Telefon su anda 24 dereceyi gosteriyor.Okula t shirtle gidiyorum.Iyidir iyidir dogalgaz parasi cikmicak pek cepten
Dün inanılmaz sıcaktı .
Motorla İstanbul - İzmit yaptık kalında giyinmedığım halde sıcak bastı resmen . Motor eldivenlerımı çıkardım bı ara resmen sıcak gelıyordu elıme
Boyle seyler ortalikta soylenmez. Belki cani eski motorlu gunlerini ozleyen bi hamile vardir
Valla kazadan sonra ilk uzun yolculuğumuz korkmadım dıyemem ama güzeldi be
Siz sıranızı savdınız sıra bızde :))
havalarında antidepresana ihtiyacı var bence
havalarında antidepresana ihtiyacı var bence
Keske her mevsimi mevsimin gerektirdigi gibi yasasak subatta boyleyse temmuz agustosta asfalta yapisip ensemizde yumurta pisirirler :)
Keşke bizde şehir şehir gezsek te donmaya razıyımBu sıcak havalar geçtiğimiz 2 hafta ben şehir şehir gezerken niye olmadı? Dondum günlerce
oh,oh İstanbul çok güzel bugünn..Meteoroloji'den son uyarı! Sıcaklıklar artıyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. İstanbul ve Ankara'da sıcaklık bu mevsim ortalamasına göre rekoru kırılacak. İstanbul yarın 23 derece olacak.
Sitene Ekle
Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, bu Sabahsaatlerinde Bursa, Bilecik, Balıkesir'in kuzey ilçeleri, Eskişehir, Bolu, Ankara, Kırıkkale, Antalyave Isparta çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI ARTIYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.
Rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli(30-50 Km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
http://www.milliyet.com.tr/meteoroloji-den-son-uyari--gundem-2194543/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?