Dediğin gibi olmuyor canım, benim tırnaklarım çok hızlı uzar haftada 2 kere kesmek zorunda kalıyorum mesela ama 10 gün kadar tutabiliyorum, kötü görünmüyor.15 güne kalırsa tabii bşze uymaz :)Benim tırnaklarım 3 güne uzar bugün oje sürdüysem ertesi günü uclar hafif hafif beyaz beyaz cıkar yani.. Yoksa güzelmiss yani.
ama tırnaklar hava almaz ve güçsüzleşir arkadaşlar bence çok iyi bir şey değil bu siz bilirsiniz yinede
bu ojenin havayı geçirme özelliği varmış.
eve alıp kendimiz sursek. nereden alırız acab bir de kaca?
ben de dün yaptırdım kuaförüme.bu oje hem hava hem su geçirme özelliğine sahip ve üstelik tırnakları zayıf olanlara birebir imiş,çünkü besleyip güçlendirme özelliği varmış,kuaförüm daha önce bir müşterisine uygulamış ,müşterisi 2 hafta sonra döndüğünde gerçekten ojenin hala pırıl pırıl ve sapasağlam olduğunu söyledi kuaförüm.bakalım benimki de öyle olacakmı göreceğiz.
Abdest meselesine gelince ,abdestliyken
yaptırılabilir.
Arkadaşlar ben yaptırdım ve bayıldımmmmm, yaptırırken baya bir tereddüt ettim çünkü ipek kirpikde yaşadığım saçmalıktan sonra canım tırnaklarıma bişey olmasın diye düşünüyordum. Sonra 15 TL bir fırsat vardı, bağdat caddesine yakın bir yerde.
Ben de fırsatı aldım ve gidip french yaptırdım, harika görünüyorlardı, tatile de gittim okadar çok bozulacak şey yaptım herseferinde baktım yok bozulmamış.
Üzerine renk renk oje sürdüğümde oldu, sildiğimde hep altta bakımlı frenchlerim...
Şimd iki hafta oldu alttan yeni tırnak çıktı tabi, asetonlu pamuğu 10 dakika bekletip tırnak üzerinde ittirici gibi bir çubuk ile iterseniz gidiyor, hiç öyle kuaföre bidaha para bayılmaya gerek de yok.
Alttaki tırnağım da gayet beyaz, sararmamış çok güzel.
Herkese öneririm, fırsatları takip ederseniz mutlaka çıkıyor, 50 TL vermek çok fazla bence.
arkadaslar, shellac ojenin hava ve su gecirdigi soyleniyor o zaman abdeste engel bir durum yok gibi geldi bana ama herhangi bilgiye de ulasamadim. sizlerin bilgisi varsa yazabilirmi