uzun romanların üzerine eğlenceli olsun diye dizüstü edebiyatı okuyorum mesela inanılmaz güzel oluyor
Selam
Senden Önce Ben'e dün basladim inanilmaz çekti simdiden, insallah hep böyle devam eder
bu iki kitabı hemen okumalısın.çok seveceğine adım kadar eminim ikiside mükemmel. ayrıca jojo moyes sevgiliye son mektup kitabınıda hemen almalısın
Son dönem okuduğum ve etkilendiğim, sürükleyici, dolu dolu iki kitap:
Liz Behmoaras - Sevmenin Zamanı
Dünya Varmış - Güneş Çavması
...........
Psikolojik açılımı fazla ama yine sürükleyici diğer iki kitap:
Irvin Yalom - Aşkın Celladı
Bugünü Yaşama Arzusu
bitirsin mii =) ?
Merhaba Arkadaşlar
Şuan Çatı serisini okuyorum
Çatı
ÇAtıdaki Rüzgar
Gazap Tohumları
Çatıdaki Dikenler
Çatının Karanlığında
İnanılmaz bir kitap serisi.. İnsan psikolojisiyle birazcık oynasada etkilenmemek elde değil.
Tavsiye edilir.