aynenBak filmini bile yapmışlar , zenginler her şeyi ayarlamış gidecekler
Benim ekonomik çözümüm 10-5 arası yatış biz fakirler böyle yapıyoruz.
Allah'tan yazın egedeyim de güneydoğu ve akdenizdeki durumu hayal bile edemiyorum
Yaz kış 200 civarı. .yazın nasıl faturalar canım
oo süper,yazın 200 gelse razıyım,kışın termosifonda var banyo için oda maffediyor ,allahtan yazın güneş enerjisi varYaz kış 200 civarı. .
ayy bizde pişiyoruz şimdiden korkmaya başladımYatak odasında vantilatör salonda klima idare edeceğiz yine, full Güney cephe evde.kışın iyi de yazın vah vah.
Yaz kış klima benim ..oo süper,yazın 200 gelse razıyım,kışın termosifonda var banyo için oda maffediyor ,allahtan yazın güneş enerjisi var
bu faturalarla birikim yapmak zor allah sonumuzu hayır etsinYaz kış klima benim ..
Elektrik pahalı ..
Evet ..bu faturalarla birikim yapmak zor allah sonumuzu hayır etsin
doğru diyosun,şu fakir fukara ile 2 sohbet et vallahi biz zengin kalırız yanlarında milletin hali içler acısıEvet ..
Birikimi bırak, borç bitse iyi ..
Maaş direk faturalara borçlara gidiyor. .doğru diyosun,şu fakir fukara ile 2 sohbet et vallahi biz zengin kalırız yanlarında milletin hali içler acısı
aynen canım..aminMaaş direk faturalara borçlara gidiyor. .
Hayat şartları zor ..
Allah kolaylık versin herkese. .
iğrenç ben yere bakamıyorum burada çok köpek beslenen bir yer iğrenç ötesi eskiden köylerde inek pisliği olurdu heryer bizim burasıda köpek pisliği böğğğğSıcakla aram iyidir,yaz mevsimine bayılırım ama bir tek handikapı var benim için.
Parklardan ,ağaçlık yerlerden geçerken duyduğum o iğrenç köpek pisliği kokusu .Yağmur yağarken de o iğrenç kokuyu hissederim.
Köpek gezdirenlerin bir çoğu maalesef köpeklerinin dışkılarını temizlemiyorlar.
Bu konuda bir yaptırım olmalı ..
inek pisliğinden tiksinmem ben,iğren
iğrenç ben yere bakamıyorum burada çok köpek beslenen bir yer iğrenç ötesi eskiden köylerde inek pisliği olurdu heryer bizim burasıda köpek pisliği böğğğğ
haklısın sokak ortasında bırakıyorsa pisliği hayvanın kabahati yokki,kapılarımızın önü pislik..moderniz sözde,papucumun moderniinek pisliğinden tiksinmem ben,
tandırlar filan onla yakılır ,
Köpek pisliği felakettir mikrop yuvası .
burada da hemen her evde köpek var ve nefret eder oldum sayelerinde ki çok severim köpekleri ama sahiplerini sevmem.