• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sibelium ilaç kullanan var ise aydınlatabilir miii

Hannne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
5
0
1
26
Dün baş dönmesi için nörolojiye de gittim kronik migren hastası olduğum için vestibular migrende olabilir dedi Sibelium diye bir ilaç verdi de akşamları 2 almak gerekiyor ben 1 tane alıyorum :( ağır bir ilaç mı nasıl bir yan etkisi olur son 3 aydır kullanmadığım ilaç kalmadı zaten

Merhaba öncelikle yıllardır ara ara baş dönmesi ataklarım olur etraf tepetaklak olur yaklaşık 1 gün sürer geçer en fazla 2 yıl önce biraz seyri değişti bende baş dönmesi atağı yaşadım yine ve ardından geçmeyen sersemlik hali oturdu kafama kafamı kaldıramıyorum vestibüler migren tanısı aldım.. sibellim kullandım 5. Günde faydasını gördüm 8 ay kullandım geçti 2 yıl boyunca iyiydim taaa ki Ekim ayına kadar Ekim ayında çok şiddetli bir atak yaşadım tam 1 gün boyunca şiddetli bir baş dönmesi yaşadım tam 1 gün boyunca aralıksız başım döndü ve ondan sonra hala kafamı toplayamadım şimdi sürekli başım ağrıyor gibi Topamax başladı doktorum 2 hafta oldu oda hala fayda etmedi çok çaresizim sizin nasıl

Back