ALLAH islah etsin.herşeyi dayakla halletmeye çalışan erkeklere acıyorum.güçlerini kendinde gücsüzlere kullanacak kadar acizler işte.çalışıyorrmusunuz eğer ayaklarınızın üzerine duruyor ve babanıza maddi bağınız yoksa kendinize ev tutun taşının derim.anca öyle rahata edersiniz.
iyi de çocuğu döversen terbiye edemezsin ben şahsen çok kızar çok bozulurdum benim çocuğum olsa göz yaşına bile kıyamam babamın çocuğuma vurmasını canını yakmasına dayanamazdım bence baban için bi psikiyatriden yardım alın bu kadar şiddet iyi değil niye annene kardeşlerine çocuklarına vuruyo ki sonuçta Allah vermiş sana onları doğmuşlar afedersin tekrar geri gönderemezsin ya çıktıkları yere. maddi durumun nasıl çocukların bezleri var mı bezleniyolar mı? devlet kreşleri var sanırım bezlenmiyolarsa uygun fiyata alıyolar çocukları sen işten çıkarken alırsın çocukları fazla da şiddet görmemiş olurlar ve psikolojileri bozulmaz
bende cok bozuluyorum cok kızıyorum babamı karsıma alıp konustum defalarca kendı cocuguna kendın bak dıyor bakacak durumda
olsam bakardım calısıyorum nasıl bakayım dedıgımde de calısma benım ıcınmı calısıyorsun dıyor bende cocuklarım ıyı bır gelecek vermek
ıcın calısıyorum cabalıyorum dedım o senın kendı cocugun benım degıl ya dıyor.psikyatrıden yardım almayı kabul etmedı hıcbırzaman!!!
cocuklar akıllı durmadıkları ııcn vuruyor annemede sınırlendıkce vuruyor evet oglum bezlenıyor kendım alabılıyorum bezını sütünü herseyını
devlet kreslerı nasıl oluyor ? bıraz acabılırmısınız
canım okudukça çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ne diyelim işte anne lik budur sende çocuğunla başka yere taşınsan annende alsan olmaz mı
tesekkur ederım allah razı olsun evet gecen sene bu zamanlar cocukalrımı alıp evımı ayırdım annemın kardesımın ozlemıne dayanamadım gerı donmustum
hatta ozamanlarda annemle bıle dogru duzgun telde konusamıyordum babam madem evden ayrıldı kendı basının caresıne baksın
arayıp durmasın demıstı sımdı tekrar evden ayrılırsam benı evlatlıktan sılecegını soylemıstı cunku babam veabım aman elalem ne der
dusuncesı var
öncelıkle actıgım konuyu okuyup yorum yazıdıgınız ıcın cok tesekkur ederım..aminn amiin evet katılıyorum sıze aynen oyle
evet calsııyorum gecen sene bu zamanlar cocukalrımı alıp evımı ayırdım annemın kardesımın ozlemıne dayanamadım gerı donmustum
hatta ozamanlarda annemle bıle dogru duzgun telde konusamıyordum babam madem evden ayrıldı kendı basının caresıne baksın
arayıp durmasın demıstı sımdı tekrar evden ayrılırsam benı evlatlıktan sılecegını soylemıstı cunku babam veabım aman elalem ne der
dusuncesı var
mrb arkadaslar bu seferde aılemden yana dertlıyım.az once kardeslerım kendı arasına kavga ettıler ben yapacam sen yapmayacan dıye tartıstılar o sırada babam uyuyordu annemde cocuklar durun dıye bagırdı o sıra babam geldı kardesımın uzerıne yuruyecektı annem ona vurma o bısey yapmadı dedı kendınce kardesımı korumaya calıstı .kardeslerımın ve benım cocuklarımın gozu onunde anneme cok sert tokat attı cocuklarda baka kaldı oyle yalnız bu ılk defa olmuyor daha oncede arada bır anneme tokat atarmıs vururmus ayagıyla annem bana daha sonra bahsettı bunu.hatta bı aksam annemın uzerıne yurudu ve vurdu annemde mutfaga kacmaya calıstı bende hemen kostum bu seferde agıza alınmayacak kufurler ettıı benıde yitti bıraktı bu kavgaları abıme soylemıyoruz soyledıgımızde olay cok buyur allah korusun baba ogul bırbırne gırer dıye annem susturuyor sessız kalıyor babam kardeslerımı ve cocuklarımı dovuyor ara ara akıllı durmadıkları zamanda kardeslerım 6 benımkılerde 3 ve 4 yasındalar ben ıste calıstıgım ıcın bunları bılmıyordum cocukları dovdugunu fılan.abıme soylesemmı soylemesemmı kararsız kaldım acıkcası ama ıcım hıc rahat degıl ben bır karsı gelsem benı ve cocukları evden kovacak durumda.zaten bosandım 2 cocukla yanına geldım dıye ayrı bır soylenıyor ılk baslarda sesı cıkmıyordu ama son 3aydır en ufakta dogurmasaydın cocukları dıyor cok agrıma gıdıyorbenden ıyı bakıyor herseyıyle ılgılenıyor babam torunlarını cok sevıor ama buyuk adam dovermıs gıbı cocuklara sıddet uyguluyor sebebıde akıllı durmuyorlar herseyı kırıp dokuyorlar dagıtıyorlar söz dınlemıyorlar bunu bahane edıyor babam .en kotusude annem cok sessız kalıyor babama agzını acıp bısey dıyemıyor demıyor buna cok sınır oluyorum cok...ben 12 yasındayken annemı cok kotu dovmustu agzından burnundan her yerınden kan gelıyordu gozlerı şişmiş morarmıstı ozaman biz kucuguz dıye bosanmaktan vazgecmıstı taa ozamandan bu zamana kadar boyle devam ettı etmeyede devam etcek dıye dusunuyorum sıddetın sonu yokkk..ne yapacagımı sasrdım nasıl bır yol ızlemelıyım ne yapmalıyım yıne sasırmıs durumdayım
anladm canım peki sen ne yapmayı düşünüyorsu
Kadın nasıl ağzını açıp bir şey söylesin, açtığı anda tokat bitiyormuş ağzında.
Abinize söyleyin.
Bırakın baba oğul birbirlerine girsinler. Gerekirse şikayette bulunun.
Böyle baba düşman başına.
anlıyorum sizi..inşallah babanız elalem ne der düşüncesini biryere bırakırda evlatlarım benim için ne düşünüyor kırıyorummu onları acaba diye düşünür.ALLAH yardım etsin.
mrb arkadaslar bu seferde aılemden yana dertlıyım.az once kardeslerım kendı arasına kavga ettıler ben yapacam sen yapmayacan dıye tartıstılar o sırada babam uyuyordu annemde cocuklar durun dıye bagırdı o sıra babam geldı kardesımın uzerıne yuruyecektı annem ona vurma o bısey yapmadı dedı kendınce kardesımı korumaya calıstı .kardeslerımın ve benım cocuklarımın gozu onunde anneme cok sert tokat attı cocuklarda baka kaldı oyle yalnız bu ılk defa olmuyor daha oncede arada bır anneme tokat atarmıs vururmus ayagıyla annem bana daha sonra bahsettı bunu.hatta bı aksam annemın uzerıne yurudu ve vurdu annemde mutfaga kacmaya calıstı bende hemen kostum bu seferde agıza alınmayacak kufurler ettıı benıde yitti bıraktı bu kavgaları abıme soylemıyoruz soyledıgımızde olay cok buyur allah korusun baba ogul bırbırne gırer dıye annem susturuyor sessız kalıyor babam kardeslerımı ve cocuklarımı dovuyor ara ara akıllı durmadıkları zamanda kardeslerım 6 benımkılerde 3 ve 4 yasındalar ben ıste calıstıgım ıcın bunları bılmıyordum cocukları dovdugunu fılan.abıme soylesemmı soylemesemmı kararsız kaldım acıkcası ama ıcım hıc rahat degıl ben bır karsı gelsem benı ve cocukları evden kovacak durumda.zaten bosandım 2 cocukla yanına geldım dıye ayrı bır soylenıyor ılk baslarda sesı cıkmıyordu ama son 3aydır en ufakta dogurmasaydın cocukları dıyor cok agrıma gıdıyorbenden ıyı bakıyor herseyıyle ılgılenıyor babam torunlarını cok sevıor ama buyuk adam dovermıs gıbı cocuklara sıddet uyguluyor sebebıde akıllı durmuyorlar herseyı kırıp dokuyorlar dagıtıyorlar söz dınlemıyorlar bunu bahane edıyor babam .en kotusude annem cok sessız kalıyor babama agzını acıp bısey dıyemıyor demıyor buna cok sınır oluyorum cok...ben 12 yasındayken annemı cok kotu dovmustu agzından burnundan her yerınden kan gelıyordu gozlerı şişmiş morarmıstı ozaman biz kucuguz dıye bosanmaktan vazgecmıstı taa ozamandan bu zamana kadar boyle devam ettı etmeyede devam etcek dıye dusunuyorum sıddetın sonu yokkk..ne yapacagımı sasrdım nasıl bır yol ızlemelıyım ne yapmalıyım yıne sasırmıs durumdayım
Herkesi bir kenara bırakıp (hatta annenizi bile) büyük insan gibi dayak yiyor dediğiniz çocuklarınızı düşüneceksiniz. Gerekirse abinize söyleyeceksiniz gerekirse ayrı eve çıkıp herkesi sileceksiniz hayatınızdan o minicik yavrular için. Zaten daha önce ayrı eve çıkabilmişsiniz yani bunu yapabilecek gücünüz varken o çocukları o psikolojik ve fiziksel şiddete maruz bırakmak büyük haksızlık ve günah!
daha once ayrı eve cıktım evet ama cok zorlandım yınede ustesınden gelmeyı basardım ayrı eve cıkmayı dusunuyorum ama annem gıtmemımızı ıstemıyor analık hakkımı helal etmem dedı 4 yasındakı kızımı krese gonderdım bır gıt bı gıtmedı kardesı olmadıgı ıcın gıtmek ıstemıyor gonderemıyorumm hergun aglıyordu sonra bıraktık gondermıyoruz artık kardesıyle gıtmek ıstıyor kardesıde 3 yasında altı bezlenıyor onun buyumesını beklıyorum malesef
Gözünüzü seviyim bunlar çocuklarınızdan daha önemsiz bahaneler. Anneniz öyle diyor diye çektiklerini büyüdüklerinde evlatlık haklarını helal etmeyerek karşılık verirlerse? Anneniz korusun o zaman çocuklarınızı babanızdan madem yapmıyor susuyor diyorsunuz yapmayın Allah aşkına yazık günah yerinizde olsam dayak yediklerini duydugum an çeker giderdim ve annemde ben işteyken çocuklarımı korumadı sustu diye tepki gösterirdim.
bastan asagı haklısınız babamdan korumak ıcın bazen dayak yıyor dayak yedıgı ıcın susuyor korkuyor babamı son kez uyarcam davranıslarına gore hareket etcem yoksa bu sekılde gıtmez bende bılıyorum sadece benım cocuklarımı degıl kendı cocuklarınıda dovuyor ne yaptıysam ne benım cocuklarım ıcın nede kardeslerım ıcın dayak yememelerı ıcın engel olamadımm malesef
daha once ayrı eve cıktım evet ama cok zorlandım yınede ustesınden gelmeyı basardım ayrı eve cıkmayı dusunuyorum ama annem gıtmemımızı ıstemıyor analık hakkımı helal etmem dedı 4 yasındakı kızımı krese gonderdım bır gıt bı gıtmedı kardesı olmadıgı ıcın gıtmek ıstemıyor gonderemıyorumm hergun aglıyordu sonra bıraktık gondermıyoruz artık kardesıyle gıtmek ıstıyor kardesıde 3 yasında altı bezlenıyor onun buyumesını beklıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?