Shellac kalıcı oje

arkadaşalr ben her gün oje dğiştiriodum, artık hastalık halıne gelmişti... ve asetonun tırnağa verdiği zarar zaten ortada. tırnağımın uzerı soyulmaya başlamıstı. uzamıodu. kırılıodu, bnde bu ojeyı yaptırdımm. vee kesinliklee mukemmmeeelll bısıııı :) 2 hafta da cıkarılması gerekıo ama bn flormar 317 suruormm uzerıne tek kat.. cunku benım 1 hafta sonunda kendı tırnagımm cıkıoo.. ve asla sararma olmuo, ılk base coat dıe bısı suruolar o tırnagın beslenmesıne yardımcı bısı. ve sureklı bakımlı duruoo,temızlık yaparken bulaşık yıkarken fln hııc bozulmuo, kalkmıo,kırılmıo. abdest olayına gelince bn gıtmeden gusul abdestı alıorm. sonucta dın-ıman ıcınızde Allah'la olan bısı.

10 15 gün aynı rengi kullanmak benim için neredeyse imkansız ve sanırım çoğumuz içinde böyle üzerine normal oje sürmek ne derece sağlıklı bilmiyoruz henüz yeni bir ürün yeni bir sistem ve standart ojeden farklı olarak içinde bilmediğimiz kimyasallar var kullanmadan önce bir süre izlemek gerekir diye düşünüyorum bildiğiniz gibi yeni çıkan ürünlerin zararı seneler sonra meydana çıkıyor.Yeni çıkan her ürüne şüphe ile yaklaşmak gerekiyor hava aldırdığı söyleniyor bunun ne derece doğru olduğu belli değil birde üzerine standart oje sürüp kapattığınızda vereceği zararı siz düşünün.Belki özel durumlar için kullanılabilir uzun tatil ,balayı vs ama sürekli kullanıma uygun ve sağlıklı bir ürün olduğunu düşünmüyorum ben

X