- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
KALAN TEFRİCİYE BENIM ADIMA 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 tane aldım kalan 40KALAN BENIM ADIMA 80 TEFRİCİYE VAR KIZLAR BENDE BENIMKINI DAHA BITIREMEDIM O YUZDEN HEPSINI ALAMIYORUM 20 DAHA ALAYIM
KALAN RAKAM 60
Tamam o 40 da ben alayım bitti.20 tane aldım kalan 40
Canım aldığımı okudum, 40 tanesini de okuyabilirim benTamam o 40 da ben alayım bitti.
Sadece K karamelli001 annesi kaldı benım ıcın o kdr hepinizden Allah razı olsun kızlar..
Okurum abla ben Allah razı olsunCanım aldığımı okudum, 40 tanesini de okuyabilirim ben
ŞİMDİ KIZLAR MELANKOLİM ARKADASIMIZ AZ COK BİLİYORSUNUZ AILEVİ SIKINTILAR YASIYOR BU SIRA.. YETISEMIYOR OKUMALARA BIZ ONA 1. GUN OKUDUK ZATEN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.. 2 GUNDUR KENDI ARAMIZDA SON DAKIKADA PAYLASIYORUZ 200 TANE YI BIRAZ ZOR OLUYOR.. FİKRİM SU EĞER KABUL EDERSENİZ SIZLERDE.. TEFRİCİYE GRUBUNA KATILMAK ISTEYEN ARKADASLARIMIZDAN 1 TANESINI ONUN YERINE EKLEYELIM YINE 22 KISI OLALIM...
MELANKOLİM. ARKADASIMIZADA TEFRİCİYE HEDİYE ETMIS OLURUZ KABUL EDERSENIZ EĞER TABIKI..
melankolimm
K karamelli001
Life light
Ceren0134
burcusami
Saliha40 anne
SoLeiL12
M Mavikiz0
@Ada-anne
MoonfacedMom
Saliha40
Perfect Match
Morrmeneksee
Mintimint
5 528mucizemmm
A arkadasimes
K karamelli001 anne
Z zinciriye
M Morlale8
namaste21
B Buluts34
ohbb
Çıkaracaksın yerine birini mi alacaksinŞİMDİ KIZLAR MELANKOLİM ARKADASIMIZ AZ COK BİLİYORSUNUZ AILEVİ SIKINTILAR YASIYOR BU SIRA.. YETISEMIYOR OKUMALARA BIZ ONA 1. GUN OKUDUK ZATEN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.. 2 GUNDUR KENDI ARAMIZDA SON DAKIKADA PAYLASIYORUZ 200 TANE YI BIRAZ ZOR OLUYOR.. FİKRİM SU EĞER KABUL EDERSENİZ SIZLERDE.. TEFRİCİYE GRUBUNA KATILMAK ISTEYEN ARKADASLARIMIZDAN 1 TANESINI ONUN YERINE EKLEYELIM YINE 22 KISI OLALIM...
MELANKOLİM. ARKADASIMIZADA TEFRİCİYE HEDİYE ETMIS OLURUZ KABUL EDERSENIZ EĞER TABIKI..
melankolimm
K karamelli001
Life light
Ceren0134
burcusami
Saliha40 anne
SoLeiL12
M Mavikiz0
@Ada-anne
MoonfacedMom
Saliha40
Perfect Match
Morrmeneksee
Mintimint
5 528mucizemmm
A arkadasimes
K karamelli001 anne
Z zinciriye
M Morlale8
namaste21
B Buluts34
ohbb
Aynen çiçekliböcekli cok ıstıyorduOlur tabi ki canim, ben de sana yazacaktim bugun, her gun fazladan da okuyabiliriz diye.. ama bu duusndugun daha iyi olur bir kisi de sebeplenir hem..
Aynen canım. Tamam dersenız. Genel olrak herkes tamam dıyor galıbaÇıkaracaksın yerine birini mi alacaksin
Okunmuş zaten ona o okuyamiyormus sanırım yetisemiyormusÇıkaracaksın yerine birini mi alacaksin
Olur benceAynen canım. Tamam dersenız. Genel olrak herkes tamam dıyor galıba
Ona okumus olduk, zaten pek girecek durumu da yok gibi.. insallah hersey yoluna girer arkadasin..Aynen canım. Tamam dersenız. Genel olrak herkes tamam dıyor galıba
Aynen canım baya hemde. Son attıgı mesajlardan belliydi ztn. Herkesın cıdden kendıne ayrı sıkıntısı var Allah hepimizın yardımcısı olsunOna okumus olduk, zaten pek girecek durumu da yok gibi.. insallah hersey yoluna girer arkadasin..
Amin canimAynen canım baya hemde. Son attıgı mesajlardan belliydi ztn. Herkesın cıdden kendıne ayrı sıkıntısı var Allah hepimizın yardımcısı olsun