Sıcak su içmenin faydaları

AYBUKEECE

ECEMMM
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
15
1
36
Erzincan
Arkadaşlar sıcak su içerek zayıflanırmı ? Ayrıca sıcak su veya ılık su içerek zayıflayan varmı? çok merak ediyorum ben başladım fayda gördüm gibi... Tabi yememe de dikkat ediyorum bu arada ama özellikle yapmış kişilerden duysam daha ii olur hadi by şimdiden yorumlarınıza
teşekkürlerrrrrr................

faydası olduğunu düşünüyorum...
ben sıcak su içtiğimde hem tuvalete rahat çıkablıyorum hemde tokluk hissediyorum

bir dönem sıcak su içerek 3-4 kilo vermiştim. tabi diyet de yaptım. ancak uzmanlar sıcak suyun faydalı olmadığını söylüyolar

her sabah aç karınla sıcak su içerim ve 2-3 tane kuru kaysı yerim... sindirim problemi yaşayanlar için ...

bunu bende duydum ve bir kac gün sabah ac karnina ictim, ama tadi cok kötü yaaaa

uzmanlar hiçbir yiyecek ve içeceğin doğrudan zayıflatamayacağını söylüyor.ama metabolizmayı hızlandırarak,sindirime fayda sağlayarak ya da tokluk hissi vererek zayıflamaya YARDIMCI olan besinler var.ama zayıflamak isteyen biri boğazını tutmayı ve spor yapmayı göze almalı.yoksa herşey boş.

canım kilo vermeye faydası var mı bilmem ama ben hep sıcağa yakın ılık su içerim daha sağlıklı olduğunu duydum ...

ayy hiç sıcak su içemem oda sıcaklığındaki suyu bile içemem illa dolaptan olcak yaz kış.kışın buzdolabına su koymuolar evde susasam bile içmem içemiorum midemi bulandırıo soğuk olmayan su.nerdeyse bütün kışı kolayla geçirdim diyebilirim küçük şişe alıp dolaba atmadığım zaman kolayla gideriodum susuzluğumu.benim gibi olan var mı acaba

sıcak su sabah kalkınca bir de akşam yemeğine doğru içiyorum, bunun dışında soğuk suyun da metabolizmayı hızlandırdığını biliyorum, hem ondan hem ondan, sonuç olarak günde hemen hemen 2.5-3 lt su tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…