Sıcak su torbası belimi yaktı lütfen yardım :(

hilalderin0001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
10
2
27
Merhaba arkadaşlar. Bel ağrısından dolayı iki hafta her gün sabah akşam sıcak su torbası uyguladım. Kaslarımın ağrısını alır diye fizik tedavi merkezindeki bayan her gün uygula mutlaka dedi. Ailem fark etti her gün sıcak su torbası koymaktan belimde zamanla yanık izleri oluşmuş sıcak su torbası patlamadı o sıcaklıktan ötürü belim yanmış. Şuan kahverengi lekeler var baya da geniş alanda bu izlerin tamamen geçmiş için ne yapabilirim ya da başına böyle bişey gelip geçti diyen var mi lütfen yardım edin:KK43:

Çok geçmiş olsun . Kontratubex diye bir krem vardı . Ameliyat izlerini bile geçiriyor. Benim sıcak su torbası doğrudan patlamıştı onun bile izlerini gecirmisti
Doktora gittim SGK karışlamıyor dedi o ücreti 150 tlymiş sanırım eczanede pahalı geldiği için alamadım ı kremi:/ sizin yanık izini ne kadar sürede geçirdi peki bir de krem sürdükten sonra bağladınız mı açık mi bıraktınız

İnşallah geçer izi çok moralimi bozdu oradaki iz:KK43: kaç günde geçer bilginiz var mi sürdükten sonra bezle bağlayayım mi açık mı kalsın
Benim el bileğimde yanık izi var 2 hafta sürmedi geçti iz, yatarken gün içinde 2 3 defa sürün bezle bağlarsanız hava almaz pek o yüzden eski kıyafetlerinizi giyin sürdükten sonra açık kalsın

Merhaba arkadaşlar. Bel ağrısından dolayı iki hafta her gün sabah akşam sıcak su torbası uyguladım. Kaslarımın ağrısını alır diye fizik tedavi merkezindeki bayan her gün uygula mutlaka dedi. Ailem fark etti her gün sıcak su torbası koymaktan belimde zamanla yanık izleri oluşmuş sıcak su torbası patlamadı o sıcaklıktan ötürü belim yanmış. Şuan kahverengi lekeler var baya da geniş alanda bu izlerin tamamen geçmiş için ne yapabilirim ya da başına böyle bişey gelip geçti diyen var mi lütfen yardım edin:KK43:
Allah korusun iç organlarına bile zarar verirsin aşırı sıcakta kötü . Bim şok gibi yerlerde ısıtıcı bantlar var öneririm bende onu adet ağrısında kullanırdım

Benim el bileğimde yanık izi var 2 hafta sürmedi geçti iz, yatarken gün içinde 2 3 defa sürün bezle bağlarsanız hava almaz pek o yüzden eski kıyafetlerinizi giyin sürdükten sonra açık kalsın
Bn bir hafta sonra farkına vardım izin:/ geç sürsem de etki eder mi ? Siz yandıktan hemen sonra mi sürdünüz?

Çok geçmiş olsun:anne: bir arkadaşımın boynunda patlamıştı komşuları vardı Zeytinburnu Surp Pirgiçte doktor sürekli kabukları soyarak bir tedavi uyguladı hiç iz kalmamıştı.Derin yanıklar varsa kantoron vs fayda edemeyebiliro_O

Doktora gittim SGK karışlamıyor dedi o ücreti 150 tlymiş sanırım eczanede pahalı geldiği için alamadım ı kremi:/ sizin yanık izini ne kadar sürede geçirdi peki bir de krem sürdükten sonra bağladınız mı açık mi bıraktınız
Scarex var istiyorsanız o 69 tl. İçerikleri full aynı hatta scarexte daha fazla silikon var contraxtubex'e göre ama gramajı az olduğu için daha ucuza alabiliyorsunuz. Yanık çok büyük bir alanda değilse onu alın.

Aynisi banada olmustu bi kac sene once, ben bisey surmeden gecmisti. Fotoda ekleyim, izler boyleydi. Gecer yani merak etme. Ama sen yine krem sur tabi

Eklentiler

• Screenshot_20200603_153558_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200603_153558_com.android.chrome.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 300
Ya cocukluktan kalma yaniklari da gecirir mi ki acaba

X