- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Alalim o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canımŞİMDİ KIZLAR MELANKOLİM ARKADASIMIZ AZ COK BİLİYORSUNUZ AILEVİ SIKINTILAR YASIYOR BU SIRA.. YETISEMIYOR OKUMALARA BIZ ONA 1. GUN OKUDUK ZATEN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.. 2 GUNDUR KENDI ARAMIZDA SON DAKIKADA PAYLASIYORUZ 200 TANE YI BIRAZ ZOR OLUYOR.. FİKRİM SU EĞER KABUL EDERSENİZ SIZLERDE.. TEFRİCİYE GRUBUNA KATILMAK ISTEYEN ARKADASLARIMIZDAN 1 TANESINI ONUN YERINE EKLEYELIM YINE 22 KISI OLALIM...
MELANKOLİM. ARKADASIMIZADA TEFRİCİYE HEDİYE ETMIS OLURUZ KABUL EDERSENIZ EĞER TABIKI..
@melankolimm
K karamelli001
Life light
Ceren0134
burcusami
Saliha40 anne
SoLeiL12
M Mavikiz0
@Ada-anne
MoonfacedMom
Saliha40
Perfect Match
Morrmeneksee
Mintimint
5 528mucizemmm
A arkadasimes
K karamelli001 anne
Z zinciriye
M Morlale8
namaste21
B Buluts34
ohbb
Ekle canımDİĞER KIZLAR YAZMASA BILE BEN HEPSININ TAMAM DİYECEĞİNDEN ADIM KADAR EMINIM..
O ZAMAN EKLİYORUM
Harikasın hayırlı olsun ınsallahValla çok mutlu oldum canım bugün paylaştığından başlıyorum hemen
Amin inşallahHarikasın hayırlı olsun ınsallah
Morrmeneksee 20 tane okudum canımKIZLAR 500 TANE İHLAS SURESI KALDI KENDI NİYETİM ICIN OKUYORUM SALATİ TEFRİCİYE İLE BAĞISLAMAK ADINA.. BANA DESTEK ÇIKACAK VARMI.. AYRI KONU AÇMAK İSTEMEDİM
Yeni gördüm canım .Okudukça yazayım tamamlanmadıysa kuzumKIZLAR 500 TANE İHLAS SURESI KALDI KENDI NİYETİM ICIN ⁴OKUYORUM SALATİ TEFRİCİYE İLE BAĞISLAMAK ADINA.. BANA DESTEK ÇIKACAK VARMI.. AYRI KONU AÇMAK İSTEMEDİM
Son 230 kaldı abla çok sukurYeni gördüm canım .Okudukça yazayım tamamlanmadıysa kuzum