kızlar emniyetten yada e devletten aldığım sicil kaydında bi fark yoksa boşuna emniyete gitmiyeyim postaneden e devlet sifremi alıp internetkafeye gidyim?
teşekkürler canım birşey sorcam. pasaport aslı ve fotokopisi istenmiş ve pasaportun bütün sayfalarının fotokopisi istenmiş. internetkafeci ilk sayfaları yeter dedi çünkü sonraki sayfalar boş..bende cektirmedim gerekli yerleri çektirdim. sorun olurmu sizce ?
teşekkürler canım birşey sorcam. pasaport aslı ve fotokopisi istenmiş ve pasaportun bütün sayfalarının fotokopisi istenmiş. internetkafeci ilk sayfaları yeter dedi çünkü sonraki sayfalar boş..bende cektirmedim gerekli yerleri çektirdim. sorun olurmu sizce ?
Hangi ülkeye gideceksşn ve ne amaçlı gdeceksin. Buna göre evraklar değişiyor. Öğrenci olarak gideceksen prosedür başka turistik gideceksen başka. en son Fransaya gittim vizecinin istediği evrak listesini aşağıya kopyalıyorum. Belki işini görür.
1.ŞİRKET ATENTLİ KAĞIDA DİLEKÇE (KAŞELİ VE İMZALI)
2.TİCARİ GİDİLECEKSE DAVETİYE+TİCARİ FATURALAR
3.OTEL VE UÇAK REZARVASYONU
4.İMZA SİRKÜLERİ
5.VERGİ LEVHASI
6.FAALİYET BELGESİ
7.RESMİ GAZETE
8.SSK İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ+MAAŞ BORDROSU Son 3 Aylık
9.2 ADET YENİ ÇEKİLMİŞ ARKA FONU BEYAZ FOTOĞRAF vesikalık ve son 6 ay içinde cekilmiş olacak cocuklar için son 3 aylık
Yeni tip pasaport için cekilen resimler Biometrik resimler ve daha once kullanılmıs resimler gecersizdir
Cepheden yeni cekilmiş arka fonu beyaz 4.5/6 mm Fransa vizesi için vesikalık resim olması lazım
10. 30.000 EURO LİMİTLİ ÖZEL SAĞLIK SEYAHAT SİGORTASI
11.PASAPORTLARIN 1-2-3-4 VİZELİ SAYFALAR VE SON SAYFALARIN FOTOKOPİLERİ(ESKİ PASAPORT VARSA ONUNDA VİZE FOTOKOPİLERİ)