Shellac kalıcı oje

Rafflesia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
20
0
Merhaba,
Bugün bir güzellik merkezinde manikür yaptırdıktan sonra shellac denilen kalıcı ojeyi sürdürdüm. Oje sürüldükten sonra el bir cihazın içine konuluyor ve anında kuruyor. Yani daha kuaförden çıkmadan ojenin bozulma derdi de yok. Bana söylediğine göre 15 güne kadar hiç bozulmadan dayanıyormuş. hihoyyyt 15 günden sonra da tırnak uzadığı için haliyle ojenin silinmesi gerekiyor ancak aseton ojeyi çıkarmadığı için tekrar kuaföre giderek sildirmek gerekiyor.
Eğer kalıcı ojeyi french vs yaptırırsanız, ojeden sıkılırsanız dediğim gibi aseton bu ojeyi çıkarmadığı için shellacle yaptırdığınız frenchin üzerine istediğiniz zaman normal oje sürüp asetonla silebiliyorsunuz, french gene aşağıda kalıyor.
Ben kırmızı tonlarında sürdürdüm. çok parlak ve güzel duruyor. hihoyyyt

çok güzel bi şeymiş valla. ama abdest alma durumlarından geçerli değil

bu benlik değil, neredeyse her gün ya da gün aşırı farklı renk oje sürdüğüm için :) ama yinede büyük bir kolaylık :)

Benim tırnaklarım 3 güne uzar bugün oje sürdüysem ertesi günü uclar hafif hafif beyaz beyaz cıkar yani.. Yoksa güzelmiss yani.

Son düzenleme:
ama tırnaklar hava almaz ve güçsüzleşir arkadaşlar bence çok iyi bir şey değil bu siz bilirsiniz yinede

Benim tırnaklarım 3 güne uzar bugün oje sürdüysem ertesi günü uclar hafif hafif beyaz beyaz cıkar yani.. Yoksa güzelmiss yani.
Dediğin gibi olmuyor canım, benim tırnaklarım çok hızlı uzar haftada 2 kere kesmek zorunda kalıyorum mesela ama 10 gün kadar tutabiliyorum, kötü görünmüyor.15 güne kalırsa tabii bşze uymaz :)

ama tırnaklar hava almaz ve güçsüzleşir arkadaşlar bence çok iyi bir şey değil bu siz bilirsiniz yinede

Tam tersi bu markayı kullandıktan sonra tırnaklarımda pozitif gelişme gördüm...

bu ojenin havayı geçirme özelliği varmış.

Kesinlikle...Bende hem french hemde kırmızı ojesi var yani set olarak, bir kireç beyazı, bir çok açık pembe bir kırmızı bir basecoat bir top coat var tabii uv lambasız işe yaramıyor :) Fotoları eklerim bir ara :) Normal oje ile alakaları yok çok parlak ve pürüssüz oluyor :)

eve alıp kendimiz sursek. nereden alırız acab bir de kaca?

Set olarak aşağı yukarı 300-350 lira gibi bir şeye mal oluyor, ebaydan bakabilirsin...Kısaca sadece ojeyi aldım artık kullanabilirim diye bir şey yok, base coat+topcoat+uv oje+uv lamba+cleanser plus oje çıkartıcı+tırnak pedi almak zorundasınız...Biri eksik olursa olmuyor maalesef...

Arkadaşlar ben yaptırdım ve bayıldımmmmm, yaptırırken baya bir tereddüt ettim çünkü ipek kirpikde yaşadığım saçmalıktan sonra canım tırnaklarıma bişey olmasın diye düşünüyordum. Sonra 15 TL bir fırsat vardı, bağdat caddesine yakın bir yerde.
Ben de fırsatı aldım ve gidip french yaptırdım, harika görünüyorlardı, tatile de gittim okadar çok bozulacak şey yaptım herseferinde baktım yok bozulmamış.
Üzerine renk renk oje sürdüğümde oldu, sildiğimde hep altta bakımlı frenchlerim...
Şimd iki hafta oldu alttan yeni tırnak çıktı tabi, asetonlu pamuğu 10 dakika bekletip tırnak üzerinde ittirici gibi bir çubuk ile iterseniz gidiyor, hiç öyle kuaföre bidaha para bayılmaya gerek de yok.
Alttaki tırnağım da gayet beyaz, sararmamış çok güzel.
Herkese öneririm, fırsatları takip ederseniz mutlaka çıkıyor, 50 TL vermek çok fazla bence.

Ben de dün yaptırdım kuaförüme.Bu oje hem hava hem su geçirme özelliğine sahip ve üstelik tırnakları zayıf olanlara birebir imiş,çünkü besleyip güçlendirme özelliği varmış,kuaförüm daha önce bir müşterisine uygulamış ,müşterisi 2 hafta sonra döndüğünde gerçekten ojenin hala pırıl pırıl ve sapasağlam olduğunu söyledi kuaförüm.Bakalım benimki de öyle olacakmı göreceğiz.
Abdest meselesine gelince ,abdestliyken
yaptırılabilir.

evlilere pek yaramaz desene :)))

şahsen ben hayatta öyle 15 gün aynı ojeyle duramam o yüzdende hiç bana göre degil zaten ama french seven kişiler için birebirmişş

Kadına dair her konuda burası arama motoru gibi öglen arası ke$fettim bir bakayım dedim ve bingo per$embe yaptıracam gelismeleri paylasırım

kızlar ben setını aldım ebayden kendım yaptım 170 tl gıbı bıseye geldı hemen hemen bu ojeyı kesfettıgımden berı upuzun tırnaklarla gezıorum:)kesınlıkle kırılmasını onluo guclendırıo estetik yanını saymıorum bıle

arkadaslar, shellac ojenin hava ve su gecirdigi soyleniyor o zaman abdeste engel bir durum yok gibi geldi bana ama herhangi bilgiye de ulasamadim. sizlerin bilgisi varsa yazabilirmi

ben çarşamba günü yaptırdım her bakışımda iyiki yaptırmışım diyorum çok güzel oldu tırnaklarım tabi çıkrınca nasıl olur bilemem ama ben olumsuz bişeyle karşılaşacağımı sanmıyorum

izmir'de ki arkadaşlar için fırsat :) yakala co fırsat sitesinin cazibe bölümünde bulacaksınız.19 tl :)

arkadaslar, shellac ojenin hava ve su gecirdigi soyleniyor o zaman abdeste engel bir durum yok gibi geldi bana ama herhangi bilgiye de ulasamadim. sizlerin bilgisi varsa yazabilirmi

Kulaktan dolma bilgiye gerek yok, neticede hava geçiriyor doğru mikro sirkulasyon özelliği var ama su geçirmiyor, abdeste tamamen engel...

arkadaşlar
bu oje ınanılmaz guzel prussuz duruyor ve bagımlılık yapıyor
abdest benim de aklımda soru işaretiydi
ben de diyanet işlerine mail attım ojenın ozelliklerini uzun uzun anlattım hava ve su geciren micro kanalları oldugunu
1 hafta sonra cevap geldi
sadece oje abdeste engeldır diye
sankı hıc kafa yormamışlar arastırmamışlar gıbı geldı bana cevap beni tatmin etmedi
sonucta hava ve su gecirmese sararır demek ki geciriyor ayrıca gusulden sonra sürülse üzerinden mesh edilebilir islam dini kolaylık dini değil mi
ama kafamda soru işareti kaldığı için sürdürmüyorum
yazın tatilde ayak tırnaklarımda mucizeler yaratmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…