Merhabalar,bana yardımcı olun nolur hiç iyi değilim.21 yaşında bi üniverste öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum.Erkek arkadaşımla insanların gıbta ettiği mükemmel bir ilişkimiz vardı,ilgi sevgi alaka şevkat herşey vardı sevgilimde ve ailelerimizin bilgisiyle sözlendik.Ama ilişkimizin son zamanlarında saygısız kavgalar etmeye başladık.o bana küfürler savuruyordu,ben ona küfürler savuruyordum ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam ediyorduk.ama bi kavgamızda bana tokat attı.ben de onu evden kovdum ayrıldık.5 gün ayrı kaldıktan sonra tekrar geldi ve ağladı yalvardı birdaha asla böle birşeyin olmayacağını söyledi ve affettim ama hiç yakın olamadım ona karşı,aşkım demek bile gelmiyordu artık içimden,onunla hiçbirşey yapmak istemiyordum o da bunun farkındaydı.ama daha onu affetmemin üstünden 1 hafta geçmiştiki sadece olağan basit bi kavgada sadece ona sesimi yükselttim diye deli gibi dövdü beni.yüzüme koluma bacağıma sayısız kere vurdu sonra oturdu ağlamaya başladı sonra ben git artık bu evden diyince kalkıp bida vurdu ben imdaaaattttt imdaaattt diye avazım çıktığı kadar bağırdım yine vurdu.neyse ben bagırdım cagırdım gitti bi şekilde sonunda.ve ilk 4-5 gün kurtuldum diye seviniyordum.ucuz atlattım evlenmeden önce yüzünü gördüm diyordum ben onu facebooktan sildim ama onun profil resminde hala bizim fotorafımız var ve hala çok mutsuz olduğu ve çok pişman olduğuyla ilgili yazılar yazıyor.ben de çok özledim sürekli ağlayıp duruyorum.sizce ne yapmalıyım yardım edin(
merhabalar,bana yardımcı olun nolur hiç iyi değilim.21 yaşında bi üniverste öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum.erkek arkadaşımla insanların gıbta ettiği mükemmel bir ilişkimiz vardı,ilgi sevgi alaka şevkat herşey vardı sevgilimde ve ailelerimizin bilgisiyle sözlendik.ama ilişkimizin son zamanlarında saygısız kavgalar etmeye başladık.o bana küfürler savuruyordu,ben ona küfürler savuruyordum ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam ediyorduk.ama bi kavgamızda bana tokat attı.ben de onu evden kovdum ayrıldık.5 gün ayrı kaldıktan sonra tekrar geldi ve ağladı yalvardı birdaha asla böle birşeyin olmayacağını söyledi ve affettim ama hiç yakın olamadım ona karşı,aşkım demek bile gelmiyordu artık içimden,onunla hiçbirşey yapmak istemiyordum o da bunun farkındaydı.ama daha onu affetmemin üstünden 1 hafta geçmiştiki sadece olağan basit bi kavgada sadece ona sesimi yükselttim diye deli gibi dövdü beni.yüzüme koluma bacağıma sayısız kere vurdu sonra oturdu ağlamaya başladı sonra ben git artık bu evden diyince kalkıp bida vurdu ben imdaaaattttt imdaaattt diye avazım çıktığı kadar bağırdım yine vurdu.neyse ben bagırdım cagırdım gitti bi şekilde sonunda.ve ilk 4-5 gün kurtuldum diye seviniyordum.ucuz atlattım evlenmeden önce yüzünü gördüm diyordum ben onu facebooktan sildim ama onun profil resminde hala bizim fotorafımız var ve hala çok mutsuz olduğu ve çok pişman olduğuyla ilgili yazılar yazıyor.ben de çok özledim sürekli ağlayıp duruyorum.sizce ne yapmalıyım yardım edin(
hepinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp değerli fikirlerinizi benimle paylaştığınız için.Psikolaga gittim dün hayatımda il defa :) ama inanın çok normal birşeymiş kimse bana deliymişim gibi muamele yapmadı :) ve çok rahatladım doktorum bayandı olayı anlattım ,kendisini tutamayıp vay adii dedi :) ve görmem gereken bazı şeyleri gösterdi bana.ingilterede yükseklisansa gitme planım vardı sırf o adii istemiyor diye vazgeçmiştim oysa beni gerçekten sevseydi bunu yapmazdı en azından o benim yerimde olsaydı ben ona gitme demezdim,sevgiliyiz diye bütün hayatına eğitimine engel olma hakkına sahip değilim,bugün şirketle tekrar görüştüm parayı denkleştirebilirsem bu sene,yetiştiremezsem seneye Londraya gidicem Allahın izniyle..Bu benim hayatım ve ben sizin de dediğiniz gibi uzun süredir ihmal ettiğim kız arkadaşlarımla görüşücem yenGEnC senin de dediğin gibi şenlikler de başlıcak yakında antalya tam tatil yeri zaten 2 aya tamamen toplarım kendimi.Şimdi tek istediğim birdaha karşıma çıkmaması.Sabah 6 da işe gidiyorum ben ve o saatte kimse olmuyor servise yürüdüğüm sokakta.orda karşıma çıkarsa diye de biber gazı alıcam kullanımı suç değil değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?