ben gündüz çıkmıyorum munecim bu gün oğlanı yuvaya bırakınca 45 dakika mesafeyi zzor yürüdüm sırtım su içinde kaldıBu sene buralarda böyle mi olur acaba? Geçen sene fokurduyorduk resmen, bu sene daha da artarsa denize yatak kurar eve hiç gelmem
Zaman zaman gün içinde çıkmam gerekiyor, gerçi onda da eşim kıyamaz, ya kendi gider ya gel seni götüreyim der, ben Israrla yürümek isteyenlerdenim, seviyorum yürümeyi fakat Sıcaklığın 40 dereceyi bulduğu günlerde zor oluyor yürümek.ben gündüz çıkmıyorum munecim bu gün oğlanı yuvaya bırakınca 45 dakika mesafeyi zzor yürüdüm sırtım su içinde kaldı
aynen munecim bende hep oturmayayaım spor olsun diye yürüyorum şapka takacağız artık,sizin orası daha sıcak söylemiştin daha önce allah kolaylık versin. cümlemizede.Zaman zaman gün içinde çıkmam gerekiyor, gerçi onda da eşim kıyamaz, ya kendi gider ya gel seni götüreyim der, ben Israrla yürümek isteyenlerdenim, seviyorum yürümeyi fakat Sıcaklığın 40 dereceyi bulduğu günlerde zor oluyor yürümek.
Şimdi o kadar sıkıntı değilde, Ramazan'da serin olsun biraz diye dua ediyorum valla, geçen sene Allah affetsin tuttuk çok şükür ama epeyce zorlandık, susuzluk perişan etti
küvette şart aslında banyodaAy bizde denizde yok ya gidip serinleyelim.
Şişme havuz alayım bari napayım.
küvette şart aslında banyoda
ayy bizimkide duşa kabin..küvet yaptırıcam bir günBende o da yokŞişme havuzdan baska cıkar yol bulamadım
Bu sene buralarda böyle mi olur acaba? Geçen sene fokurduyorduk resmen, bu sene daha da artarsa denize yatak kurar eve hiç gelmem
Eyvah eyvah, o zaman denize yatak atmak şart oldu, kışın çok uzun ve soğuk geçti, yaz mevsimi de aşırı sıcak olacak demek, neyse nankörlük etmeyeyim yine de, şapka alayım bari, yedek bikini de almak lazımvalla bünyamin sürmeli sıcaklıklar rekor üstüne rekor kırcak dedi bende korkuyorum açıkcası, yaz bitmiyor o zaman
Eyvah eyvah, o zaman denize yatak atmak şart oldu, kışın çok uzun ve soğuk geçti, yaz mevsimi de aşırı sıcak olacak demek, neyse nankörlük etmeyeyim yine de, şapka alayım bari, yedek bikini de almak lazım
Bana gelsin, aşk olsun koca denizi sizden mi sakınacağımnispet mi yapıyosun Mune deniz bulamayan napsın
Bana gelsin, aşk olsun koca denizi sizden mi sakınacağım
Gelin gelin, canlı canlı etlerinizi didiklemek daha eğlenceli olur, polemiğe gireni evdeki en sıcak odaya hapsederim, valla forumdaki banlamadan daha etkili oluro zaman kk cak bu yaz sendeyiz, ne güzel artık cımbızında dinlenir, oklavaylan kafamıza canlı canlı vurabilirsin, su sıçratma forumdaşına bakayım diye
bende şapka alıcam bu gün az daha kafama güneş geçicektiEyvah eyvah, o zaman denize yatak atmak şart oldu, kışın çok uzun ve soğuk geçti, yaz mevsimi de aşırı sıcak olacak demek, neyse nankörlük etmeyeyim yine de, şapka alayım bari, yedek bikini de almak lazım
şu ana dek 30 u gördüm derecede ama evde dışarısına bakmadım..izmir çok sıcakmış ben almayayımBana haber çok garip geldi. 47 derece sıcak insan öldürecek bir sıcak değil ki. İzmirde dahi 40'ı geçiyor hep daha ölen duymadım.
Ama Hindistan nem oranı inanılmaz yüksek bir ülke. O yüzden hissedilen sıcaklık çok çok fazla olsa gerek. Bu yüzden sanırım.
Ölenler evsiz falan mıydı acaba?
Güney tarafları hele çok fena. Adana, Antalya falan cayır cayır. Sen Karadenizde misin?şu ana dek 30 u gördüm derecede ama evde dışarısına bakmadım..izmir çok sıcakmış ben almayayım