Sıcaktan ölenlerin sayısı 800'ü buldu

hindistanın hijenik bi ülke olmamasıyla alakalı olabilir belki sağlık hizmetleri çok kötüdür, bi de ben dikkat ediyorum ağustosta selalar çok çok artıyo diğer aylara göre ben bunu hep sıcaklara bağlamışımdır ama bilemiyorum tabii

Haklısın sıcakta bakteriler çok çabuk ürüyor. Gıda zehirlenmesi de en çok yazın oluyor. Bir de Hindistan yiyecek konusunda hijyene hiç önem gösterilmeyen bir ülke. Ee birçok eve buzdolabı da yoktur. O sıcakta yemeklerde de bakteri ürer haliyle. Belgeselde izlemiştim. Bir tapınak komple farelerde dolu ve insanlar orada oturarak farelerin arasında yemek yiyor, fareler de hücum ediyor tabi yemeğe. Ve o farelere dokunmak dinen mi ne yasakmış. Yiyeceğini paylaşmak zorundasın.
Bu bile başlı başına ölüm sebebi.

Nem oranındadır milenaJesenska , İstanbul'da da 40'lar görülmez fakat nem yüzünden boğulacak hale gelirsin, bildiğim kadarıyla Alanya'da aşırı nemli, gitmedim ama gidenler olduğunuz yerde ter döküyorsun diyorlar.

antalyada kardeşim arkadaşına gitmişti her odada klima varmış..çok sıcak oluyormuş

ahh farelere bağışıklık kazanmışlardır belki

Gelin gelin, canlı canlı etlerinizi didiklemek daha eğlenceli olur, polemiğe gireni evdeki en sıcak odaya hapsederim, valla forumdaki banlamadan daha etkili olur
Kendimi çok cani gördüm yahu

ha ha ha ha ayyy korku filimi gibisin mune

Evet ben de öyle tahmin ediyorum. Ben Alanyaya seneler önce gittim sonra tövbe ettim. Güney sahilleri bana göre değilmiş onu anladım. Güzelim Ege dururken macera aramaya gerek yok.
2 sene önce de arkadasımın düğünü için yazın Adanaya gittim. En son kendimi parktaki fışkıyelerin altında buldum.

ahh farelere bağışıklık kazanmışlardır belki
Belki. Ama Hindistanda yaşam süresi çok kısa. Bağışıklık da bir yere kadar demek ki. Ülkenin çoğu yerinde kanalizasyon sistemi yok, insanlar sokağa dışkılıyormuş.

Ben yaz ılık geçecek diye düşünüyorum
Dondurma reklamların bile "yağmurlar yağsa bile dondurma" diyor
Geçen yıl bu sıralar kavruluyoduk şimdi üşüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…