Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evinizde güle güle oturun. eşyalarınızı mutlulukla eskitin. burda bi kaç evde gördüm de merak ediyorum ben de. acaba kapı üstlerine neden havlu asılıyor. yoksa çeyiz serildiğinde mi sadece böyle. ben burda gördüm bunu. daha önce gittiğim evlerde de görmedim böyle bişey de o yüzden kafama takıldı.bir de naçizane fikrim konsol tuvalet aynası lavabo tezgahı mutfak tezgahı çok dolu.göz yoruyoor. bence ne kadar boş o kadar güzel. ya da tek tük bazı şeyler kalabilir. onları birazcık azaltsan temizlik yaparken tek tek kaldırmamış olursun. zaman kaybı bence.
iyi günlerde oturun halılarınız çok güzel benimkilere çok benziyor..
ya bende o tuvalet aynasının ve banyo dolabının üstündekilere takıldım
biraz azaltsanız bence göze daha hoş gelebilir..
eşyalarınız eviniz çok güzel küçük kutu gibi ve sıcak.ama bende nacizane tuvalet aynasının banyo dolabının üzerindekileri biraz azaltmanızı önereceğim zira çok göz yoruyor
evin çok güzel kırmızı odana bayıldım ama bir iki önerim var kabul edersen mutfakta çok fazla eşya var tezgahın üstünde, birde tüllerine birşey takmışsın net gözükmüyor ne olduğu onları takmasan uzun kalsa daha güzel durucak
canım evinde güle güle otur.
ama birkaç arkadaşında dediği gibi mutfak tezgağın,banyo ve yatak odası ayna önüğ çok kalabalık....
bence temizliği baya zor oluyodur.
göz yoruyor....
ama tercih meselesiiii tabii