Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yazilan yorumlari okuyunca sasirdim vallaha..Bende kullaniyorum hemde acik krem rengi aldim ama hiççççççç memnun degilim cok pismanim...Tamam guzelligine guzel harika duruyor amaaaaa temizligi illallah ettim ben....Hersey içine giriyor ilk aldigimda oturup supurgenin borusunu cikartip supuyordum ee tabii gorunurdede bisi yok bir ara siliyim dedim haliyi ee silmedende silkelemek lazim....Haliyi tersine cevirdim agir oldugu için 4 kat asagi indirip silkelemek cok zor..(Allahtan bahce var yoksa ben o haliyi atmistim cope simdiye )tersinden soyle bir uzerinden yurudum o kadar toz ciktiki anlatamam..Sok oldum...Içinde olan hiçbirsey gozukmuyor...Ama silmesi falan rahat kolay temizleniyor...
Eger uzun sure kullanmayi dusunmuyorsaniz tavsiye ederim ama gercekten zor bana zor geldi simdi içimede sinmiyor koca haliyi her hafta taaa asagilara indirip silkeliyorum.Iki cocugum vede halinin oturma odamda oldugunuda soylemek isterim....Yinede sen bilirsin ama ben kimseye tavsiye etmem temizlik bakimini....
hepsini okudum yorumların alsam mı ya da hangi markayı alsam karar veremedim.delikafaduldenlmaz:makinede hangi ebattaki halı yıkanabiliyor.140 a200cm olan makinede yıkanabiliyor mu acabaa.s.a.s.a.s.