• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şiddetle tavsiye ediyorummm

zey zey

Kabul Olmus En Güzel Dua'msin ♡♡♡
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
6.010
9.388
448
Arkadaşlar Selam

Ben kendim bir kitapçıya giderek kitap almak yerine önerilen kitaplar almayaı okumaya bayılıyorum.
Bundan dolayı sizlere şimdilik 2 kitap önermek istiyorum

Senden Önce Ben
Aynı Yıldızın Altında

Okuyan var mı ?

şu an elimde senden önce ben var bende kitapla ilgili o kadar çok övgü aldım ki mutlaka okumalıyım dedim
bakalım nasıl ?

şu an elimde senden önce ben var bende kitapla ilgili o kadar çok övgü aldım ki mutlaka okumalıyım dedim
bakalım nasıl ?

=)) kesinlikle hemen okumanı tavsiye ediyorum ben balayındayken bu kitabı okudum hemde bir kaç günde bitirdim ve havuz basında ağlamaya başladım o kadar içime işledi ki ... ve kitap bitmesin istedim sanki başka kitap bu kitap gibi haz verneyecek gibi geldi

=)) kesinlikle hemen okumanı tavsiye ediyorum ben balayındayken bu kitabı okudum hemde bir kaç günde bitirdim ve havuz basında ağlamaya başladım o kadar içime işledi ki ... ve kitap bitmesin istedim sanki başka kitap bu kitap gibi haz verneyecek gibi geldi

hıımmmmm balayında okumuşsun ortam zaten çok romantik kitap duygusal bende aynı duygu yoğunluğunu yaşayabilirmiyim
acaba ????

hıımmmmm balayında okumuşsun ortam zaten çok romantik kitap duygusal bende aynı duygu yoğunluğunu yaşayabilirmiyim
acaba ????

=)) yaa balayınında her dk sı romantizm geçmiyor ki hani öyleçok fazla mıcmıc gibi =))

şöyle düşün sabah havuzdasın eşin gazate okuyor sen kitap kendinize 1 saat ayırıyorsunuz

ben aynı ortamda olmayıp okuyan ve aynı hazzı alanda çok gördüm o yüzden aynı duygu yoğunluğunu yaşayacagından eminimmm =)

Selam :3:

Senden Önce Ben'e dün basladim inanilmaz çekti simdiden, insallah hep böyle devam eder :16:

merakla bekliyorumm =))[/QUOTE

kitabı bitirdim cumartesi günü çok ama çok beğendim keşke daha uzun olsaydı diye iç geçirdim
keşke sonu güzel bitseydi kitabın etkisinden çıkamadım hala tavsiyen için teşekkür ederim.

beğenmene çok sevindim. :))

Dediğim gibi soluksuz bitiyor ve devamı olsun istiyor etksii uzun sürecek. =)

seninde tavsiye etmek istediğin kitap varsa sevinirim.

Ben böyle uzun romanların üzerine eğlenceli olsun diye dizüstü edebiyatı okuyorum mesela inanılmaz güzel oluyor

bu iki kitabı hemen okumalısın.çok seveceğine adım kadar eminim ikiside mükemmel. ayrıca jojo moyes sevgiliye son mektup kitabınıda hemen almalısın

bu iki kitabı hemen okumalısın.çok seveceğine adım kadar eminim ikiside mükemmel. ayrıca jojo moyes sevgiliye son mektup kitabınıda hemen almalısın

merhaba kitapları zaten ben tavsiye ettim dolayısıyal okudum =))

Sevgiliye son mektup kitabınada baktım ama devamı gibi gelmedi tekrar kontrol edicem okursam mutlaka yazarım

başka var mı acaba ?

Son dönem okuduğum ve etkilendiğim, sürükleyici, dolu dolu iki kitap:

Liz Behmoaras - Sevmenin Zamanı

Dünya Varmış - Güneş Çavması

...........

Psikolojik açılımı fazla ama yine sürükleyici diğer iki kitap:

Irvin Yalom - Aşkın Celladı
Bugünü Yaşama Arzusu

Son dönem okuduğum ve etkilendiğim, sürükleyici, dolu dolu iki kitap:

Liz Behmoaras - Sevmenin Zamanı

Dünya Varmış - Güneş Çavması

...........

Psikolojik açılımı fazla ama yine sürükleyici diğer iki kitap:

Irvin Yalom - Aşkın Celladı
Bugünü Yaşama Arzusu

teşekkürler en kısa sürede içerisinde bakacağımm =)

Merhaba Arkadaşlar

Şuan Çatı serisini okuyorum

Çatı
ÇAtıdaki Rüzgar
Gazap Tohumları
Çatıdaki Dikenler
Çatının Karanlığında

İnanılmaz bir kitap serisi.. İnsan psikolojisiyle birazcık oynasada etkilenmemek elde değil.

Tavsiye edilir.

Arkadaşlar bende size muhteşem bi sesi dinlemenizi tavsiye edicem.

Yasmin Levy

özellikle naci en alamo

mutlaka beğeninizi söyleyiniz

bitirsin mii =) ?

inanmiyorum ben yazini yeni görüyorum kusura bakma :5:

Bitirdim bitirmez miyim hiç jet hiziyla okudum çalismama ragmen 3 günde bitti :53:

Harika ötesi bi kitap sonunda aglatti :5:

Merhaba Arkadaşlar

Şuan Çatı serisini okuyorum

Çatı
ÇAtıdaki Rüzgar
Gazap Tohumları
Çatıdaki Dikenler
Çatının Karanlığında

İnanılmaz bir kitap serisi.. İnsan psikolojisiyle birazcık oynasada etkilenmemek elde değil.

Tavsiye edilir.

Konusu nedir nasildir alirim belki bende :31:

Aslında konusu biraz değişik..

Bir aile var anne baba ve 4 çocuktan oluşuyor ( 2 kız 2 erkek vede en küçükleri ikiz )

Mutlu bi yaşam süren aile babanın ölümü ile sonlanıyor.

Annenin ailesi zengin ancak yapmış olduğu hata nedeniyle ailesiyle görüşmüyor.

Bir mektup ile durumu anlatıyor ve anne ile 4 çocuk annenin ailesinin yanına giderler.

Çocukların dedesinin kendisinden haberleri yoktur kızıyla konuşmayan babaya bu durum söylenemeyeceğinden çocuklar belirli bir süre

ÇATI katına kilitlenir.Bir kaç günlük için kitlenen çocuklar 3 sene boyunca çatıda kilit altında kalır. Zalim bir babaanneleri vardır ve bir çok kötülük eder. Çocukların annesi ise zenginlik için yaşamını sürdürür ve tekrardan evlenir. Çocukların tek umudu ise Dedelerinin ölmesi yada anneleriinin babasına kendisini affettirmesidir ...

İlk kitap bu sekilde diğer serilerinde ise çocuklar çatıdan kaçar ve aileden intikam alırla ancak bu kolay olmaz onlara sahip çıkan bir aile olur.

Ek olarak : Çatıda kalan ikiz kardeşlerden biri olur ( annesi onlara getirdikleri pastaların içine arsenik koyar ) Ve diğer nokta ise en büyük kız ve erkek kardeş birbirlerine aşık olur. (Çünkü birbirlerinden başka kimseyi görmezler ve günah adı altında herşey onlara yasaklanmıştır birbrilerine bakmak bile...

Elbette bazı yerleri insanlık dışı ve yaşamımıza ters ancak inanılmaz bir kitap olmuş.

Ben etkilendim halada okuyorum.

Back