- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.241
Çok isterdim kuzu ama kaza namazlarına başlayacağım yoğun geçecek 12 gün önümüzdeki .. namaz tipiginde paylaşacagim bir yıl kaza borcunu 12 günde ödüyorsun birde kız var benim malum ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok isterdim kuzu ama kaza namazlarına başlayacağım yoğun geçecek 12 gün önümüzdeki .. namaz tipiginde paylaşacagim bir yıl kaza borcunu 12 günde ödüyorsun birde kız var benim malum ..
Canım çok isterdim katılmak ama bugün transferim oldu bi kac gün dikkat etmem lazim dinleniyorum kimsenin hakkına girmek istemem yattığım yerdende okunmaz ama çok isterdim nasipte yokmuş
Evet kız annenı nasıl unuturumikimizde aldin demi
Olsun ınsallah daha cokkkk bulusuruz dua grupların da.. Insallah guzel haberlerini alırız yaa ınsallahCanım çok isterdim katılmak ama bugün transferim oldu bi kac gün dikkat etmem lazim dinleniyorum kimsenin hakkına girmek istemem yattığım yerdende okunmaz ama çok isterdim nasipte yokmuş
Maşallah ya kahvemÇok isterdim kuzu ama kaza namazlarına başlayacağım yoğun geçecek 12 gün önümüzdeki .. namaz tipiginde paylaşacagim bir yıl kaza borcunu 12 günde ödüyorsun birde kız var benim malum ..
Inşallah canım Allah razı olsun çok istiyordum tefriciyede olmak okumak banada okunsun ama nasipte yokmuşEvet kız annenı nasıl unuturum
Olsun ınsallah daha cokkkk bulusuruz dua grupların da.. Insallah guzel haberlerini alırız yaa ınsallah
Bu konu hakkında bende bilgi almak isterim arkadaşımÇok isterdim kuzu ama kaza namazlarına başlayacağım yoğun geçecek 12 gün önümüzdeki .. namaz tipiginde paylaşacagim bir yıl kaza borcunu 12 günde ödüyorsun birde kız var benim malum ..
Yıne okuruz Allahın ıznıyle onumuz kış neler okunur neler buralardaInşallah canım Allah razı olsun çok istiyordum tefriciyede olmak okumak banada okunsun ama nasipte yokmuş
Maşallah ya kahvem
Dua et kuzu çok istiyorum inşaallah başarırım nefsine yenilmemMaşallah ya kahvem
Dualarım senınleDua et kuzu çok istiyorum inşaallah başarırım nefsine yenilmem
Aynen canım bi dahakine inşallah ❣Yıne okuruz Allahın ıznıyle onumuz kış neler okunur neler buralarda
Kattım gitti loram1 kisilik boşluk var sanırım. katılmak isterim inşallah
Katılırım canım
Geç yazmışım bidhaki sefere artık
Gine sona atilmisimKızlar Liste Tamamlandı
Akşama doğru ilk kisinin duasıyla başlarız.
Detayları yazarım, hemen hemen herkes nasıl ilerlediğimizi benım gruplarımdan biliyor zaten.
Tek ricam bildirim konusunda günü birlik, belirtilen saate kadar okudugunuza dair bildirim yapmanız.
Sorunsuz, seri şekilde o zaman ilerlerız Allahın izniyle
Morrmeneksee
R rana20
burcusami
i p e k
Life light
Sohrab
M Morlale8
mavikelebek34
5 528mucizemmm
C Chuck24681012
Sadelikherseydir
cevizli tarcinli kek
Mavibirumut
SoLeiL12
G gunces
Ssevincli
B Buluts34
Madammor
K karamelli001
Saliha40
Saliha40 annesi
Aktif Lora
+2 yasin miKızlar Liste Tamamlandı
Akşama doğru ilk kisinin duasıyla başlarız.
Detayları yazarım, hemen hemen herkes nasıl ilerlediğimizi benım gruplarımdan biliyor zaten.
Tek ricam bildirim konusunda günü birlik, belirtilen saate kadar okudugunuza dair bildirim yapmanız.
Sorunsuz, seri şekilde o zaman ilerlerız Allahın izniyle
Morrmeneksee
R rana20
burcusami
i p e k
Life light
Sohrab
M Morlale8
mavikelebek34
5 528mucizemmm
C Chuck24681012
Sadelikherseydir
cevizli tarcinli kek
Mavibirumut
SoLeiL12
G gunces
Ssevincli
B Buluts34
Madammor
K karamelli001
Saliha40
Saliha40 annesi
Aktif Lora
Yasin mi baci ben okuyamam yasin.. tefrice okunan kisi okusun. Olmaz mi+2 yasin mi