- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.261
Diğer topikte sanki öyle konuşulmustu, birazdan görünce bilgi verir meneksemizYasin mi baci ben okuyamam yasin.. tefrice okunan kisi okusun. Olmaz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer topikte sanki öyle konuşulmustu, birazdan görünce bilgi verir meneksemizYasin mi baci ben okuyamam yasin.. tefrice okunan kisi okusun. Olmaz mi
Yasin niyeki ilk okuduğumuz da okumamıştik Arapça bilmeyenlerde var yaniYasin mi baci ben okuyamam yasin.. tefrice okunan kisi okusun. Olmaz mi
Arapça bilmeyenler varDiğer topikte sanki öyle konuşulmustu, birazdan görünce bilgi verir meneksemiz
Diğer topikte öyle konuşulmustu ondan sordum ben, Morrmeneksee gel bizi aydınlatArapça bilmeyenler var
Gelir şimdi iki gözümün çiçeğiDiğer topikte öyle konuşulmustu ondan sordum ben, Morrmeneksee gel bizi aydınlat
Diğer topikte öyle konuşulmustu ondan sordum ben, Morrmeneksee gel bizi aydınlat
Saliha40 kızLr yasın yok. Yasini tefriceden sonra isteyenlerle okuyacaz. Yetıstıremeyenler fılan olur sadece tefriciye okuyacazGelir şimdi iki gözümün çiçeği
Beni en başa alabilirsin meneksemSaliha40 kızLr yasın yok. Yasini tefriceden sonra isteyenlerle okuyacaz. Yetıstıremeyenler fılan olur sadece tefriciye okuyacaz
Bırde 3 arkadasımız tedavisine başlayacak lısteyi ona gore duzenlesem bi sıkıntı olur mu sızler ıcın
burcusami
i p e k
R rana20 acıleyetınız yoksa lıstede degısıklık yapabilir miyim
Benim için sorun yok canımSaliha40 kızLr yasın yok. Yasini tefriceden sonra isteyenlerle okuyacaz. Yetıstıremeyenler fılan olur sadece tefriciye okuyacaz
Bırde 3 arkadasımız tedavisine başlayacak lısteyi ona gore duzenlesem bi sıkıntı olur mu sızler ıcın
burcusami
i p e k
Ne yaptın menekşem ne zaman başlıyoruz nasıl başlıyoruz saat kaçta bitmeli bilgi verirsen seviniriz inşallah bugün başlamıyoruz demiMagnifiaque magniiii sen katılıyormuydun
Abla sende katılıyor musunNe yaptın menekşem ne zaman başlıyoruz nasıl başlıyoruz saat kaçta bitmeli bilgi verirsen seviniriz inşallah bugün başlamıyoruz demi
Canım aksam mı okuyacaz, şimdi okuyamıyor muyuz
Aksam baslatacam cunku ılk sıra bende guzelce abdest alıp, namazımı kılıp oyle baslamak istiyorum kızlar aksam yazacam zaten Herseyi.Ne yaptın menekşem ne zaman başlıyoruz nasıl başlıyoruz saat kaçta bitmeli bilgi verirsen seviniriz inşallah bugün başlamıyoruz demi
İstersen katıılmıyım kız akşam msj yazdınnya abla artık sende katıl gel diyeAbla sende katılıyor musun
KIZLAR LİSTE 24 KISİ HABERINIZ OLSUN
Benim için sıkıntı yok cnm alabilirsinSaliha40 kızLr yasın yok. Yasini tefriceden sonra isteyenlerle okuyacaz. Yetıstıremeyenler fılan olur sadece tefriciye okuyacaz
burcusami
i p e k
Katılırım
Ekledım kızlar ve liste kapandıListe kapanmadıysa bende katılmak isterim
Emegıne saglık canımKızlar listeyi güncelledim..
Son 26 kısı ıle kapattım aksam benim duam ıle başlayacağız detayları yazacam...
Kişi bası 170
Dua sahıbi kendıne 194 okumus olacak gayet makul ve hızlıca okunacak bı rakam
Tek tek ricam bildirimleri aksatmadan gunu gunune yapın, dua sahıbi hemen bıtımınde dualasın.
Seri sekılde bitirelim.
Sorunsuz olunca nasıl bıttıgını anlamıyoruz bıle
Morrmeneksee
R rana20
Ssevincli
Magnifiaque
i p e k
Life light
Sohrab
M Morlale8
mavikelebek34
5 528mucizemmm
C Chuck24681012
Sadelikherseydir
cevizli tarcinli kek
Mavibirumut
SoLeiL12
G gunces
burcusami
B Buluts34
Madammor
K karamelli001
Saliha40
Saliha40 annesi
Aktif Lora
Yazarhanim
Krew
ohbb
Basliyorum insallahKızlar listeyi güncelledim..
Son 26 kısı ıle kapattım aksam benim duam ıle başlayacağız detayları yazacam...
Kişi bası 170
Dua sahıbi kendıne 194 okumus olacak gayet makul ve hızlıca okunacak bı rakam
Tek tek ricam bildirimleri aksatmadan gunu gunune yapın, dua sahıbi hemen bıtımınde dualasın.
Seri sekılde bitirelim.
Sorunsuz olunca nasıl bıttıgını anlamıyoruz bıle
Morrmeneksee
R rana20
Ssevincli
Magnifiaque
i p e k
Life light
Sohrab
M Morlale8
mavikelebek34
5 528mucizemmm