şiddet gördüm ama hala seviyorum :(

güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.. arkadaşım en doğru kararı verir umarım...

bu kadınların saçma sapan aciz hallerine tahammül dahi edemiyorum!
adam evire çevire dönmüş sen hala seviyorsun demek,yani hakikaten bu zamanda bu zihniyette olan kadınların olması ne kadar üzücü...

Ooohhh icim acildi birden, bak ne güzel iste Londra hayalleri , Antalya yazin planlari iste genclik budur.....
Neymis öyle kocakarilar gibi erkeklerden korkmak.

Portakallim ben seni cok sevdim, Allah seni ömür boyu mutlu yapsin. Insallah.
Allah sizler gibi piril piril kizlari ömür boyu mutlu etsin.
Hic birseyden korkmayin, hem calisin okuyun ama hayatin tadinida cikarin...

teşekkürler olivia:)) amin cümlemize

bence evlenirsin de sen bu adamla şiddet gördüğün halde seviyorum seviyorum diyebildiğine göre
ayrıca psikologla görüşmen sana fayda sağlayacaktır.

yapma bunu kendine nolur...böyle sevgi böyle ilişki olmaz yazık etme kendine
insan kendine bunu yapanı nasıl sever aklım almıyor.....

seni döven bi insanı nasıl sevebilirsin! bu tarz hasta ruhlu insanlar asla düzelmez ve her yaptıklarında pişman olup üzülür geri dönmek isterler.Bunun sonu asla olmaz,bugün bu kadar dövebilen yarın gözü döndümü nelerini yapabilir düşündünmü hiç! Bu kadar acız olma gözünü seviyim ya okuyosun,gençsin,kendine ait bır hayatın var...Sakın diyorum sakın adını bile aklına getırme.

duygularının esiri olma...onu faceinden msnden hayatından her şeyden çıkar düşünme artık eski günleri önüne bak
böyle bikaç ay üzülürsün devam edersen ömür boyu

bak bunu yeni okudum :) doktora gitmekle en iyisini yapmışsın
aferin sana kadınlar hep böyle güçlü olmalı işte
çok güzel bir hayat seni bekliyor başarılar :))

ahhh kızlar iyi ki sizi dinledim.Hepinizden binlerce kez teşekkür ederim iyi ki sizi dinledim üzerinden aylar geçti.yurtdışına çıktım geri döndüm,işimde yükseldim,evimdeki bütün eşyaları değiştirdim ve kendime bakmaya başladım spor yapıyorum saçlarımı değiştirdim ve daha bir çok şey...hayatımda o varken bunların hiç birisini yapamıyordum çünkü çalışmadıgı için bütün paramı onla harcıyodum ve hiç bi birikimim yoktu.Salaktım galiba niçin böyle oldum bilmiyorum.aptal aşıkmışım demekki.hiç erkek arkadasım olmadı ondan sonra fakat hayatımda bana deger verdiğini bildiğim insanlar var çevremde artık,bana dayak atan bi öküz değil.Eşleriyle aynı problemi yaşayan bütün arkadaşlarım için bu gece dua edicem tekrar.bana zamanında söylenen bi sözü paylaşıyım sizinle zararın neresinden dönülse kardır...

Bak onu hayatından çıkardığın anda ne güzel değişiklikler yaşamışsın insan olarak kadın olarak değerinin farkına varmışsın . Bunları yaşabilecekken bir öküzle ömür çürütmek niye annemiz babamız bizleri bu öküzlerin eziyetlerini çekelim diye mi dünyaya getirdi br dşünelim yani. Umarım bu yazdıkların seninle aynı durumda olup erkek değil erkek müsveddeleriyle ömürlerini çürüten kadınlarımıza yol gösterici olur. Canı gönülden kutluyorum seni .

canım senin adına çoook ama çok mutlu oldum dilerim senin gibi aynı dertten muzdarip olanlarda biran evvel kurtulurlar inş karşına geçketne değerini bilen seni hakeden biri çıkar

Büyük konuşmak istemem böyle birşey yaşamadım ama dayak yediğin birini hala nasıl seviyorsun anlamıyorum Ucuz kurtulmuşsun şuanda barışman demek bir daha dayak yemeye adaysın demektir.Baştan edilen küfürlere tepkinizi tam belli etmediğiniz için adam sürekli cesaret almış.Hala da bu kız beni seviyor affedicek diye düşünüyordur eminim.Anne ve babalarımız bile bize biraz bağırdığında tepkimiz gecikmiyor peki o çocuğun farkı ne??

Gelışmeler olumlu. Sevındım öpûyorum senı

süpersin! aynen böyle devam işte bundan sonra hayat sana güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…