Sıcaklık rekoru kırılacak

Bugün hava çok sıcakta resmen dışarıda su için de kaldım grip oldum diye biraz kalın giyinmistim resmen pistim.

Daha 1 hafta önce doğalgazı bilmem kaça getirmiştim , 2 gündür pencere açık oturuyorum .
Yazın cayır cayır yanacağız.

Sicak doğalgaz da açık temizlik yaptım misafir gelcek diye 3 aylık bebeyle misafirden gelmicem dedi

Tüh ya olan bizim fındıklara olacak bu sıcağa çicek açar birde martta da don yer daldan yaprak toplarız artık.

Ben de kışı severim kışıııAlaska'ya taşınacam ben

Son düzenleme:
Böyle giderse bizim kayısılar erken çicek açar.Sonra Mart veya Nisan'da don yapar ve kayısı falan kalmaz..Bu Antep fıstığı,fındık hatta bir sürü meyve için böyle olur..
Yine pahalı olacak herşeyÜrün toplayamayan çiftçide zor durumda kalacak
Yoksa bizim için problem yok gerekirse vantilatör,klima ile yazı geçiririz

Son düzenleme:
Güneşi görmesem mutlu olamam
allah kar içinde yaşayanlara yardımcı olsun , ve beni o memleketlere düşürmesin

kışın soğuk ama asil yanını yazın sıcak samimiyetini seviyorum bence bütün mevsimleri doyasıya yaşamak güzel

Yaz geldi havasına giriyoruz böyle havalarda ama eskiden bu havada Ankara'da sular donardı.
Ben üzülüyorum dengelerin bozuluyor olmasına

Sabah üşüyorum, öğlen yanıyorum havalarını yaşıyoruz şu an bulunduğum şehirde.
Yaz mevsimine bayılıyorum, tiril tiril elbiseler, odama vuran güneş, deniz kumsal, balkon keyfi.
Gerçekten gelsin bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…