Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
royal kullananalraa katılıyorum mutfağımdaki ve oturma odamdaki royal. mutfağımdaski sırf krem rengi ve simli görünüşü süper kahverengi mutfağıma çok yakıştı ama mutfakta çok vakit geçirdiğim içni ezildi süpürsemde düzelmio geniş oldugu içinde silkeleyemem zaten bel problemim var. oturma odamdakide krem kahve oda ezildi. makinayla yıkamayı denicem bilmyrm nasıl olucak sanki makina suyunu çekemicekmiş gibi gelio iplerden dolayı
koridorrumda 4 tane kısa kısa saray ın shaggysi var harikalaar krem kahve ve sarı simli süper görünüo kalın kabarık ve yumuşacık her zaman hiç ezilmio temizlik gününde sabahtan ters çeviriyrm temizlik bitene kadar üzerinde geziyrm ve en son süpüryrm bütün toz inio aşağıya.
ama yatak odamdakinin bi kısmı ipli bi kısmıda nasıl diyeyim bi ip ikiye katlanıp dikilmiş ip ucu yok yani onlar kısa diğerleri ince sakal ip gibi uzun o rahat temizliği sık oldugu için hiç içine bişi girmio ama saçlar belli oluo ondada sık sık süpürdüğüm için sorun etmiyorum.
hem raahat temzilensin hem şık ve kabarık görünsün diyosanız saray shaggy derim kesinlikle...
Halı zaten toz tutar.Ama shaggy halı felaket ...Tabii ki kalite farkı farkediyordur ama ben bir daha mı asla düşünmem.Şu anda iki odamda var ve en kısa zamanda kurtulmak istiyorum.Yıkamaya gönderiyorum ancak o zaman biraz içime siniyor, yoksa ne tozu bitiyor ne silinebiliyor(benimkiler öyle en azından).
ggenel olarak kimse memnun deil niye anlamadım..bende kaşmirden 2 ay önce aldım evimin heryeirne hemde.10 tane shagg halı ver 6 mt likten en küçügüne kdr..çok memnunummm normal halıya göre temziligi daha zorr ama görüntüsüne deger cidden..elektirik süpürgesiyle tam anlamıyla temizlenmiyor..heray bikere ters cevirip üzerinde yürüyorum eşim evdeyse hafiften oldugu yere tersteen sirkeliyorum içindekiler oldugu gibi yerde:)agır halılar olmadıgı için zor gelmiyor..normal düz halı olupta hergünnn ufacık bşy düştümü yada yumak halinde yün oldumu diyip elimde şarjlı süpürgeyle gezmektense böle olması daha iyi..
bende bu haftasonu alıcam halılarımı,
kaşmir ipek shaggyleri beğendim, ama burada yorumlardan korktum. sizin kaşmirleriniz ipek shaggy mi, yoksa makarna gibi olanlardanmı, tevsiye ediyormusunuz?