Sezon finali yapıyorum pazartesi diyete başlayacağım diyenler.... yarışma değil kardeşlik

Kilo vermek için hangisi daha önemli

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

cibilicibilisaksak06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
1.232
1.072
35
Selam kızlar bu topik yarışma topiği degildir... Kilo vermek istiyoruz birbirimize destek olalım grubu.... komik videolar kendimizi gevsetmemize yarayan güldüğünüz videolar paylaşabilirsiniz ve tabi ki olmazsa olmazimiz neler yiyip içiyoruz faydalı şeylerden ve ayrıca spor videolarından da oluşan bi grup.... sürekli bildirim yapmak ZORUNLU DEĞIL.... hadi buyrun

Ayran Detoksu (2 Günde 2 Kilo Verdiren) Tarifi İçin Malzemeler
Detoks Kahvaltısı İçin;

• 8 yemek kaşığı nohut
  • 8 yemek kaşığı yeşil mercimek
  • 8 yemek kaşığı bulgur
  • 1 litre su
  • 1 kilo light yoğurt (Sütaşın pembe yoğurtlarından 2 paket)
Kahvaltı İçin;

• 1 haşlanmış yumurta
  • 1 domates
  • 1 salatalık
  • 1 kibrit kutusu beyaz peynir
  • 2 yeşil zeytin
  • 1 dilim ekmek (tam buğday, kepek, çok tahıllı ama normal ekmek olmayacak)
  • İsteğe göre yeşil çay
Ayran Detoksu (2 Günde 2 Kilo Verdiren) Tarifi Yapılışı
Kendim bizzati 3 kere denediğim ve 3’ünde de 1. 500 kilo ve üstü verdiğim Ayran Detoksunu sizlerle de paylaşmak istedim. Tavsiye ettiğim kim varsa yaklaşık 2 günde 1. 500-2000 kilo arası verdiler.

1. Gelelim tarife; detoks malzemeleri haşlanır.
  2. Yoğurtla su ayran yapılıp haşlanmış malzemelerle karıştırılır.
  3. Dikkat edelim bu çorbaya tuz kesinlikle koymak yasak ! Su ödem toplar, bu detoksun amacı ödem atmak.
  4. Sabah 10’da kahvaltı yapılır. Detoks sırayla 12. 00, 14. 00, 16. 00, 18. 00, 20. 00, 22. 00 saatlerinde 1 kase ( 2-3 kepçe kadar ) yenilir.
  5. Çay yasak, meyve yasak, tuz yasak. Günde 3 fincan yeşil çay, 2 litre su ve 45 dk (yapılabilirse 1 saat) spor / yürüyüş yapılır.
    Ben şuan tekrar yapıyorum bu detoksu. Yapanlar yorumlarını bildirebilirler :)
    Şimdiden afiyet olsun, Bol ekşiler olsun.

Bir ayda 6 kilo yaktıran elma detoksu
Malzemeler

• 1 tutam maydanoz
  • 1 büyük limon
  • 2 yeşil elma
  • 2 küçük parça taze zencefil ( Boyutu fotoda var)
  • 1 çubuk tarçın
  • 5 adet tane karabiber
  • 1 tatlı kaşığı yeşil çay
  • 5 adet tane yasemin çayı ( Ben bulamadığım için kullanmadım ama olursa çok iyi olur )
  • 1, 5 litre su
O gün yemek için;

• 3 haşlanmış yumurta ( Sabah öğle akşam öğünü )
Hazırlanışı

1. Çubuk tarçını, karabiberi, yeşilçayı tencereye koyun.
  2. Maydanozları yıkayıp birkaç parçaya bölüp atın tencereye.
  3. Yeşil elmaları kalın kalın soyup kabuklarını tencereye ekleyin.
  4. Limonunuz büyük değilse benimkiler gibi küçükse 2 tane kullanın yarıya bıçakla kesip onuda tencereye atıyoruz.
  5. Taze zencefilimizide kabaca bi rkaç parçaya bölüp tencereye ekliyoruz.
  6. Ve üzerine 1. 5 litre soğuk su ekleyip ocağımıza alalım kaynamaya başlayınca 5 dk kaynatıyoruz ve ocağın altını kısıp bir 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyoruz.
  7. Soğuyana kadar tencerede öylece bekliyor, demleniyor.
  8. Sonra süzüyoruz ve sürahiye koyuyoruz. İşte bu kadar :)
    Tadı çok keskin ve ekşimsi.
Bu detoks haftada 2 kez yapılacak ve bir ay tekrarlanacak. Fazlası zarar arkadaşlar sakın ha kilo vereceğim diye abartmayın :) o gün sabah öğle akşam birer haşlanmış yumurta yenilecek. Kabuğunu soyduğunuz 2 yeşil elmayıda yiyeceksiniz. Bolca su içilecek ve tabiki o gün bu 1. 5 litrelik detoks suyumuzda bitecek. İstediğiniz kadar şekersiz bitki çayı içebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Bende çok kilolu ve kilo verme çabasında olan biriyim. Ben günlük leslie yapıyorum 3 mil. Ve basen eritmeyle kol çalışıyorum. 1 saatimi alıyo. Her gün 2 haşlanmış yumurta 2 fincan yeşil çay ve sabah akşam aç karnına sandaloz sakiziyla elma sirkesi içiyorum. 2 hafta oldu başlayalı. Ve 7 kilo verdim.

Merhaba arkadaşlar. Bende çok kilolu ve kilo verme çabasında olan biriyim. Ben günlük leslie yapıyorum 3 mil. Ve basen eritmeyle kol çalışıyorum. 1 saatimi alıyo. Her gün 2 haşlanmış yumurta 2 fincan yeşil çay ve sabah akşam aç karnına sandaloz sakiziyla elma sirkesi içiyorum. 2 hafta oldu başlayalı. Ve 7 kilo verdim.
Sandaloz sakızı nedir ki elma sirkesini nasıl içiyorsunuz detaylı anlatırmısınız çok ihtiyacım var hızlı kilo vermeye

Sandaloz sakızı nedir ki elma sirkesini nasıl içiyorsunuz detaylı anlatırmısınız çok ihtiyacım var hızlı kilo vermeye
Aktarlarda satılıyor sandaloz sakizi 100 gr 8 tl fındık büyüklüğünde alıp ister dövüp toz olarak içiyosun ister ağzında eziyosun. Kum gibi oluyo. Tadı tuzu hiç bişeyi yok. Hemen ardından ılıkla sıcak arası 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip içiyosun. Yemeklerden yarim saat önce. ama sandalozu kullandığın müddetçe şeker yok. Çayda kahvede bile. Tek şekeri meyveden alabiliyosun.

Bide bence mutlaka leslie yapın. O kadar ter artırıyor ki inanamiyosunuz. Hem çok basit hem çok eğlenceli. Yemek yaparken bile 15 dk da 1.6 km yürümüş oluyorsunuz. Ayda 10 kilo verenler var leslie ile. Mutlaka tavsiye ederim. Spordan önce de yeşil çay yada Türk kahvesi için tabiki şekersiz.. nabziniz fena artıyo ve 2 katı kalori harciyosunuz. Bana Jinekologum glucophage diye bi ilaç verdi pco olduğum için. Oda zayiflamama yardimci. Ishal yapıyo ve şeker ihtiyacimi sıfıra indiriyo. Tatlıya yumulan ben suan görünce midem bulaniyo. Kaçıyorum resmen tatlıdan. Ve midem hep dolu hissi var.

Bide bence mutlaka leslie yapın. O kadar ter artırıyor ki inanamiyosunuz. Hem çok basit hem çok eğlenceli. Yemek yaparken bile 15 dk da 1.6 km yürümüş oluyorsunuz. Ayda 10 kilo verenler var leslie ile. Mutlaka tavsiye ederim. Spordan önce de yeşil çay yada Türk kahvesi için tabiki şekersiz.. nabziniz fena artıyo ve 2 katı kalori harciyosunuz. Bana Jinekologum glucophage diye bi ilaç verdi pco olduğum için. Oda zayiflamama yardimci. Ishal yapıyo ve şeker ihtiyacimi sıfıra indiriyo. Tatlıya yumulan ben suan görünce midem bulaniyo. Kaçıyorum resmen tatlıdan. Ve midem hep dolu hissi var.
Canım süpersin yaa maşallah... bu leslie nin varsa videosu ekler mısın

Bendede pko var bende o ilacı kullanıyorum bide gün içinde neler tüketiyosun yani öğünlerde ne yiyorsun bugün bende leslieyle ip atlamaya başlıyorum INŞAALLAH ben 104 kiloyum :skandal: :oops:ve acilen kilo vermem lazım ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli bir şekilde

X