- 21 Mayıs 2018
- 404
- 529
- 33
-
- Konu Sahibi Almira2017
Bende Mardin’de 52 dereceyi gördüm dışarda . Evimiz hep sıcak, çok sıcak. Klimalı odadan başka odaya geçmek istemiyoruz . 24 saat çalışıyor hangi odadaysak onu çalıştırıyoruz.
Doktorumuz klimayı 25 derecede çalıştırırsanız sorun olmaz sağlık için demişti, öyle yapıyoruz . İdeal Oda sıcaklığında çalışıyor , ne üşüyor ne terliyor. Klimanın kanatlarını da yukarı veriyoruz
Kızım da bu aylarda 6 aylıktı. Klimayı 24 derecede çalıştırıyorduk, klimanın olduğu odada asla uyutmuyorduk, bir de eğer terliyse filan asla klimaya yaklaştırmıyorduk. Klimayı hep tavana doğru çeviriyorduk. Buna rağmen yazın ortasında soğuk algınlığı yaşadı mı; evet. Doktor yaptıklarımıza doğru yapıyorsunuz demişti halbu ki. Demek ki bizim minnoş yeterince doğru bulmamış. Neyse, napalım, sıcaktan fenalık geçirmelerinden iyidir.
Kızlar selam.. Malum havalar çok sıcak ve klima acmadan da duramiyoruzfakat bebegimle ilgili nasil hareket edecegimi sasirdim. 6.5 aylik ve O bizden daha cok terliyor cok hareketli oldugu için. Ustune tshirt giydiriyorum fakat altina kisa giydirsem ayaklari bakiyorum soguk üşüyecek karni agriyacak gazi olacak diye korkuyorum, uzun giydirsem bu sefer de ayaklarinin terledigini goruyorum napicagimi sasirdim.. sizce napabilirim bana bir akil verin :) teşekkür ederim :)
İşte hangi ara oldu kısmı gizemini koruyor, güya çok dikkat ediyorduk. =)Terleyip üşüdüğü içindir..
Bence ayaklarinda mutlaka corabi olsun. Atlet olarak da su fitilli atletlerden giydirin ama yazlik degil de kislik olanindan, sifir kollu kalinca olanindan, üstüne yarim kollu. Altina da sort ya da uzun degil de tayt giydirin kapri gibi olanlardan :) Ben de sizinle ayni durumdayim. Bir de su günlerde her gün banyo yaptirip uyutuyorum, rahatlasin diye kuzum.Kızlar selam.. Malum havalar çok sıcak ve klima acmadan da duramiyoruzfakat bebegimle ilgili nasil hareket edecegimi sasirdim. 6.5 aylik ve O bizden daha cok terliyor cok hareketli oldugu için. Ustune tshirt giydiriyorum fakat altina kisa giydirsem ayaklari bakiyorum soguk üşüyecek karni agriyacak gazi olacak diye korkuyorum, uzun giydirsem bu sefer de ayaklarinin terledigini goruyorum napicagimi sasirdim.. sizce napabilirim bana bir akil verin :) teşekkür ederim :)
Barbatoz ve çorap giydirin :)
Çok ince yazlık çorap , normal çoraplar rahatsız edebilir
üzerine askılı bir body, ayağına da minik bir çorap giydirin.. ben olsam onu da giydirmem gerçi.. terletip üşütmeyin yeter..
üzerinde kısa kollu var zaten.. ben ayaklarından yana dertliyim. bi müddet sort giydirdim ayakları soğuk gibi geldi ama dedik çok sıcak ya bişi olmaz.. sonra 4-5 gündür gazımız var işte kendini sıkmaya başladı bizde dedik herhalde ayakları üşüdü karnı ağrıyorBen klimayi 25-26 derecede havaya vuracak sekilde aciyorum. Normal kisa kollu badi ve sort veya pijama giydirin. Bacaklarinin soguk olmasindan bir sey olmaz