• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şiddet gördüm ama hala seviyorum :(

hayal1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
26
0
86
Antalya
Merhabalar,bana yardımcı olun nolur hiç iyi değilim.21 yaşında bi üniverste öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum.Erkek arkadaşımla insanların gıbta ettiği mükemmel bir ilişkimiz vardı,ilgi sevgi alaka şevkat herşey vardı sevgilimde ve ailelerimizin bilgisiyle sözlendik.Ama ilişkimizin son zamanlarında saygısız kavgalar etmeye başladık.o bana küfürler savuruyordu,ben ona küfürler savuruyordum ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam ediyorduk.ama bi kavgamızda bana tokat attı.ben de onu evden kovdum ayrıldık.5 gün ayrı kaldıktan sonra tekrar geldi ve ağladı yalvardı birdaha asla böle birşeyin olmayacağını söyledi ve affettim ama hiç yakın olamadım ona karşı,aşkım demek bile gelmiyordu artık içimden,onunla hiçbirşey yapmak istemiyordum o da bunun farkındaydı.ama daha onu affetmemin üstünden 1 hafta geçmiştiki sadece olağan basit bi kavgada sadece ona sesimi yükselttim diye deli gibi dövdü beni.yüzüme koluma bacağıma sayısız kere vurdu sonra oturdu ağlamaya başladı sonra ben git artık bu evden diyince kalkıp bida vurdu ben imdaaaattttt imdaaattt diye avazım çıktığı kadar bağırdım yine vurdu.neyse ben bagırdım cagırdım gitti bi şekilde sonunda.ve ilk 4-5 gün kurtuldum diye seviniyordum.ucuz atlattım evlenmeden önce yüzünü gördüm diyordum ben onu facebooktan sildim ama onun profil resminde hala bizim fotorafımız var ve hala çok mutsuz olduğu ve çok pişman olduğuyla ilgili yazılar yazıyor.ben de çok özledim sürekli ağlayıp duruyorum.sizce ne yapmalıyım yardım edin :((

Bizce ne mi yapmalısın?
Kır dizini dayak yemeye devam et o zaman arkadaşım, seviyorsun madem.

Daha sevgiliyken seni döven adamın neyini seviyorsun allah aşkına?
Ben değil tokat yemek elini kaldırdığında dahi sevgilime karşı saygımın, sevgimin tükeneceğini hissediyorum.
Nasıl müsade ediyorsun? Niye kendini bu duruma düşüyorsun?
Bir an önce kurtul o hayvandan.

Bır kere degıl kı..Sızı ne hale getırmış hala sevıyorum dıyorsunuz

sızın canınıza kastınız mı var..Sevgılınızın pskıkolojısı bozuk ama sızde onu hala sevmekle cok normal davranmıyorsunuz

faceden sılmek yetmez tum hayatınızdan sılın bır daha karşınıza cıkmasın dıye dua edın..

Affedersenız kendıne yazık eder bu sıtede cok konu acarsınız

Merhabalar,bana yardımcı olun nolur hiç iyi değilim.21 yaşında bi üniverste öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum.Erkek arkadaşımla insanların gıbta ettiği mükemmel bir ilişkimiz vardı,ilgi sevgi alaka şevkat herşey vardı sevgilimde ve ailelerimizin bilgisiyle sözlendik.Ama ilişkimizin son zamanlarında saygısız kavgalar etmeye başladık.o bana küfürler savuruyordu,ben ona küfürler savuruyordum ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam ediyorduk.ama bi kavgamızda bana tokat attı.ben de onu evden kovdum ayrıldık.5 gün ayrı kaldıktan sonra tekrar geldi ve ağladı yalvardı birdaha asla böle birşeyin olmayacağını söyledi ve affettim ama hiç yakın olamadım ona karşı,aşkım demek bile gelmiyordu artık içimden,onunla hiçbirşey yapmak istemiyordum o da bunun farkındaydı.ama daha onu affetmemin üstünden 1 hafta geçmiştiki sadece olağan basit bi kavgada sadece ona sesimi yükselttim diye deli gibi dövdü beni.yüzüme koluma bacağıma sayısız kere vurdu sonra oturdu ağlamaya başladı sonra ben git artık bu evden diyince kalkıp bida vurdu ben imdaaaattttt imdaaattt diye avazım çıktığı kadar bağırdım yine vurdu.neyse ben bagırdım cagırdım gitti bi şekilde sonunda.ve ilk 4-5 gün kurtuldum diye seviniyordum.ucuz atlattım evlenmeden önce yüzünü gördüm diyordum ben onu facebooktan sildim ama onun profil resminde hala bizim fotorafımız var ve hala çok mutsuz olduğu ve çok pişman olduğuyla ilgili yazılar yazıyor.ben de çok özledim sürekli ağlayıp duruyorum.sizce ne yapmalıyım yardım edin :((

himmmmm
sen maozsist falansin sanirim
yada sinirlerin alinmisss:19:

seviyor musun hala aman Allahım :53::53:

büyük konuşmak istemem ama hayretler içinde okudum yazını.şaka yapıyor falan olmasın' :53:
seni döven ve hemde şimdiden bu tarz davranmaya başlayan birini hala nasıl sevebilirsin anlamadım.sözlüyüz diyorsun ve çok basit bi nedenden diyorsun.ilerde bunun evliliği var,onca sorunu var,maddi manevi bir çok sorumluluğu var.şimdiden bunları yapan o zaman ne yapacak bu kişi sana merak ettim :19:

arkadaşlar mantıklı olanın birdaha onu aramamak hayatıma almamak olduğunun farkındayım ama nasıl unutabilirim ne yapabilirim bi öneride bulunun ağlamaktan özlemekten alıkoyamıyorum kendimi.keşke ne hissettiğimi anlayabilseydiniz :(

arkadaşlar mantıklı olanın birdaha onu aramamak hayatıma almamak olduğunun farkındayım ama nasıl unutabilirim ne yapabilirim bi öneride bulunun ağlamaktan özlemekten alıkoyamıyorum kendimi.keşke ne hissettiğimi anlayabilseydiniz :(
Dayak yerken ne hissettiklerini hatırla, belki o zaman diğer hislerinde şekillenmeye başlar.

ilerde şiddet gördüğünüz için kadın sığınma evlerinize fln yolunuzun düşeceği ihtimalini göze alabiliyosanız veya çoluğunuz çocuğunuzla babanızın evine dönmeyi göze alabiiyosanız, affedin gitsin :31:
şuan olaya duygusal yaklaşıyosunuz ama yarın birgün bu ilişkiyi evliliğe taşırsanız yanlızca kendinizin değil çocuklarınızında hayatını mahvedeceksiniz..

Semblante Dayak yerken ne hissettiklerini hatırla, belki o zaman diğer hislerinde şekillenmeye başlar. özellikle yazdığın bu yorumu düşünüyorum da kendimi bi ucube gibi hissetmiştim haklısın.kolum ve bacağımdaki morluklar da kendimi toplamam konusunda her gördüğümde bana yardımcı oluyor.
ve tubii sen de doğru söylüyosun ilerde evlencek olsam çocuğumu da bu tehlike altına sokmuş olurum...

anlayabiliyorum seni insan dısarıdan bakınca nasıl sevilebilir boyle bir adam diyor ama isin icinde olunca hicde oyle olmuyor ama ondan nefret etmek ayrı kalmakda senin elinde kimse unutulmaz degildir bir psikologa git biraz yardım al ve o insanın sana yaptıklarını dusun hep zamanla icin sogucak ona karsı gercekten de insanlar degismiyor ben bunu herzaman kotu bir tecrubeyle ogreniyorum

Sev hala sev öyle birini ayrılma sana çok değer veriyor belli. Allah'ım sen akıl fikir ver şu bayanlarımıza artık.

adam evlenmeden seni evire cevire dovmus evlendikten sonra kim bilir daha neler yapar seviyor olabilirsin ama sakin geri donmek gibi bir hata yapma...:20:

Üniversitede bi kız vardı,sevgilisi onu o kadar çok seviyordu ki,kulak zarını patlatmıştı attığı tokatla...

off sana inanamiyorum,insan sevdigine kiyabilir mi ya, sen dogruyu zaten biliyosun. bak ayni yastayiz, sevgiden once saygi gelir,bunun neresinde saygi?
tv de siddete ugrayan cocuklarin,kadinlari,analari gorudkce o se...sz adamlara ne beddualar ediyorum.Allahim hepimizi korusun boylesinden.
burda o kadar cok insan ayrilik acisi cekiyo ki-biri de benim- yalniz degilsin kesinlikle. hepimizi bagrimiza tas bastik,bi sekilde yasayip gidiyorz. sen de boyle olacaksin.
ki sen psikolojisi bozuk,dengesiz bi insanla nasil yasayabilirsn aklim almiyo. Rabbim cok daha iyilerini cikarsin karsina. aranizda cok ciddi biseyler yasandi ondan mi cekindin bu zamana kadar gercegi goremedn yoksa cidden cok mu seviyosun bilmiyorum ama ayril,sakin affetme. kapinda yatsa bile affetme birak facebook resmini!!!!:50:

birde su varki hep ayni yalan,
bir daha yapmayacagim ozur dilerim yalvaririm bir daha olmayacak bla bla bla...:51:

bir arkadaşım var evli.sevgiliyken şu anki eşinden bir kere dayak yemiş ama affedip evlenmiş.sonra ne mi oldu.evlenince dayağın dozu arttı tabi,çocuk eve de bakmadı kızı ailesine de ezdirdi en sonunda arkadaşım darp raporu alıp boşanma davası açtı.dava gününü bekliyor şimdi.
dediği tek söz ise şu:ben aptalım,kimseyi suçlayamam kimse bana bir şey yapmadı.ben göz göre göre beni döven adamla evlendim.son çok açıktı ama ben aptallık ettim...

Ay ya okurken sanki ben dayak yemiş gibi hissettim kendimi :53: Eğer bu dayakları evlenince de yerim sorun olmaz diyosan barış..Ama bu adamın ciddi psikolojik sorunları var gibi geldi bana emin ol bin pişmanda olsa profil resmi on yıl ordada kalsa bu adam değişmez ilk bi kaç ay normal olur en ufak tartışmada gene şiddete başvurur..Yazık değil mi sana da böyle adamla evlenince insanda sevgimi kalır be nefret edersin. Bence bosver kurtulduğuna sevin sadaka ver hatta en yakın zamanda..

Hala seviyo olmanı anlayabilirim belki, ama "ne yapmam gerekiyo" diye sormanı asla anlayamam. Yapman gereken gayet açık çünkü. Sebebi şiddet olmayan bir sürü ayrılık var. Senin durumunda biri için sevdiği insanı unutmak, ilişkisi "normal" sebeplerden ötürü son bulan birinin sevdiği insanı unutmasından çok daha kolay. Çünkü senin unutmak için çok çok çok büyük, çok önemli bir sebebin var. Dayak yedin, hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak hasar gördün. Kendini daha fazla aşağılatma. İsterse pişmanlıktan ince hastalığa tutulsun, yine de dönüp arkana bakma. Bu adamdan sonsuza kadar kurtulmak için otur dua et. Geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Back