Shook'un Diyet Günlüğü

Kod:
canim kolay gelsin...ben daha once yapmistim.icine hazir domates corbasi katmistim tadi degissin diye....

ewet buda güzel fikir .. yoksa içilmiyo gerçekten hele uzun süre yapacaksan mide bulandırıcı oluyor....

bugün çorbamı içtim 5 öğün yaptım ... arada 3 bardak süt tozu we kahwe.. süt tozunu özellikle belirtiyorum çünkü oldukça kalorili :(((

ama başka bişey yok ...

bugünü atlattık on -onbeş gün talı yememeyi başarırsam insilün direncimi kırabilir böylece açlık krizine son werebilirim . şimdilik ani açlık bastırmaları mevcut çorbayla bastırdık bakalım ...yarın napaçazzzz :)

Heyy çorbadaşın nasıl gidiyor bakalım bugün??

Unutma o kilolar gidecek fit bir görünüm gelecekk !!!! ;)

canim masallah guzel gidiyorsun....tartildinmi...ins.guzel kilo verirsin....

birde hatirladigim kadar corbayla beraber hergun sebze ve meyve de tuketiliyor.bence kendine dikkat et...oldukca agir bir diyet...

Heyy çorbadaşın nasıl gidiyor bakalım bugün??

Unutma o kilolar gidecek fit bir görünüm gelecekk !!!! ;)

çok iyi çorbadaşım bugün üçüncü günüm kaçamak yok sadece birazcık bikaç adet fındık fıstık yedim dün akşam .. ama onlarada ihtiyaç var diyerekten avutuyorum kendimi :8:

canimm hayirli olsun sayfan bence güne güzel bir kahvaltiyla basla öglende cook az bisey yemek ye meyveli yogurtunu armutu filanda aksam yee yani bu benim fikrim tabikide sen bilirsin canimm

o eski diyetim canım şimdi çorbaya başladım kış diyeti yani :))):53:

canim masallah guzel gidiyorsun....tartildinmi...ins.guzel kilo verirsin....

birde hatirladigim kadar corbayla beraber hergun sebze ve meyve de tuketiliyor.bence kendine dikkat et...oldukca agir bir diyet...

benim çorbamın içeriği çook geniş canım aklına gelebilecek bütün sebzeler var..

10 gün kadar bu şekilde yaptıktan sonra meyveye geçecem çünkü insilün direncimi kırmam lazım tatlı ataklarını bastırmam lazım...:41:

sevgili günlük :))))))

bugün 68.8 çıktım :)) 1.200 kaybettik 3 günde

bugün 68.8 çıktım :)) 1.200 kaybettik 3 günde[/

bravvooooooooooooo bravvoooooooooooooooooooo bence giden 1.200 gramın için 5 dakikalık hareketli bir parça açıp çılgınca dans etmelisin. Böylece geriye kalanlarda istenmediklerini ve sonlarının 1200 gram gibi olacağını daha net anlarlar ) ;)

bugün 68.8 çıktım :)) 1.200 kaybettik 3 günde[/

bravvooooooooooooo bravvoooooooooooooooooooo bence giden 1.200 gramın için 5 dakikalık hareketli bir parça açıp çılgınca dans etmelisin. Böylece geriye kalanlarda istenmediklerini ve sonlarının 1200 gram gibi olacağını daha net anlarlar ) ;)

:52:
anlasınlar anlasınlar hepsi gidecek bacım .. :47:

ewwwweeeeet bugünü de kaçamaksız atlattık 4 öğün çorba ve bir avuç fındık fıstık
tabisiii kahwe 4 bardak kadar ....

son 2-3 kilomu çok hızlı aldım o yüzden yerleşmediği için hızla gidecektir.. yani bundan önceki tecrübelerim öyleydi :))))

bu sabah çorba içmedim 3 bardak kahve ile günü açtık .. birazdan bir koca tabak yiyeceğiiiiimmmm :))

Vala önceden çorbayı zorla içiyordum ama şimdi açlıktan mıdır alıştığımdan mıdır bilmem severek içiyorum valaaaa :D Senin nasıl gidiyor bakalım çorbadaşımm??

8. günde çorbam bitti.... 3.5 kilo werdim.. ödem atığım için bu kadar fazla görünüyor aslında ;

bugün kahvaltı yaptım güzelce hatta fazla güzel oldu :))) abarttım sanırım biraz ..

yarın devam ediciim

Back
X