Arkadaşlar sıcak su içerek zayıflanırmı ? Ayrıca sıcak su veya ılık su içerek zayıflayan varmı? çok merak ediyorum ben başladım fayda gördüm gibi... Tabi yememe de dikkat ediyorum bu arada ama özellikle yapmış kişilerden duysam daha ii olur hadi by şimdiden yorumlarınıza
teşekkürlerrrrrr................
uzmanlar hiçbir yiyecek ve içeceğin doğrudan zayıflatamayacağını söylüyor.ama metabolizmayı hızlandırarak,sindirime fayda sağlayarak ya da tokluk hissi vererek zayıflamaya YARDIMCI olan besinler var.ama zayıflamak isteyen biri boğazını tutmayı ve spor yapmayı göze almalı.yoksa herşey boş.
ayy hiç sıcak su içemem oda sıcaklığındaki suyu bile içemem illa dolaptan olcak yaz kış.kışın buzdolabına su koymuolar evde susasam bile içmem içemiorum midemi bulandırıo soğuk olmayan su.nerdeyse bütün kışı kolayla geçirdim diyebilirim küçük şişe alıp dolaba atmadığım zaman kolayla gideriodum susuzluğumu.benim gibi olan var mı acaba
sıcak su sabah kalkınca bir de akşam yemeğine doğru içiyorum, bunun dışında soğuk suyun da metabolizmayı hızlandırdığını biliyorum, hem ondan hem ondan, sonuç olarak günde hemen hemen 2.5-3 lt su tüketiyorum.