• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sgk acil

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
iyi gunler arkadaslar ozellikle muhasebeci aekadaslara sesleniyorum benim esim 10 gun raborluydu bugun e devlete girdim sigortasina(ssk) baktim raborlu oldugu gunler yatmamis bunlar sonradan yatarmi

raporlu olduğu günler prim yatmıyor ne yazık ki.o sebeple hatta doğum borçlanması diye birşey çıkardılar ya.
maaşını da eksik olarak sgk dan alacak işeyirnden değil.

aynen raporlu oldugu günlerde prim yatırmaz ssk onun için çalışanlar genelde rapor ve ücretsiz izin almak istemezler

raporlu oldupu günler prim olarak yatmaz, gelecek ayın 8-14ü arası ziraat bankasından parasını alabilir

raporlu günlerin ücretini ve sgk primini işyeri ödemez. sadece rapor günlerinin ücretini devlet ziraat bankası aracılığı
ile çalışana öder prim günü eksik olur.

3 gün kuralı vardı sanırım.
3 günden azsa firma ödüyor.
3 günden fazla ise SGK karşılıyor, dolayısıyla işveren o günler için herhangi bir ödeme yapmıyor.

3 gün kuralı vardı sanırım.
3 günden azsa firma ödüyor.
3 günden fazla ise SGK karşılıyor, dolayısıyla işveren o günler için herhangi bir ödeme yapmıyor.

2 günlük raporu SGK ödemiyor normalde, her şirkette ödemek zorunda değil ama 3 gün ve üzeri rapor paraları SGK tarafından karşılanıyor.

bizim şirkette 3 güne kadar şirket ödüyor 3 günden sonra da devletten alıyoruz.

Back
X