Shopping tv rezillikleri

karbeyaz.ocean

hedefler... hedefler...
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
1.112
7
selam arkadaşlar
rezillikleri diye başladım söze çünki saymakla bitmiyor yaptıkları aldatmacalar. bir örtü sipariş ettim 2 ay önce örtü geldi ben koliyi açarken kargo atladı arabasına bi baktım örtü farklı. cama çıktım ama nafile, araba son sürat gitti müşteri hizmetlerini aradım( ki bu bi işkencedir çağrı sıranız hep 6 veya 5 tir tahmini bekleme sürenizse 3 dakika ama 10 dakika bekler tam çağrı sıranız 1 olduğunda ne hikmetse hattan düşüverirsiniz sinirleriniz sağlamsa bikaç denemeden sonra görevliye ulaşırsınız) (ha unutmadan bazen tam konuşmanızın ortasında bidaha kesilir hat buda cabası sanırım) kısa bi tanıtım sorusundan sonra örtünüzü gelicek kargoya verin derler pekiya benim örtüm yani siparişi verdiğim örtüm gelicekmi derim yoooooooooook olurmu öyle şey önce kargo örtüyü alıcak örtü depoya gidicek benim örtüyü firmaya eksiksiz iade ettiğim onaylanırsa ben telefonla aranıcam paranı iade etmeleri için onlara banka hesap nosu vericem yada parayı değil örtüyü istiyorsam o zamanda gerçekten istediğim ama kavuşamadığım örtümü tekrar tv seyredip aynı örtü satılırsa sipariş verip (tabi bu denize olta atıp balık beklemek gibi bişey) onlar beni sipariş onayı için aradığında yok ben örtü aldımda yanlış geldide paramı istemiyosam aynı ücrette başka örtüyü ekrandan isticektimde ondan sipariş verdimde acaba lutfedermisiniz yani alabilirmiyim şu örtüyü dicemde onlar sipariş onaylanırsa bana geri döncekler...di...di de dönen yok tabi ama sipariş alındı artık bende unuttum herhalde bi 20 gün önce zaten bi 15 gün kargonun iadeyi almaya gelmesi sürdü bi 10 güne yakın örtünün depoya eksiksiz gönderdiğim onayının çıkması sürdü sipariş falan bide hergün SHOPPİNG TV izleyip esas istediğim örtümü yakalamamda derken geldik geçtiğimiz 1,5 hafta önceye ve hep ben arıyorum hani siparişim onaylancakya beni arıycaklardı ben arıyorum onlarda kontrol ediyolar bazen o kadar komiklerki anlatamam ya diyorum niye benim ilk istediğim örtü bana gelmiyor niye ekrandan tekrar satılırken sipariş vermek zorundayım diyolarki örtü sayılı geliyor ekrandan sipariş verince örtünüz adınıza 1 adet ayrılır ya diyorum 2 ay önce ben örtümü sipariş verdim bana başka model geldi peki benim örtüm nerde o zaman bu sizin hatanız diyorum cevap yok bilemiyoruz bu konuda yetkimiz yok yetkiliyi bağla diyorum onada yetkisi yok aslında ortada yetkili filan yok yok anlıyomusunuz o kadar yetkisiz bi kanalki bu kanal anlıyamıyorum yanibu arada hatırlıyamadığım bi sürü saçmalıkta oldu ama gerçekten hatırlıyamıyorum yani bi bu kadar daha yazılır onlarla veeeeeeeeeeeee geldim zar zor 4 gün önceye gene baştan anlattım derdimi dedilerki hala onay bekliyor biz bi öğrenelim birazdan size döneriz nerde yine arayan soran yok sonraki gün gene ben aradım ilginç bişey oldu müşteri hizmetlerindeki görevli kız beni tanıdı hatta şu örtüyü istiyodunuz siz dimi diye kimlik bilgimi bile sorgulamadan söyleyiverdi (bu arada buda ayrı bi skandal ya başka bi müşteri olsaydım? neyse) dediki siparişiniz onaylanmış pazartesi yola çıkıyor örtünüz 1 hafta içinde elinizde olur saolun dedim ve 2 ay sonra ilk defa yüzümde küçük bi tebessümle telefonu kapattım bu akşamsa yani çarşamba gecesi kızkardeşim dediki abla bi arayalımmı içim rahat değil örtü yolda desinlerde rahat edeyim kız haklı tabi onunda burnundan geldi kolay kolay bişeyi beğenmez ilk defa bişeyi beğendi üstelik nişanlı çeyiz evi hazırlıyoruz örtü acil lazım kıza söz verdim tatlım örtüyü yetiştiricez diye kısacası onada bi ton rezil olduk oldummmmmmmmmm yani işte kızın içinemi doğmuş nedir bi arıyalım dedi aradım hay aramaz olsaydım bi problem daha facia bunlar ya örtü satmıyolar yalanlarla insanı satışa getiriyolar resmen iki gün önce konuştuğum müşteri temsilcisini yalancı çıkaran bi açıklama yaptılar örtü bırak yola çıkmayı daha onaylanmamış bile ortada örtü yok aniden ödemem gereken ek bi meblağ çıkarttı yeni temsilci bayan 5 TL olay 5 tl de değil ki aynı örtü bu akşam yine satıldı hala 2 ay önceki fiyattan satılıyor ekranda ama ben 5 tl daha ödüyorum tamam diyorum sorun değil ödeyim ama niye bunu bu gece duyuyorum hani örtü yoldaydı pazartesi çıkmıştı yola diyorum öyle bişey yok diyo bu görüşmeler kayıt altına alınyorya diyorum kontrol edin hatun kişi dinlemiyor bile sanırım tek taraflı kaydediliyor bu konuşmalar örtü gelsin kapıda öderim kalan meblağı diyorum olmaz diyor banka hesabına ödeyip bizler parayı almadan firma yollamaz ürünü diyor benden bi okey daha şimdi 2 gün iznim var cuma günü arıycaklar parayıo yatırdım dersem onaylıycaklarmış örtüde 1 hafta içinde elime geçecekmiş yani durum hala bi muamma şu örtüyü alırsak kızkardeşimin yatağına değil duvarına çivilemek gibi bi hayalim var artık anlıyacağınız bu shopping tv denilen kanala elini verirsen kolunu kaptırıyor, kendi paranızla rezil oluyorsunuz siz bilirsiniz ama ben bu kanaldan canı yanmış bi kişi olarak bu kanaldan alışveriş yapmamaya özen göstermenizi tavsiye edebilirim bu arada stresten roman gibi yazmışım sıkılmadan okuyan herkese teşekkür ediyorum ve şu malum örtüyü sağsalim teslim alabilirsem inşallah bildiricem sizlere yine yanlış geliyomu herhalde çıldırırım şimdilik hoşcakalın....

merakima yenilerek soruyorum mazur görün,
nasil bir örtü ki bu? bir özelligi filan mi var...
baya bi ugras vermissiniz de onun icin soruyorum.:kedi:

en güzeli göz göre göre almak galiba.

niye güveniyosunuz ki böyle abuk subuk tanıtım filmlerine?
bi arkadaşım da "alma parana yazık" dedigim halde dinlemedi t.cover midir over midir nedir dövmeyi bile kapattıgı idda edilen uyduruk fondotenden aldı
sonuc; fiyaskooo!
bin pişman oldu
bulaşmadıgı yer kalmadı
kapatıcılık desen vasat...
iade edip parasını da almadı ugrasamicam diye
yedigi kazıkla kalakaldı öylece :kahve:

bende arkadaşlara katılıyorum..nasıl bir örtü ki bu bu kadar uğraştınız..hadi bunu bir kenara bırakın ,görmediğiniz bişiyi nasıl alıyorsunuz..dükkandan bile alırken her tarafını inceliyoruz,hatta bazen dükkandaki malde bile sorun çıkabiliyor..böyle bir durumda sorun çıkmasa olmaz zaten.))o kadar da deniliyor,kapıya gelenden mal almayın diye..sizin durumda bir nevi kapıdan mal almak

mesele örtü değil bence insanların yaklaşımları...
benim başıma böyle birşey gelse ki asla malımı almadan parayı vermem kusura bakmasınlar kaldıki böyle bir kanaldan alışveriş yapmam ama yaparsamda aldığım değil bir örtü bir çatal olsa bile burunlarından fitil fitil getiririm tüketici hakları diye bişey var...arkadaşım onlar 30 günlük iade süresini aştırıp bir şekilde paraları cebe atıyorlar yemeyin bunları almayın alacaksanızda böyle bu arkadaş gibi peşini bırakmayın olurmu?herkes hakkını arasın aman boşver bir örtü nolucek dese bu adamlara prim yaptırır işte aferin arkadaşım tebrik ediyorum azmini inşallah ya örtün gelir ya paran....bırakma sakın yakalarını ders olur bidahada almazsın...

Bazı arkadaşlar konu sahibine yüklenmiş ama kimse bile bile lades demez dimi?
Bi hata yapmış ve bize derdini anlatmış bizde onu eleştirmek yerine destek olursak hepimiz için daha faydalı olacağını düşünüyorum...
Arkadaşım bence yakalarını bırakma küçük bişeydir diyip herkes bırakıyo bunlarda amip gibi çoğalıyorlar, gerekirse mahkemeye ve gazetelere vericem diyip korkutabilirsin...Bizim komşumuzda böyle bir sıkıntıya düşmüştü telefon edip mahkeme, televizyon ve gazeteden bahsedince parasını geri verdiler...

selam arkadaşlar sizlerle paylaştığım sorunuma bazılarınız eleştiren bazılarınızsa eleştirirken destekliyen cevaplar yazmışsınız ama önemli olan kayıtsız kalmayıp fikirlerinizi açıkça beyan etmişsiniz sizlere tek tek teşekkür ediyorum sonuçta iyi yada kötü yazılan herşeyi belkide daha fazla eleştiriyi hakettiğimin bilincindeyim ama oldu birkere ve bu işi sonuçlandırmam lazım gerekli tüm görüşmeleri zar zor da olsa yaptım ve bu günde ödemem için 2 gün süre tanınan 5 tl yi yatırdım makbuzu elimde arayıp onlarada bildirdim söylediklerine göre örtünün çıkışı artık onaylandı ve yarın cuma araya bir haftasonu tatili giriyor 1 hafta içinde örtü elimde olcakmış şimdi sadece beklemedeyim bu bi haftada geçsin bakalım ne olacak gelişmeleri sizinle paylaşıcam kısmetse şimdilik hoşcakalın arkadaşlar yorumlarınıza tekrar teşekkürler...

bu arada bu siteye üye olan kızkardeşim ben ablasıyım yaşadığım sorunu onun vasıtasıyla sizlerle paylaştım oda benim gibi sonucu merakla bekliyor belki oda yorum yazabilir sizlere bilginiz olsun diye yazıyorum bunu görüşmek üzere...

bıkmadan usanmadan okudum yazınızı insan magdur oldumu kendini ifade etmesi çok zor gerçekten zaten onlar satana kadar yok şöyle yok böyle milleti kandırıyolar resmen sizin yerinizde olsan iptal ederim siparişimi başka yermi yok

X