• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shıseıdo Zen

kızzzz napıyosunnnn :3::3: :54: vay bee sen evleneli 1 yılı geçti miii :53:

ayyy evet bir seneyi geçti :) şükür ki her şey yolunda...
şu an çalışıyorum daha doğrusu öğrencilerimin üniversite tercihlerini yapıyordum bir iki haftadır. bugün son gün. sonra ver elini tatil :31: bi de tayinimiz çıktı evi toparla derken çok yoruldum bu aralar :)
sen nasılsın bakem neler yapıyorsun? :29:

ayyy evet bir seneyi geçti :) şükür ki her şey yolunda...
şu an çalışıyorum daha doğrusu öğrencilerimin üniversite tercihlerini yapıyordum bir iki haftadır. bugün son gün. sonra ver elini tatil :31: bi de tayinimiz çıktı evi toparla derken çok yoruldum bu aralar :)
sen nasılsın bakem neler yapıyorsun? :29:

ay nasılda geçiyor zaman :30::30: :nazar:

anladım canım ne güzel :16: tatill :5::5::1:

iyiyim bende ne olsun aynı çalışmaya devam monoton hayat işte :6::6::6::9:

ay nasılda geçiyor zaman :30::30: :nazar:

anladım canım ne güzel :16: tatill :5::5::1:

iyiyim bende ne olsun aynı çalışmaya devam monoton hayat işte :6::6::6::9:

hayırlısı canım ya... bu sene biz de tatil ayarladık ama sadece bir haftalığına... tayin dönemi uzun olduğu için pek tatil yapamıycaz :/

valla benim de çok hareketli bir yaşamım yok :26: ama ne yapcan mecbur katlanıyoruz artık... :50:

hayırlısı canım ya... bu sene biz de tatil ayarladık ama sadece bir haftalığına... tayin dönemi uzun olduğu için pek tatil yapamıycaz :/

valla benim de çok hareketli bir yaşamım yok :26: ama ne yapcan mecbur katlanıyoruz artık... :50:

olsun 1 haftayı bulamaynda var ben :27::5::5:

aynen öyle canım hayırlısı olsunn :16::16::16:

Back
X