• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sezin Erbil'in Gelinliği

bianka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.875
30
118
İstanbul
930.jpg
931.jpg
933.jpg

Mehmet Ali Erbil'in kızı, 6 aydır beraber olduğu çocukluk arkadaşı ile evlendi.
Sezin, düğün için 16 kilo verdi.Ben çok beğendim, ne kadar yakışmış kendisine.Kilo verince çok güzel bir kadın olmuş.Allah mesut etsin.

:nazar:

ALINTIDIR

Son düzenleme:

Gerçekten çook zayıflamış yaa..
Böyle daha güzel olmş..
Evet yakışmışlar birbirerine fakat gelinliğin kol kısımlarını falan beğenmedim ben neyse Allah mesut etsin..

ben gelinliği pek beğenmedim
genç kızdan çok çocuğa benzemiş sanki saçı falan

Çok hoş ve duru bir gelin olmuş...
Abartıdan uzak ve sade ama bir o kadar da güzel...
Çok beğendim.
Ayrıca zayıflayınca bir içim su olmuş... opuyorumnanaktan
Damatla yakışmışlar ayrıca :nazar:
Damat sizce de biraz ONUR ŞAN 'a benzemiyor mu?

attachment.php

kesinlikle benziyor. ılk görünce resmi bende Onur Şan sandım. Sezin'de kilo verince ne kadar değişmiş yüzü fln tanımayadım :) Gelinliğine gelince bende beğenmedim gelinliğini.

Birçok gelinliğe 100 basar. çok güzel olmuş, prensesler gibi. Harika yaa:asigim:

onu r şan sandım tekli resmi:) gelinlik çok hoş özellikle kolları ama yaşına göre çok ağar. daha olgun bayanlar için ideal

Valla tam inceleyemedim gelinliği..Fotolar yandan ve uzakktan hep..

Ama hoşş bir gelinlik....

Bu arada acayip zayıflamış hatun..Allah mesut etsin ne diyekk..

gelınlikden önce kilosu dikkatımı çektı nekadar zayıflamış
çok yakışmış beğendım ben

o kadar zengin olmasına rağmen abartıdan uzak mütevazi bi gelinlik,dekoltesi yerinde,asil...bence çok güzel olmuş ben beğendim...

banada sanki çok ağır geldi yaşına uygun değil daha hoş olurdu eğer gelinliği sade olsaydı

çok küpür yaşlı gelinlerde daha hoş duruyor gençlerde beğenmiyorum ,yaşlı gelinler yaşlılığı,göbeği,şişmanlığı,çirkinliğini bu şekilde daha iyi kamufle ediyorlar
:hulya:

karar veremedim güzel mi olmuş kötü mü :) gelinlik güzel ama boğuyor bakınca ,ağır bir havası var. Saçları güzel olmuş ,o her zamanki düz önüne gelen saçlarından farklı. Zayıflamış ama ne bilim sonuçta Sezin Erbil yine ..eskiden de beğenmezdim şimdi de. Damat bence de Onur'u andırıyor.

ben genel olarak beğendim ama kollarda daha transparan bir dantel kullanılsa daha hoş olurmuş bence. onun dışında çok asil güzel bir gelinlik.

Çok hoş ve duru bir gelin olmuş...
Abartıdan uzak ve sade ama bir o kadar da güzel...
Çok beğendim.
Ayrıca zayıflayınca bir içim su olmuş... opuyorumnanaktan
Damatla yakışmışlar ayrıca :nazar:
Damat sizce de biraz ONUR ŞAN 'a benzemiyor mu?

attachment.php

aman seda duymasın:)))hemşomu kaptırmaz kimseye...
gelinlik straplez olsaymış daha şık olurmuş...bence...

Back