• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Si lolita (Kendi çekimim kendi yorumumla )

bende de var bu parfümden.. geçen sene almıştım. şişesine hakkaten bayılıyorum. Biraz baharatlı olduğundan benim çin kış mevsiminde kullanabileceğim bir parfüm yani yakında başlarım tekrar sıkmaya :)

boynunda fuları bile var minicik çok şirin :))

Bencede baharat oranı biraz yüksek ama çok aşırı bunaltıcı sıcaklar haricinde ben yazında kullanabileceğimi düşündüm seviyorum belirgin kokularu, sırf şişesi için bile 30 ml almaya değer :)

temmuz sıcağında bilmeden sıkmıştım bir avm de.o sıcağa rağmen bir 10 dk sonra süper durmuştu tenimde.kış için güzel bir koku.ama yakışmayanda facia olabilir...

Karekteristik ,sıradışı bir koku .Bana tütün,puro ,çikolata,karabiber karışımı bir parfüm gibi geliyor.Sanki esmerlere daha bir yakışır gibi duruyor.İlk 20-25 dakika parfümü sıkan kişiye sıradan ya da itici gelebilir ama sonradan yumuşuyor hatta her geçen saat daha güzelleşiyor.

Son düzenleme:
bu parfümü dışarı çıkmadan bi saat önce sıkmak lazım. anca oturuyor koku. ilk sıkıldığında rahatsız edici bulunabilir.

Valla hala sıkılmadım severek kullanıyorum,sanırım hiç bir açık parfüm markasıda si lolitayı üretmiyor yoksa ben mi yanlış biliyorum ?

Si lolita da bence lolitanın tüm kokuları gibi çok şık. Koku kalıcılığı ve kendine haslığı konusunda bu marka çok başarılı. Bir de tabi taklit edilemez şişeleri ile... Bu parfümün sahtesinin üretilmesi için kullanan kişilerin şişesini kırmadan atması lazım böyle bir işçilik kolay taklit edilemez çünkü. Aklınızda bulunsun birgün şişesini saklamaktan sıkılırsanız sahte parfüm piyasasına hizmet etmesin diye lütfen kırıp atın:34:

Keşke kırıp atmak yerine sihirli bir güç tarafından bittikçe yenilense parfümlerimizzz :)

Back