• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shaggy halı kullanan var mı?

Bende kullanıyorum saray marka desensiz bej rengi üstelik tüm eve tam takım aldım.
Elektirik süpürgesi ile zorda olsa süpürdüğünüzde prıl prıl görünüyor hani ne sil nede silkele , ama ters çevirip seriyorum bazen bir kaç saat sonra kaldırdığınızda inanamazsınız gördüklerinize evde ne kadar toz pislik varsa orada
Bu yüzden küçük bir boyunu alıp denemeden karar vermeyin derim.
Yeğenler içine para yada kalem saklayıp oyun oynuyorlar en güzel yanı bu , çoçukları epey oyalıyor.

Ben kaşmirin sibel modelini kullanıyorum 1 ay oldu alalı kabartmalı ve açık renk olmasına rağmen memnunum

bende birbuçuk senedir kullanıorum görünüş olarak cok güsel ama gelgelim temislemeye iflahım kuruo öle süpür gec olmuo süpürgenin ucunu cıkarıp köşe bucak cektirmeye calısıorum makineye yinede temislenmiş gbi gelmio bana. ben olsam senin yerinde sırf güsel durdugu için almasdım insan snradan cok pişman oluo.anam dediydi alma die dinlememiştim walla:)

fisfisfis kafası karışanlardan biride benim evlendiğim de salonum da kullanmak tı hayalim öyle tasarlamıştım salonumu ama şu tüylerin yatma kısmını hiç düşünmemiştim bu kadar sorun olucağını hiç mi hiç düşünmedim :uhm: aslın da halılarım tam ama birini kardeşime vericektimbunu salonumda kullanıcaktım en iyisi ben bi düşüneyim evimin çirkin olmasını istemem:delphin:

Fakirin döner fırçalı şarjlı süpürgesini aldım. Shagy halımı onunla temizliyorum. Süper temizliyor.

benide shaggy halım var kalın tüylü olanlardan.diğer halıları yıkamaya göndericem acaba bu halı yıkanırmı.sadece silmekmi gerekir

kızlar bendew tüm evimde shagy kullanıyorum onlarda markadan markaya değişiyor bazıları ip gibi birbirine yapışıyor benim royal salsa oturma odam mutfak deco süper shagy antre dilek halı yatak odası kürk postlardan ve cok cok memnunum bence almak isteyenler gidip bakın zaten hangisi iyi anlıycaksınız umarım yardımcı olmuşumdur ben halı alırken çok araştırmıştım

benimde mutfağımda var kaşmir butik shaggy bende memnunum yani hemde mutfak en çok kirlenen yer ama yinede alacak olanlarrrr sonradan pişman olmamak için çok iyi araştırın derim sonuçta at çöpe yenisi gelsin bişey değil

Kizlar yazilan yorumlari okuyunca sasirdim vallaha..Bende kullaniyorum hemde acik krem rengi aldim ama hiççççççç memnun degilim cok pismanim...Tamam guzelligine guzel harika duruyor amaaaaa temizligi illallah ettim ben....Hersey içine giriyor ilk aldigimda oturup supurgenin borusunu cikartip supuyordum ee tabii gorunurdede bisi yok bir ara siliyim dedim haliyi ee silmedende silkelemek lazim....Haliyi tersine cevirdim agir oldugu için 4 kat asagi indirip silkelemek cok zor..(Allahtan bahce var yoksa ben o haliyi atmistim cope simdiye )tersinden soyle bir uzerinden yurudum o kadar toz ciktiki anlatamam..Sok oldum...Içinde olan hiçbirsey gozukmuyor...Ama silmesi falan rahat kolay temizleniyor...
Eger uzun sure kullanmayi dusunmuyorsaniz tavsiye ederim ama gercekten zor bana zor geldi simdi içimede sinmiyor koca haliyi her hafta taaa asagilara indirip silkeliyorum.Iki cocugum vede halinin oturma odamda oldugunuda soylemek isterim....Yinede sen bilirsin ama ben kimseye tavsiye etmem temizlik bakimini....

tamamen katılıyorum bende kullanıyorum ve hıc memnun degılım tavsıyede etmem acıkcası kılı tuyu hep ıcıne alıyor evı temızlıyorum bıraz sonra bı bakıyorum kı her yer yıne kıl tuy sınır krızlerı gecırıyorum atmamak ıcın kendımı zor tutuyorum Allah'tan hedıye bıde para versem kafayı yerdım heralde-tatlicadiarzu-

Ben bir tane daha aldım ama dikkat edilmesi gereken konu yıkanabilir ve hafif olanlardan almak. Yıkanabilir derken makineye atılanlardan bahsediyorum. Bunlardan alırsanız iki ayda bir atın makinaya haftada bir de silkeleyin tertemiz olur. Sonuçta hangi halı bu sıklıkta yıkanabilir ki...

Yıkanabilirlerin tek dezavantajı en büyğünün 140*200 ölçülerinde olması. Daha büyüğü üretilmiyor. Olsa da makinaya sığmaz anlamı kalmaz.

yani arkadaşlar kullanım açısından zo bir halı olabilir çok kullanılan mekanlarda kullanılmayacak bir halı ama ben memnunum çocuklarımın odasında var hemde iki tane bu halıları süpürmek mümkün değil silkelemek gerekiyor ama çok kalınlar ayağınız bastığı yeni bilmiyor havada kalıyor resmen tabi bu hepsi için geçerli değil benimki merinosun ve tüyleri çok uzun ama silkelerken içinden çıkanlar hayret verici yani çocukların odasında bu kadar içi dolabiliyorsa oyurma odasını düşünemiyorum. ama yıkaması çok rahat halı yılkama fırçası ile yıkamıştım ben.

konu açılalı epeyce olmuş ama ben de fikrimi paylaşmak istedim ben ve annem değişik markalarda kullandık kayınvalidem de aldı o beni dinlemedi ucuz diye merinosla dinarsudan aldı yapıştı onunkiler ve naylon karışık olduğundan mı ne kılları çok topluyo benim mutfağımda sarayın simli shaggysinden var oturma odamda ve çocuk odasında da kaşmir annem de kaşmir aldı ikimiz de çok memnunuz markası bence diğer halılarda da olduğu gibi çok önemli mesela salonumda spor klasik bi tarzda koltuklarım olduğundan daha ağır olsun diye saray sembol halı aldım bayaa da pahalı ama üzerine küçücük bişey düşse belli ediyo ve ayak izleri sanki kir gibi görünüyo allahtan devamlı kulanılmıyo da rahatım ama shaggy öyle değil balkondan aşağı sarkıtıp sopayla vurarak temizliyorum arada bir o kadar çok çok memnunum ben..

hepsini okudum yorumların alsam mı ya da hangi markayı alsam karar veremedim.delikafadulden:olmaz:makinede hangi ebattaki halı yıkanabiliyor.140 a200cm olan makinede yıkanabiliyor mu acabaa.s.a.s.a.s.

sanmam o dediğiniz ölçülerde bi halı hangi makinenin içine sığarki dimi??ama ben kaşmir ve saraydan oldukça memnunum karar sizin tabi

hepsini okudum yorumların alsam mı ya da hangi markayı alsam karar veremedim.delikafadulden:olmaz:makinede hangi ebattaki halı yıkanabiliyor.140 a200cm olan makinede yıkanabiliyor mu acabaa.s.a.s.a.s.

aynen benmde kafam karıstı kafamçokkarıştı cokda guzel gorunuo yaa insann ondan alası gelıo amaa kaydirigubbakcemile2

Back
X