• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet gördüm ama hala seviyorum

hayal1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
26
0
86
Antalya
Merhabalar,bana yardımcı olun nolur hiç iyi değilim.21 yaşında bi üniverste öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum.Erkek arkadaşımla insanların gıbta ettiği mükemmel bir ilişkimiz vardı,ilgi sevgi alaka şevkat herşey vardı sevgilimde ve ailelerimizin bilgisiyle sözlendik.Ama ilişkimizin son zamanlarında saygısız kavgalar etmeye başladık.o bana küfürler savuruyordu,ben ona küfürler savuruyordum ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam ediyorduk.ama bi kavgamızda bana tokat attı.ben de onu evden kovdum ayrıldık.5 gün ayrı kaldıktan sonra tekrar geldi ve ağladı yalvardı birdaha asla böle birşeyin olmayacağını söyledi ve affettim ama hiç yakın olamadım ona karşı,aşkım demek bile gelmiyordu artık içimden,onunla hiçbirşey yapmak istemiyordum o da bunun farkındaydı.ama daha onu affetmemin üstünden 1 hafta geçmiştiki sadece olağan basit bi kavgada sadece ona sesimi yükselttim diye deli gibi dövdü beni.yüzüme koluma bacağıma sayısız kere vurdu sonra oturdu ağlamaya başladı sonra ben git artık bu evden diyince kalkıp bida vurdu ben imdaaaattttt imdaaattt diye avazım çıktığı kadar bağırdım yine vurdu.neyse ben bagırdım cagırdım gitti bi şekilde sonunda.ve ilk 4-5 gün kurtuldum diye seviniyordum.ucuz atlattım evlenmeden önce yüzünü gördüm diyordum ben onu facebooktan sildim ama onun profil resminde hala bizim fotorafımız var ve hala çok mutsuz olduğu ve çok pişman olduğuyla ilgili yazılar yazıyor.ben de çok özledim sürekli ağlayıp duruyorum.sizce ne yapmalıyım yardım edin :((

hata ikinizde de var siz o yolu açmışsınız zaten.O küfür ediyor bende ediyorum diyosunuz.Bir taraf sinirliyse öbür taraf susmalı daha alttan almalı hepimiz insanız,cinnet geçirip cinayet işleyen insanlar da bir anlık oldu pişmanım diyorlar.Küfür ediyorsa karşı taraf sizin aynı tepkiyi vermemeniz lazım.Ben şahsen aynı durumda bir kavga da olsam sesini yükseltse dahi susar hiç konuşmam hem yaptığını anlasın hemde sular durulduktan sonra konuşmayı tercih ederim.Bağırmak küfür etmek bunlar hiç güzel şeyler değil hem bazı şeylerin yolunu açar hem ilişkiyi yıpratır hem de ben şahsen küfür ettiğim birine artık ne saygı ne de sevgi duyarım.Canım kötü bir durumdasın hem seviyorsun seviliyorsun bu belli hem şiddet görmüşsün.Bence oturun saygı çerçevesinde konuşun iki tarafta kendine çeki düzen versin.Seven insan bu kadara kadar nasl darp edebilmiş o da düşündürücü tabi içinde şiddete meyil oldugu kesin bence psljk yardım alsın.Arkadasımın eşi de öyleydi ve sonra aglayıp ben nasıl yaptım anlıktı hatırlamıyorum demişti karı-koca psikiloga gittiler simdi durum gayet iyi.Umarım bir daha olmaz hayırlısı neyse o olsun üzüldm:50:

ah lalasko teşekkür ederim cevabın için.ona bana ilk vurduğunda senin pskolojin bozuk tedavi görmen lazım dediğimde bana daha çok vurmuştu.şimdi işten de ayrılıp memleketine dönmüş.herşey için geç mi dersin?

böyle bir şeyi kabul etmen çok büyük hata olur bile bile lades.. daha şimdiden vuran ilerde kimbilir ne yapar. bence sakın barışma seni gerçekten sevseydi kıyamazdı zaten. hem o kim ki sana vurma hakkını kendinde bulabiliyor? kabul edersen bunun sonu gelmez tekrar tekrar şiddet görürsün. ve bunu bir bayanın hele ki üniversite öğrencisi bir bayanın kabul etmemesi lazım...

geleceğini düşün
belki bu sefer düzelmiştir diye hareket edersen pişman olrsun canım

Ömür boyu her fırsatta dayak yemeye razıyım diyorsan devam et. Çünkü olacak olan bu. Dövmekten vazgeçer diye beklersen daha çok dayak yersin.

canım valla verilmiş sadakan varmış daha şimdiden dövmeye başladıysa ilerde ne yapmazki valla şimdi sen herşeyi toz pembe görürsün ki hepimiz öyleydik kötü olan bile sana güzel gelir sen akıllı bir kızsın hakkında hayırlısı ama şöyle düşün evlendin dayakların ardı arkası bitmiyo birde çocuk oldu ne olcak sonra çocuk var diye sabretcen çocuğun psikolojisi bozulcak diye bu olaylar hep yaşanmıyormu ben çok duyuyorum ona göre canım aklını başına al ve mantıklı düşün kimbilir önüne ne güzel kısmetler çıkıcak

Merhabalar,bana yardımcı olun nolur hiç iyi değilim.21 yaşında bi üniverste öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum.Erkek arkadaşımla insanların gıbta ettiği mükemmel bir ilişkimiz vardı,ilgi sevgi alaka şevkat herşey vardı sevgilimde ve ailelerimizin bilgisiyle sözlendik.Ama ilişkimizin son zamanlarında saygısız kavgalar etmeye başladık.o bana küfürler savuruyordu,ben ona küfürler savuruyordum ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam ediyorduk.ama bi kavgamızda bana tokat attı.ben de onu evden kovdum ayrıldık.5 gün ayrı kaldıktan sonra tekrar geldi ve ağladı yalvardı birdaha asla böle birşeyin olmayacağını söyledi ve affettim ama hiç yakın olamadım ona karşı,aşkım demek bile gelmiyordu artık içimden,onunla hiçbirşey yapmak istemiyordum o da bunun farkındaydı.ama daha onu affetmemin üstünden 1 hafta geçmiştiki sadece olağan basit bi kavgada sadece ona sesimi yükselttim diye deli gibi dövdü beni.yüzüme koluma bacağıma sayısız kere vurdu sonra oturdu ağlamaya başladı sonra ben git artık bu evden diyince kalkıp bida vurdu ben imdaaaattttt imdaaattt diye avazım çıktığı kadar bağırdım yine vurdu.neyse ben bagırdım cagırdım gitti bi şekilde sonunda.ve ilk 4-5 gün kurtuldum diye seviniyordum.ucuz atlattım evlenmeden önce yüzünü gördüm diyordum ben onu facebooktan sildim ama onun profil resminde hala bizim fotorafımız var ve hala çok mutsuz olduğu ve çok pişman olduğuyla ilgili yazılar yazıyor.ben de çok özledim sürekli ağlayıp duruyorum.sizce ne yapmalıyım yardım edin :((

sen bun u affettikçe yüz bulacak... Sevgiliyken bunu yapan adam evliyken nasıl olsa boşanmak kolay değil diye seni keser bile... Gözünüzü seviyim erkeklerin bi seviyorum sözüyle bunları görmezden gelmeyin.. Merak etmeyin çaresiz ölüm acısı bile hafifliyor zamanla bunuda unutursunuz allah sabrını verir ama gerçekleri görmezden gelmeyin... Oh be dövsün incitsin özür dilesin geçsin ...:47::47::47::20::20::20:

şuan böyle şuursuzca davranan adam, nikah defterine imza attıktan sonra iyice sahiplenecek ve daha sorunlu hale gelecektir.. bence kalbinize taş basın ve ondan haber alma kaynaklarınızı bile kesin... büyük geçmiş olsun...

merhabalar,bana yardımcı olun nolur hiç iyi değilim.21 yaşında bi üniverste öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum.erkek arkadaşımla insanların gıbta ettiği mükemmel bir ilişkimiz vardı,ilgi sevgi alaka şevkat herşey vardı sevgilimde ve ailelerimizin bilgisiyle sözlendik.ama ilişkimizin son zamanlarında saygısız kavgalar etmeye başladık.o bana küfürler savuruyordu,ben ona küfürler savuruyordum ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam ediyorduk.ama bi kavgamızda bana tokat attı.ben de onu evden kovdum ayrıldık.5 gün ayrı kaldıktan sonra tekrar geldi ve ağladı yalvardı birdaha asla böle birşeyin olmayacağını söyledi ve affettim ama hiç yakın olamadım ona karşı,aşkım demek bile gelmiyordu artık içimden,onunla hiçbirşey yapmak istemiyordum o da bunun farkındaydı.ama daha onu affetmemin üstünden 1 hafta geçmiştiki sadece olağan basit bi kavgada sadece ona sesimi yükselttim diye deli gibi dövdü beni.yüzüme koluma bacağıma sayısız kere vurdu sonra oturdu ağlamaya başladı sonra ben git artık bu evden diyince kalkıp bida vurdu ben imdaaaattttt imdaaattt diye avazım çıktığı kadar bağırdım yine vurdu.neyse ben bagırdım cagırdım gitti bi şekilde sonunda.ve ilk 4-5 gün kurtuldum diye seviniyordum.ucuz atlattım evlenmeden önce yüzünü gördüm diyordum ben onu facebooktan sildim ama onun profil resminde hala bizim fotorafımız var ve hala çok mutsuz olduğu ve çok pişman olduğuyla ilgili yazılar yazıyor.ben de çok özledim sürekli ağlayıp duruyorum.sizce ne yapmalıyım yardım edin :((

sakın affetmeyin sakın ne olacaksa olsun ama affetmeyin bunların asla bi sonu gelmez sakın inanmayın pişman olsa sevse ikinci kez yapmaz tekrar tekrar söylüyorum asla affetmee

İnsanlar burada ki arkadaşların kim ne derse desin dayanamayacaksın barışacaksın. Seviyorum diyeceksin 1 ay kadar en fazla çok iyi olacak sonra herhangi birşeyde gene saldıracak sana sonra gene ayrılık girecek ama gene barışacaksın seviyorsun ya. Yol yakınken dön. Gerçi burada ne söylenirse söylensin aklından geçeni yapacaksın bunu sen de biliyorsun. Çünkü hep böyle. Ama şu açıdan düşündüğümde iyi ki geç kalmışsın brakmış gitmiş işinden ayrılmış bence bu süper haber . Başına bela olabilirdi seni sürekli rahatsız edip yolunu kesebilirdi. ( tabi ilerki zamanlar için kimse garanti veremez) Ama şu an ondan kurtulduğun için haline şükretmelisin. Daha şimdi görüyorsun bir tokatla başlamış 2. de dövmüş 3. de daha beter döver ve daha beter en son öldüresiye döver sonra devletten koruma istersin . Baştan dön yolundan belki çok uzak geliyordur. o devletten koruma isteyenler falan ama emin ol herkesin başına gelebilecek kadar yakın ve şiddet gören kadınların %80 i çok severek evlenmiştir.

hepinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp değerli fikirlerinizi benimle paylaştığınız için.Psikolaga gittim dün hayatımda il defa :) ama inanın çok normal birşeymiş kimse bana deliymişim gibi muamele yapmadı :) ve çok rahatladım doktorum bayandı olayı anlattım ,kendisini tutamayıp vay adii dedi :) ve görmem gereken bazı şeyleri gösterdi bana.ingilterede yükseklisansa gitme planım vardı sırf o adii istemiyor diye vazgeçmiştim oysa beni gerçekten sevseydi bunu yapmazdı en azından o benim yerimde olsaydı ben ona gitme demezdim,sevgiliyiz diye bütün hayatına eğitimine engel olma hakkına sahip değilim,bugün şirketle tekrar görüştüm parayı denkleştirebilirsem bu sene,yetiştiremezsem seneye Londraya gidicem Allahın izniyle..Bu benim hayatım ve ben sizin de dediğiniz gibi uzun süredir ihmal ettiğim kız arkadaşlarımla görüşücem yenGEnC senin de dediğin gibi şenlikler de başlıcak yakında antalya tam tatil yeri zaten 2 aya tamamen toplarım kendimi.Şimdi tek istediğim birdaha karşıma çıkmaması.Sabah 6 da işe gidiyorum ben ve o saatte kimse olmuyor servise yürüdüğüm sokakta.orda karşıma çıkarsa diye de biber gazı alıcam kullanımı suç değil değil mi?

Canım, her sonrasında ağlayıp,yalvarıp bu son,bi daha asla yapmayacağım diye yemin edecek ve hayatın böyle geçecek.Tabi bir gün yumruk yerine bıçak yiyene kadar!
Yapma be bitanem, at hayatından bu manyağı,defolsun gitsin.

Bence sevgı falan değıl bu sevmek bu kadar basitleşir mi sence arkadaşım? sakın ha bi hata yapıp da gerı donmeyı duunme bıle Turkıye de boylelerının canlı orneklerı çok tamamen karakterle alakalı bışey bunun başka hıç bı açıklaması yok ve olamaz da.
Ve insan buysa budur asla değışceğini sanma ve kndi geleceğini mahvetme lütfen, pişman olamamanı dılıyorum..

hepinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp değerli fikirlerinizi benimle paylaştığınız için.Psikolaga gittim dün hayatımda il defa :) ama inanın çok normal birşeymiş kimse bana deliymişim gibi muamele yapmadı :) ve çok rahatladım doktorum bayandı olayı anlattım ,kendisini tutamayıp vay adii dedi :) ve görmem gereken bazı şeyleri gösterdi bana.ingilterede yükseklisansa gitme planım vardı sırf o adii istemiyor diye vazgeçmiştim oysa beni gerçekten sevseydi bunu yapmazdı en azından o benim yerimde olsaydı ben ona gitme demezdim,sevgiliyiz diye bütün hayatına eğitimine engel olma hakkına sahip değilim,bugün şirketle tekrar görüştüm parayı denkleştirebilirsem bu sene,yetiştiremezsem seneye Londraya gidicem Allahın izniyle..Bu benim hayatım ve ben sizin de dediğiniz gibi uzun süredir ihmal ettiğim kız arkadaşlarımla görüşücem yenGEnC senin de dediğin gibi şenlikler de başlıcak yakında antalya tam tatil yeri zaten 2 aya tamamen toplarım kendimi.Şimdi tek istediğim birdaha karşıma çıkmaması.Sabah 6 da işe gidiyorum ben ve o saatte kimse olmuyor servise yürüdüğüm sokakta.orda karşıma çıkarsa diye de biber gazı alıcam kullanımı suç değil değil mi?

çok sevındım senın adına:) en doğru yolu bulmuşsun. Aynen bıber gazı al ve asla suç filan değil bende taşıyorum bizim ulkemizde her bayanın çantasında şart yanii

sakın ha,aslaaaa dönme.herkes çok güzel öğütler vermiş.Sen üniversitelisin o kim ki sana el kaldıracak,
hiç bir zaman değişmez örneklerini çok gördüm,yazık etme kendine.

20 yaşındayım lise bittikden sonra evlendim yani 2 yıldır evliyim 2 yıldırda çalışıyorum eşimle evlenmeden öncede çok kavga ettik o bana vurdu ben ona küfür desen bini bin para çok sewdiğim için ayrılmayı asla göze alamayacağımı düşündüğüm için evlendim ve hala aynı devam ediyor düğün günümüzde bile kavga eden insanız hala aynı bana vurmakdan çekinmez küfür etmekden çekinmez oysaki ben başdan fişini çekseydim şu an bana saygı duyan biriyle de olabilirdim öyle bi erkek var mı merak ediyorum bütün erkekler sanki benim kocam gibi sanıyorum ama dışarda bakıyorum çiftlere de hiç öle görünmüyolar evlendiğine pişmanmısın derseniz değilim bazen kavga ediyoruz deli gibi küfür edip birbirmize giriyoruz tekme tokat sonra barışıyoruz ve yatakda deli gibi sevişip brbrimize sarılıp uyuoruz eşim bunun aşk olduğunu söylüyor aşkmıdır mallıkmıdır kendini kandırmakmıdır bilmiyorum sanırım benmde psikologa gtmem gerek ama ben sorunlarımı kesinlikle en yakınıma bile anlatmam bi yabancıya nasıl anlatırım bu konu çok mahrem sanki kmse bilmemeli çok uzatttım işte öle sizi tanımadğm için yazıyorum sende sana saygı duyan biriyle ol kesinlikle gerisi boşşş

Son düzenleme:
cnm dişini sık ve arkana bile bakma her acı külleniyor merak etme

Back