• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

shaggy halılar

chemeng1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
264
0
96
İzmir
Selamlar hanımlar,

Yeni evleniyorum. Malum halılar, tüller, perdeler bir koşuşturmacıdır gidiyor. Halılarımıza bu hafta içinde karar vereceğiz. Shaggy halılar çok hoşuma gidiyor ama kullanımı hakkında aklımda soru işaretleri var. Almayı düşündüğüm halı %100 akrilik olacak. Yıkamayı normal halı yıkamacılar yapabiliyor mu? Silinmesi ve süpürmesi kolay oluyor mu? Son olarak uzun tüylü mü yoksa kısa tüylü mü tavsiye ederseniz? Yorumlarınız benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim a.s.

Shagy tavsiye etmem. Bastıkça tüyleri yamulur, temizlemesi zor.

Sen iyisimi bildiğimiz klasik halıları tercih et bacımolumunekankayizsmile

ben tavsiye ediyorum.temizliği normal halılarda nasılsa bundada öyle.bastıkça yamulma gibi bir problemde yaşamıyoruz.bunların aslında kaliteye göre göreceli olduğunu düşünüyorum.bizimkiler öyle çok çok pahalı olanlardan değil,royalin antibakteriyel olanlarından ama bir problem yaşamadık

Benim almayı düşündüğüm kurumsal bir firmanın ürünü değil. Kendi imalatları olan bir yer bulduk. %100 akrilik, metrekaresi de 90 TL. Bugüne kadar gördüklerimin içinde en güzelleri onlardı. Bir iki haftaya kadar kesinleştirmiş olacağım. Umarım bir problem çıkmaz. Yorumlar için teşekkürler hanımlar...

Back
X